Arkadaşlar çok sevdiğim Opel Insignia Cosmo 1.6 180 hp aracımı sattım. Kolay olmadı vedalaşmak..İki yıl gerçekten "Bu güne kadar yaptıkları en iyi otomobil"i kullandım..iki yılı aşkın bir süre her gün bu sayfaları okudum, ufak tefek yazdım..Insignia'dan İki yıldır ikinci el satış fiyatları hariç hiç bir şikayetim olmadı..o da beceriksiz Opel TR nin satış politikalarından kaynaklandığını hepimiz biliyoruz forumda tartışmıştık da.....Neyse asıl konuya döneyim..İki otomobil arasında karar vermek amacıyla fikirleriniz ve bilgilerinizle yardımcı olursanız sevinirim.. BMW 520d Exclusive ve Mercedes-Benz E 250 CGI Avangarde.. iyi forumlar
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
BMW 520d mi? Mercedes-Benz E 250 CGI Avangarde mi? Fikirlerinizi alabilirmiyim.
Collapse
X
-
Ynt: BMW 520d mi? Mercedes-Benz E 250 CGI Avangarde mi? Fikirlerinizi alabilirmiyim.
Onat Mercedes icin Cem 'in dusundugu CDİ degil CGİ
Bu durumda secim 520d olmali
Hem surus dinamikleri hem dizel hem performans acisindan piyasanin acik ara en iyisi derim
İnsignia ustune cok yakisan bir secenek
Yorum
-
Ynt: BMW 520d mi? Mercedes-Benz E 250 CGI Avangarde mi? Fikirlerinizi alabilirmiyim.
Orjinal yazı sahibi: FunkyairOnat Mercedes icin Cem 'in dusundugu CDİ degil CGİ
Bu durumda secim 520d olmali
Hem surus dinamikleri hem dizel hem performans acisindan piyasanin acik ara en iyisi derim
İnsignia ustune cok yakisan bir secenekGri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
Benim tercihim de BMW 520d Exclusive olurdu, ancak coupe alma opsiyonunuz varsa Mercedes-Benz E 250 CGI AMG Coupe derim..
Tabi Exclusive ve Avangarde seçeneklerini sunduğunuza göre Coupe tarzı size uygun olmayacaktır*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
-
Bmw diyorumSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Ben şahsen BMW tasarımlarını hep Merso ya tercih etmişimdir taa ki bu son yıla kadar. Bence mercedes C olsun E olsun ve tabii ki bunların coupe versiyonları olsun BMW nin 5 ve 3 serisinden tasarım olarak hem dha şık hem de daha sportif duruyorlar.
Şahsen ben dolaşırke her yerde sebil gibi ve özellikle de beyaz renk 5.20d görüyorum ve artık dönüp bakmıyorum bile, ama ne zaman ki bir E serisi görsem (ki bu BMW kadar sık değil oldukça nadir oluyor) dönüp iç geçiriyorum. yukarda da yazdığım gibi aynı sını olmalarına rağmen E 5'in yanında sanki bir üst sınıfmış gibi duruyor
Yorum
Yorum