Paylaşım için teşekkürler Erhan kardeşim, ( Galata Kulesinden İstanbul'u seyretmek çok güzel, Yazın görüntüler daha da güzel olacak, mavisiyle, yeşiliyle..... )
Paylaşım için teşekkürler Erhan kardeşim, ( Galata Kulesinden İstanbul'u seyretmek çok güzel, Yazın görüntüler daha da güzel olacak, mavisiyle, yeşiliyle..... )
ne demek abı bende sımdı kız kulsenı karsı oturdugum yerden cay ıcıyorum haha keyfı harıka
ne demek abı bende sımdı kız kulsenı karsı oturdugum yerden cay ıcıyorum haha keyfı harıka
Bizde duvara maad pardon ekrana bakarak çay içiyoruz... Erhanım..
Bizde duvara maad pardon ekrana bakarak çay içiyoruz... Erhanım..
Orjinal yazı sahibi: Erhktn
cemıl abım sende benım gıbı ekrana bakarık ıc )
İlahi Erhan kardeşim, bende ekrana bakarak içiyorum zaten, ihihi bir an senin çalıştığın veya şu anda bulunduğun yerin, Kız kulesinin karşısında gibi algıladım ihihi haha muhaha
Yorum