Ya çizen kadın diye neden baştan söylemiyorsunherhalde kafa göz kadına girişecek halimiz yok
bu noktada yapacak tek şey var yargı yoluna baş vuracaksın.
Kadınında derdi neymiş Allah Allah yolda giderken su falan mı sıçrattınız acaba.
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
bir insan neden böyle birşey yapma ihtiyacı duyar,hayret birşey
fesatlık kıskanclık sinir hastalıları birsey yapamamanın verdigi caresizlik ve dahasına sahip bunu yapan insanlar.bunlar olunca da bi insanda arabaları cizmeleri gayet normal.gecen sene lüleburgazda ayna koparan diye kim oldugu bilinmeyen bi adam vardı.geceleri cıkıp her gece en az 100 tane arabanın aynayı tekmeleyerek koparıp kaybolurdu.1 ay sonra filna bulundugunda polis gelene kadar agzında diş bırakmamıslar adamın.
kadınlar genellikle bir gönül ilişkisi sonucu hırs yapıp intikam almak isterler,
araç sahibi konuyu fazla deşmeden kadının gönlünü alsın en iyisi, hatta çizen ellerin dert görmesin falan desin ihihi
hayatta en korkulacak şeylerden biri de kindar kadındır çünkü (tecrübeyle sabit)haha
Her ne kadar gözüm dönüp ağız burun dağıtmak istesemde böyle olaylarda kendime hakim olmaya çalışıyorum. Çünki darp yada dövüldüğüne dair karşı şikayette bulunursa ilgilenen hakim yada savcı bunu göz önünde bulundurarak ceza veriyor. Kaldıki sizin olayda suçlu bir kadın......
En azından kişiyi tespit edebildiniz.Geçmiş olsun...
valla o adamı dövsen sonra o kişi senden şikayetci olsun ozamn ayvayı yedin benden demesi tecrübeliyim ihihi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
benim komşunun jeepinin yan aynasını kırdılar geldiler kamera ggoruntulerini verdik tespit edildi direk karakola oradan savclığa.. Sonuç arabayı hem yaptırdılar hemde cocuk babasından dayak yedi kesinlikle savcılığa verin.
2010 Opel İnsignia 2.0 CDTI Cosmo 160 hp - DVD800 Navigasyon Paketi 2011 Opel Astra Cosmo 1.4T 140 hp
Valla ben bizim Aracı Sol kapıyı boydan boya + ayna kapağını söken ve camı çizen çocuğu (çocuk dediğim 2 yaş büyük benden)
Nasıl sinirlenmişsem göğsümü şişirip gerile gerile yumruğu bir koydum burnunun tam altından. Çocuk pısdı kaçtı gitti , koşarak takip ettim giderken yolda kan izleri gördüm. Oh canıma değsin iyi olmuş. Boydan boya derin çizik , camı çizmiş. Ayna kapağını söküp üstünden geçmiş bisikletle. Valla daha yakalayabilseydim evine sağlam gidemezdi herhalde.
Böyle insanların arabaları olmayınca kıskanıp elalemin arabasını çiziyor , Affet abi büyüksün diyene kadar döveceksin.
Hala hıncımdan yerimde duramıyorum , bu gün de bizim okulu bastı sen kimi dövüyorsun diyerekten bir yumruk yedim. serseri , yanında 5-6 tane çapulcuyla. maad
Bide orda tokatladım herifi.
Neyse kava hiç bişeyin çözümü değil bunu da belirtmiş oldum haha . Polise verip Savcılığa götürseydik hem Para cezası alır hem yaptırır hem de babasından dayak yerdi.
Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho
Valla ben bizim Aracı Sol kapıyı boydan boya + ayna kapağını söken ve camı çizen çocuğu (çocuk dediğim 2 yaş büyük benden)
Nasıl sinirlenmişsem göğsümü şişirip gerile gerile yumruğu bir koydum burnunun tam altından. Çocuk pısdı kaçtı gitti , koşarak takip ettim giderken yolda kan izleri gördüm. Oh canıma değsin iyi olmuş. Boydan boya derin çizik , camı çizmiş. Ayna kapağını söküp üstünden geçmiş bisikletle. Valla daha yakalayabilseydim evine sağlam gidemezdi herhalde.
Böyle insanların arabaları olmayınca kıskanıp elalemin arabasını çiziyor , Affet abi büyüksün diyene kadar döveceksin.
Hala hıncımdan yerimde duramıyorum , bu gün de bizim okulu bastı sen kimi dövüyorsun diyerekten bir yumruk yedim. serseri , yanında 5-6 tane çapulcuyla. maad
Neyse kava hiç bişeyin çözümü değil bunu da belirtmiş oldum haha . Polise verip Savcılığa götürseydik hem Para cezası alır hem yaptırır hem de babasından dayak yerdi.
yakıştıramadım
Vahşilik oldu biraz ama , biraz şaka yollu bir abartma var aslında. İnce bir espri. , Biraz da dövdüm o konuda kusura bakmayın ama..
Yani ağzı yüzü kanamadı elbet ama , Şöyle gerildiğim gibi vurdum bi tane yani. Ha neresine vurdum onu göremedim.
Ya bir düşünün , 8 ay sırf araba için çalışıp koşuşturuyorsunuz. 17 Bin Liradan Arabayı Alıyorsunuz. Bir herif geliyor sizin aracınızın değerini 12 Bin liraya düşürüveriyor.. Peki niyee? Onda Yok Diye
Ya benim anlamadığım kısım hem arabamızı çizip hemde okulumu araştırıp beni dövmeye geliyor ya.
Vallahi sırf sizin o "yakıştıramadım " yorumunuz varya, aklıma dank etti yarın polise gidiyorum , Okul güvenliğiyle birlikte 10 a yakın şahit var. Bakalım ne olacak.
Bende şöyle bir görüş vardır, Ben bir arabaya 2 yıldan fazla binersem (ki hep öyle olur , hatta kat kat fazla süre) o araba benimdir artık, gözümden bile sakınırım.
İlk 1 Yıl Aldığımız arabamız göz bebeğimdir benim. Aldığımız ilk gün Vectranın içinde yatmıştım.
Mesela birisi size , kardeşinize , annenize , ailenize vs. Laf attığında Ya hakkınızı ararsınız yasal yollardan , ya da orda bitirirsiniz işinizi. Mesele benim koruduğum kolladığım araba için (burda araba bizim arabamız) de aynıdır. Araba(m)ıza yapılan kötülük , direkten bana yapılmış fesatlıkdır, kötülüktür.Çağrı abinin İmzasında"bazı insanların arabalarını ailelerinin bir ferdi olarak gördüklerini ve haklı olarak “pardon! cevabını yeterli bulmayacaklarını unutmayın" var, bende fazlasıyla geçerli.
Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir...
Saygılar.
Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho
Yorum