Duyuru

Collapse
No announcement yet.

BMW 520d mi? Mercedes-Benz E 250 CGI Avangarde mi? Fikirlerinizi alabilirmiyim.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: BMW 520d mi? Mercedes-Benz E 250 CGI Avangarde mi? Fikirlerinizi alabilirmiyim.

Gökhan, gümüş grinin içi için nasıl bir versiyon olmalı :/ ..siyah döşeme tekdüze diye düşünüyorum.. insignia nın içi gibi yok ya..kombinasyonu ne özene bezene yapmıştım..

Yorum

Ynt: BMW 520d mi? Mercedes-Benz E 250 CGI Avangarde mi? Fikirlerinizi alabilirmiyim.

Bmw 5,20 dizel e 250 CGI benzinli.Neden E250 CDI değil?Ayrıca E serisi ciddi makyaj gördü yakında piyasaya çıkar.Makyajlı kasa çok farklı bi inceleyin derim.

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
      17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
      35GB5825  A Rh+

Yorum

valla son dönemlerde m dizeller olsun ultra performanslı benzinler olsun mercedesten hala cevap yok
        bitti yıldızın devri audi bile artık bi turbo işine girdi. mercedes hala amg dışında yenilik yapmıyor. anca facelift
        yeni e serisi s serisinin çizgilerini taşıyor okadar gerisi yok. bmw nin dinamikleri daha üstün artık

Yorum

Bugün BMW ye gittim...kara mizah gibi bi şey! Satış danışmanının yanına oturdum beraberce 520d yi montaj yaptık! srk Sanırım araba Almanyadan kasa olarak geliyor alala satış elamanı soruyor; küllük? yaz kardeşim ben içmem ama küllüksüz olmaz.. güneş korumalı cam? yaz kardeşim camlar evin camları gibi olmaz.. iç aydınlatmada arka taraf aydınlatması?.. yaz kardeşim bir arabanın içinde arkada aydınlatma tofaş karga da bile var.. elektirikli koltuk?..yaz kardeşim elle çekilen koltuk kaldımı..bel destekli olsun mu?..yaz kardeşim bel ağrım var... AFL farlar xenon istermisiniz?.. yaz kardeşim sarı ışıklı eski anadol bile kalmadı çakma takıyorlar.. farlarda uzun kısa otamatiği?.. yaz kardeşim... egzos? haha derken ya sayın satış danışmanı her yaz dediğime ha bire EUR ekliyorsun.. benim eski arabamda bütün bunları üstünde aldım..hatta koltuğu kıçımın atına sürüyor inerken de geri çekiyordu.. bir tek nevigasyona para verdim paketi dört bin TL ye geldi..saydıkların bir arabada olmazsa olmazlar zaten sen bana ne paketi önereceksin ki fazladan lüks olarak? dedim. Arkadaşlar Insignia muhteşem bir arabaymış.. bu BMW lacoste gibi.. yer bezini yakasındaki küçük kertenkele armasının havası nimetine beş liralık tişörtü beşbin e satıyor gibi.. Bom boş bir araba yahu BMW.. bana az suyundan koy dedim 107 EUR fiyat çektiler.. yani 255 milyar.. yuh!.. arabayı ıncık cıncık ettim insignia dan eksiği var fazlası yok.. sırf "desinler" diye mok gibi para ver, boş arabaya bin! Danışman da demesin mi azaltalım donanımları nasılsa dışarıdan bakan anlamaz yine BMW ye biner ilgi çekersiniz diye..kardeşim dedim..ben arabayı başkaları için değil kendim için alıyorum..bir saattir nevigasyonu üzerine elli yalan yazdın..(tabi yüzüne böyle demedim :P ) git de Opeli incele..siz neredeyse arabayı verip lastiklerini satmaya çalışıyorsunuz.. dedim ve çıktım.. bunlar arabada lüks olan değil ihtiyaç olan mutlak donanımları parçalayıp parçalayıp kazıklama taktiği uyguluyorlar.. istanbul bayilerinde yakın arkadaşı olan varmı? birde şansımı orada deniyeyim?

Yorum

audi de aynı mercedes te abi, hepsi en küçük parçayı bile parayla veriyo, şimdi reklam yapıyo bilmem kaç bin euro komik bi rakam, ama git bak araç booooommmm boş işte, espri burda abi, araba aslında ucuz ekstralar çok pahalı, elektrikli koltuktan 1500 tl de alıyodur kesin

Yorum

birde a7 ye bakın derim

Yorum

Bir arkadaşım A6 yı çok tavsiye etti..ama önce şansımı 520d de deniyeceğim.. Mercedes E 250 CGI Avangarde Premium € 84 e veriyorlar.. araba bir içim su..yok yok..

Yorum

hala mercedes merak etmeyin audi de öyle bomboş siz dolduruyosunuz, 90 bin euroyu rahat geçiyor

Yorum

O zaman BMW de şansımı zorluyacağım demektir.. Yok olmadı Insignia XVYZ Turbo haha

Yorum

Siz en iyisi 4x4 biturbo insignia'yı bekleyin
                      (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: byazkan
                        Siz en iyisi 4x4 biturbo insignia'yı bekleyin
                        +1
                        Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

+2
                          2015 leon fr

Yorum

+3

Yorum

+44 de benden. angle

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

BMW 520d bizim insignia gibi olması için yaklaşık olarak 370 milyar tl lık donanım ekletmek gerekiyor muhaha bizde sızlanıp duruyoruz yaa çok yakıyooo.. bu kadar farkı benzinciye versek peşin aldı diye on depoda bedava verir bida insignia alırsam önüne BMW ardına Mercedes arması taktırıcam..içini kendim kullanırım dışını da milli duygumuz "hava" uğruna vatandaşın hizmetine

Yorum

İşleniyor...
                                X