Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ARABAYI ÇİZEN BULUNDU;ACİL YARDIM!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ARABAYI ÇİZEN BULUNDU;ACİL YARDIM!!!

insigniateam ailesi iyi akşamlar

komşumuzun arabasını çizmişler,ama arabayı gören bir kamera var ordan çizen kişiyi gayet net bir şekilde gördük ve kim oldugunu tespit ettik.
    şimdi nasıl bir yol izlemeliyiz görüntüleri alıp karakola mı gitmeliyiz,savcılığa dilekçemi yazmalıyız yani napmalıyız değerli yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
    2012 İnsignia 1.4 Turbo

Ynt: ARABAYI ÇİZEN BULUNDU;ACİL YARDIM!!!

alın kafasını gözünü kırın, ne savcılıkla filan uğraşacaksın kardeşim ya

Yorum

eğer şahsi bi husumetleri yoksa ki gerçi varsa bile ben yerinde olsam ilk önce güzelcene aşırıya kaçmadan bi haşlarım sonra adli makamlara intikal ettirirdim.valla kimsede demesinki bana ayy ne kadar barbarca ne kadar medeniyetsizce hareketler.sabah akşam çalış anan ağlasın evlat gibi sevdiğin arabana sırf onda yok diye hazımsızlık için yada afedersiniz itlik olsun diye bunu yap.insan değil bunlar benimde aracıma yapıldı zamanında ama bulamadım kimdi,belkide bulamamamın hırsı ve deliliği var bende geçmiş olsun

Yorum

Ayni semtte iseniz ve taniyorsaniz aracinizi sigortadan boyatin ve sigorta sirketine bilgi verin onlar ucretini alirlar diye dusunuyorum
        Dovmek vurmak kirmak bizlere yakısmaz

Gecmis olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

öncelikle çok geçmiş olsun. çok diyecek sey var ama yeterince demişsinizdir zaten.tekrar üzerinden geçip vakit kaybetmeye gerek yok. hukuki olarak görüntülerle birlikte savcılığa suç duyurusunda bulunun. karakola gitseniz adamı hakkında sikayet var deyip ifadeye alacaklar. adam binbir türlü şey söyleyecek. en iyisimi savcılıktan en sağlam bir sekilde yargı yoluna gidin...
          2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Bana kalırsada Fatih abi gibi düşünmek isterdim ama şu var benim arabama aynı şey yapılsa o adamın gerçekten ağzını burnunu kırarım üstüne arabayıda ona yaptırtırım hiç kaskoyada bulaşmam kendi bilir.
            Savcılığa git diyecem bende ama biliyorum ki hiç bişey olmayacak en az 2 sene sürer o dava uğraşmaya değemez
            2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
            2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Savcılığa git diyecem bende ama biliyorum ki hiç bişey olmayacak en az 2 sene sürer o dava uğraşmaya değemez
              [/quote]

sürsün arkadaşım biraz uykusu kaçsın rahat edemesin. kolay kurtulmasın. kolay kapanmasın. millet ne rezil bir insan olduğunu anlasın...
              2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                Ayni semtte iseniz ve taniyorsaniz aracinizi sigortadan boyatin ve sigorta sirketine bilgi verin onlar ucretini alirlar diye dusunuyorum
                Dovmek vurmak kirmak bizlere yakismaz bu tur k

Gecmis olsunisileri wgitmek lazim
                Fatih beyin görüşlerine aynen katılıyorum.

Yorum

Volkan haklısın ama ben o yargı süreçlerini bilirim sürekli davaya çağrırlar sadece o herif değil sende uğraşır durursun.Ve sonucunda adam cezada almazsa ozamana arabanın üzerine harita çizer
                  2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                  2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

vallaha ne kadar barbarcada olsa o adamı bi güzel haşlamak farz bi daha yapıyormu bakın o zaman milletin malına zarar vermekte ney:@
                    Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
                    GIBBON

Yorum

Alt komsumuz kizgin yag dokmustu eski arabamizin uzerine.ust komsu yakalamisti.hemen polisi aradik ifadeler alindi savgiliga sevkedildi.mahkemeye ciktik.3 ay hapis cezasi aldi ilk sucu oldugu icin para cezasina cevrildi + olarak mahkeme paralari arabanin yapimi icin harcanan para hepsi yapan kisiye kaldi.artik yagli yemek bile yemez herhalde.hic dovmeye gerek yok adalet mulkun temelidir

Yorum

Ah birde ben böyle yakalasam varya bodruma baglayıp neler yaparım varya polis falan hiç bulaştırmam bodrumdan sonra o polis çağırmak zorunda kalır..

Ama sen yinede hukuk yoluna başvur sigorta ondan tahsil eder zararı
                        2015 2.0 sorento

Yorum

haklıyken haksız duruma düşmeye gerek yok bencede görüntülerle birlikte karakola gidicez ordan yönlendirirler heralde birde şöyle yetkili servisten okkalı bir hasar tespiti yaptırırız,bide bütün komşulara yaydık mı ne kadar adi ve rezil biri oldugunu bi daha gelemez buralara diye düşünüyorum.bu dövmekten daha fazla koyar insana diye düşünüyorum
                          2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Kesinlikle birebir muhatap olmayın. Hakkınızı hukuki yollardan arayın. Adamın sabıka yemesi bile ona ömür boyu bir eziyet olacaktır. Kağıdı temiz olmayacak ömrü boyunca.
                            (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

arabayı çizen kadın maalesef
                              2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

İşleniyor...
                              X