Duyuru

Collapse
No announcement yet.

BMW 520d mi? Mercedes-Benz E 250 CGI Avangarde mi? Fikirlerinizi alabilirmiyim.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: BMW 520d mi? Mercedes-Benz E 250 CGI Avangarde mi? Fikirlerinizi alabilirmiyim.

Hertürlü mercedes.daha araçların içine ilk oturduğunuz anda kararınızı vereceksiniz.ilk olarak araçların ikisinide test edin eminin eğer fiyat konusunda sıkıntınız yok ise mercedes tercihiniz olacaktır.kalite olarak bence bmw nin 1 adım önünde.
    2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
    2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Ynt: BMW 520d mi? Mercedes-Benz E 250 CGI Avangarde mi? Fikirlerinizi alabilirmiyim.

Bencede Mercedes E 250 CGI. Adı yeter diğeride BMW diyeceksiniz ama Mercedesin ağırlığı yılların vermiş olduğu bir karizması var
      2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

bmw olsun çamurdan olsun
        2015 leon fr

Yorum

nasıl iOS devri bitti android devri deniliyor aynen mercedes devri bitti artık bmw devri

Yorum

F10 kasa mercedesten iç mekan kalitesi olarak 2 gömlek daha üstün kasa da daha hoş bence ama kalite farkı gözle görülür biçimde farklı.Motor olarak da e250 daha atak bi araba ama 520d de sahibini üzmez çok zorlamadıkça

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
              Orjinal yazı sahibi: Funkyair
              Onat Mercedes icin Cem 'in dusundugu CDİ degil CGİ
              Bu durumda secim 520d olmali
              Hem surus dinamikleri hem dizel hem performans acisindan piyasanin acik ara en iyisi derim
              İnsignia ustune cok yakisan bir secenek
              +1
              + 1.000.000

Yorum

Bende Bmw derim başkada bişey demem...

Yorum

BMW benim için ağır basıyor. 5.20d bu sefer gayet başarılı..
                  (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

Arkadaşlar, bu gün akşam üstü anca vakit bulup Mercedes-Benz bayii ne gidebildim. Teşhirde bir beyaz bir de siyah iki adet E 250 CGI (Avangarde) Premium vardı. Yaklaşık olarak bir saat inceleyip bilgi aldım. Aslında saat 18.15 i geçtiğinden kapalı olmasına rağmen tek kalan satış elamanı hiç kimse olmadığından sakin sakin detay bilgilendirdi..aslında deneme sürüşüde yaptırmayı isterdim dedi bende gerek yok bu saatte iyi bile bu kadar ilginiz diyerek teşekkür ettim. Bir kere şunu söyleyeyim niçin Mercedes diğer arabalardan bir kaç yıl önde bariz anlıyorsunuz..güvenlik unsurları etkileyiciydi..donanım olarak en üst olan Avangarde Premium paket olunca uçmuş..sadece nevigation bizim insignia daki gibi ek paket olarak alınmasına bozulmadım desem yalan olmaz.. diğer paketler benim için veya ülkemizde kullanılamıyacak şeyler olduğu için zaten gereksiz olarak düşündüm.. bizim insignia da kullanılamıyan trafik levhaları algılama özelliği gibi.. Bu araca iki türlü binebilirim! Direksiyona oturup bir süre gittikten sonra durup, sağ arkaya oturup boşluğa; sür bakalım..diyerek Yani her iki türlüde muhteşem bir araç.. Tabi bunlar ön izlenimlerim..pazartesi den sonra test drive yaptıktan sonra şekillenmeye başlar.. Tabi bu arada yarın açıksa BMW 520d'i görmeyi düşünüyorum..ardından test drive... donanım fiyat karşılaştırmaları sonra yapacağız heralde.. bu arada istediğim renk ve full donanım için Mercedes'in verdiği süre ; Haziran 2012 !.. Bakalım BMW 520d için ne diyecekler?

Yorum

bence hangisi olursa olsun, yollarda bol bol bulunanlar gibi olmasın derim yani ben olsam beyaz 520d ve siyah E250 almazdım hem premium marka hemde E segmentine geçmişken bence biraz farklılık olması lazım.

Mercedes resmi sitede fiyat listesi açılmadı hata veriyor yani fiyatlar hakkında bilgim yok ama alabiliyorsanız Avantgarde veya Exclusive paket, kübrit kahverengi renk, kestane beji deri döşeme, parlak alüminyum trimler, arkaya tekli koltuk, gece görüş yardımcısı, far asistanı (Opel'in AFL'si gibi)
                      dört dörtlük araba olur

BMW'de de şu renk güzel ve farklı
                      E serisine benzer donanımlar bunda da var zaten

InsigniaTEAM

Yorum

Çağrı, Mercedes E250 CGI Avengarde Premium € 84.000 civarında..Bizim insignia daki gibi nevigation system yok.. yani € 3-4 bin vermen gerekiyor..Ama Premium en full+full ...Renk konusunda aynı fikirde olduğumuz için Haziran 2012 ye gün veriyorlar.. Yarın bir de BMW 520d ye bakacağım..

pardon.. vites kolu yok tabii ki..

Yorum

Cem bey benim patronumun aracı fotoğrafını paylaştığınız aracın renginde , kahve gibi bir renk . Işıkta kahverengi , bordo oluyor gölgede siyah gibi duruyor. İçi bej deri navigasyon afl v.s. artı vites koluda var ama araç cgi değil, diesel olanı ben bu rengi pek beğenmiyorum belki her gün gördüğümden olabilir

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Artı konsol dahil aracın her tarafı deri

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                              Artı konsol dahil aracın her tarafı deri
                              deri konsol olduğuna göre Exclusive donanım sanırım. kapı döşemeleri de eski Mercedes'ler gibi kat kat olmalı değilmi

güzel araba ya, hayırlısı olsun
                              InsigniaTEAM

Yorum

gümüş gri siyah camlı bmw bence...
                                F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                                X