Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sayın İnsignia Team Üyeleri Bir Konuda Yardımınıza İhtiyacım Var.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sayın İnsignia Team Üyeleri Bir Konuda Yardımınıza İhtiyacım Var.

//Edit..:

Babamdan Hayır Yok Max Bütce 25-30.000 e İndirildi.

En İyisi Sıkı Çalışıp İyi Bir İş sahibi olup Kendim Araba Almak..

Çünki biliyorsunuz ki 50 Binden Aşağı Araçlar Pek Kurtarmıyor , Kimisi motorunda problem çıkarıyor kimisinin malzeme kalitesi iyi değil , yani gerçek memnuniyet bırakacak araçlar değil..

Annem de yuh ya Sıfırına bile vermem o parayı dedi annem , Sıfırı 80 Bin Lira Zaten ondan istemiyorum deyince "Yuuuuuhhh!!" diye bir ses duydum

Sanırım , babamlar kabullenemiyorlar hayatın git gide pahalandığını. Buna da biraz çağın gerisinde kalmak deniyor açıkçası.

Neyse ya, Vectra da iyi ama , donanımları tatminkar değil benim için , Mesela 100. Yıl bir Vectra veya 2001 Model 2.0 CDX olsaydı çok hoş olurdu

Borç altına girmeden rahat yaşamak istiyorlar , emeklilikde rahat yaşamak istiyorlar. Onlarda haklılar aslında , biz gençler onların görüş açısından bakamıyoruz
    0
    Babadan Hayır Yok En İyisi Git Çalış Al
    0%
    0
    Arabanla İdare Et , Vectra Yeter
    0%
    0
    Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Ynt: Sayın İnsignia Team Üyeleri Bir Konuda Yardımınıza İhtiyacım Var.

honda cıvıc kardesım 2010 model.bır astra kullanıcısı olarak kı 2 sıde 1.6 motor bugun kullandıgım da o da cıvıc bana daha guzel geldı acıkcası.hem tasarım hem ıc merkan hem de otomatık sanzumanı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Astra H
      honda cıvıc kardesım 2010 model.bır astra kullanıcısı olarak kı 2 sıde 1.6 motor bugun kullandıgım da o da cıvıc bana daha guzel geldı acıkcası.hem tasarım hem ıc merkan hem de otomatık sanzumanı
      Teşekkür ederim Bende beğeniyorum yeni Civic'i biraz ama babam almaz. Hayatta yanaşmaz

Honda-Hyundai-Fiat , Fixdir Bizde sevilmez evcek. Nedendir bilinmez. Fiatı neden sevmediğimi bilmiyorum mesela şu an alala

Babam "sevmiyorum. Hoş bir araç değil." Dediğinden beri bende Fiatın berbat bir araç olduğu hissi yerleşti mesela

Yorum

kardeşim, insignia, en konforlusu bu saydıkların arasında, fakat 115 bg aracı kaldırmak için pek güçlü değil, şehiriçi ve şehirlerarası yollarda sıkıntı olmaz, fakat yokuşlu yollarda sıkıntı olabilir. 115 bg'yi devirli kullanmak gerekiyor, dizel gibi veya turbo araçlar gibi düşük devirlerde tork üretmiyor. bu yüzden devirli kullanmak gerek. nitekim 115 bg'de az değil. chiple 125 bg civarında bir güce kavuşursun, bu da yine iyi bir değer, torku da biraz aşağı alırsan güzel olur. insignia derim her türlü

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
          kardeşim, insignia, en konforlusu bu saydıkların arasında, fakat 115 bg aracı kaldırmak için pek güçlü değil, şehiriçi ve şehirlerarası yollarda sıkıntı olmaz, fakat yokuşlu yollarda sıkıntı olabilir. 115 bg'yi devirli kullanmak gerekiyor, dizel gibi veya turbo araçlar gibi düşük devirlerde tork üretmiyor. bu yüzden devirli kullanmak gerek. nitekim 115 bg'de az değil. chiple 125 bg civarında bir güce kavuşursun, bu da yine iyi bir değer, torku da biraz aşağı alırsan güzel olur. insignia derim her türlü

Pardon 115liğin Torkunu bilmiyorum da Bildiğim o kadardı
          DSG sorunlu bir sistem diyorlar baktım gerçekten de yolda bıraktı mı tam uygunsuz yerde (Otoban Vs.) bırakıyor Vites mi kaçırıyor ne oluyor bilemedim

Yolda giderken vitesten çıkmış : http://www.youtube.com/watch?v=De4OG8uLuxA7

Kimisi vitese geçmiyor : http://www.youtube.com/watch?v=N3WNf...eature=related

Kimisi DSG hatasından hiç çalışmıyor : http://www.youtube.com/watch?NR=1&fe...&v=w0mXvU7uvcs

Ama bunun yanı sıra çok güzel videolar var..:

Bazı 7 İleriler ise hiç sorun çıkarmıyor..: http://www.youtube.com/watch?v=N3vgV...eature=related

Şu geçişe bakar mısınız, dinleyin daha doğrusu..: http://www.youtube.com/watch?v=SLzuk...eature=related

Tabiki DSG nin olması hızlanmada büyük etken..: http://www.youtube.com/watch?v=GPHvE...eature=related

İzlediyseniz çok kötü durumlar da var , çok iyisi de . Sanırım Jettanın DSGsiyle Rocco veya Golf'ün DSGsi aynıdır.

Videosu var eğer babama DSGli araba aldırıp böyle bir sorun yaşarsak Lanet Olsun seni dinleyip otomatik aldığım güne der bi daha otomatik kullanmaz. Yanaşmaz bile. Benim teknik bilgime olan güvenini de yitirir bu da cabası. Şu DSG sistemine çok vakit ayırmak gerekecek sanırım..

Babam insignia pahalı diye pek yanasmaz ama 1,4 Seçeneği de Var Belki ulaşılmaz bir şey ama umarım fiyatı 1-2 Yıla düşer onu alırız. Yakıt tüketimi çok iyi görünüyor. 8. Etapda izledim de gerçekten çok başarılı bir araç.

Hakkımızda hayırlısı olsun bu işe gerçekten temiz bir kalp ve taze bir beyinle girdim. Ne alırsak alalım , Umarım gelen gideni aratmaz..

Yorum

kardeşim torku 160 doğru ama 4000 devirde veriyor, beygiri de 6000'de o yüzden devir istiyor yani, şu anda cosmo 1.6 115 bg bile 40-45 arası çok rahat bulunur, şu anda üretilmiyor zaten, ancak 2009 bulabilirsin...

Yorum

kardeşim torku 160 doğru ama 4000 devirde veriyor, beygiri de 6000'de o yüzden devir istiyor yani, şu anda cosmo 1.6 115 bg bile 40-45 arası çok rahat bulunur, şu anda üretilmiyor zaten, ancak 2009 bulabilirsin...
              115 Bg konusunda aklımda son bir şüphe kaldı eğer o da tamam olursa Alırız bi 40-42 Civarı Chip+Lpg Yaptırır bineriz

Ama şöyle bir şüphe var 115 Bg Kaç yakar. Devirli kullanırken Araç çok yakacağı için LPG bağlanacak LPG bağlatıp sonra Chiplemek Doğru Olur Mu , Bunu Chipleyen Usta/Bilirkişilere sormak lazım. Bakalım babam ne diyecek bu işe. Ben 124 Bg arabadan inip 115 liğe binmem diyebilir , Ama bu İnsignia. İnsignia deyince yumuşar belki. Hele ki Cosmodan bahsediyoruz :P

Yorum

yok kardeşim, gerçekten acaip az yakıyor, şehirlerarası yolda 20 kuruşun altına düşüyordu lpg ile, lpg 2.2 tl iken 17 kuruş yaktım şehirlerarası, bizim önceki araç 115 bg idi, sana tavsiyem eğer çip yapacaksan, önce çip sonra lpg yaptır, çünkü lpg çipe uygun şekilde olur, gerçi diğer türlü de çok farketmez de tekrar lpg'ciye gidip ayar yaptırmak zorunda kalmazsın. yüksek devirli dediğim yokuşlarda düşük vites kullanacaksın yani, yoksa düz yolda yüksek devre ihtiyaç yok , merak etme 115 bg basarsan bile çok yakmıyor, 180 bg gibi, bastığın zaman 30 litreleri görmüyor daha uygun yakıyor

Yorum

yok kardeşim, gerçekten acaip az yakıyor, şehirlerarası yolda 20 kuruşun altına düşüyordu lpg ile, lpg 2.2 tl iken 17 kuruş yaktım şehirlerarası, bizim önceki araç 115 bg idi, sana tavsiyem eğer çip yapacaksan, önce çip sonra lpg yaptır, çünkü lpg çipe uygun şekilde olur, gerçi diğer türlü de çok farketmez de tekrar lpg'ciye gidip ayar yaptırmak zorunda kalmazsın. yüksek devirli dediğim yokuşlarda düşük vites kullanacaksın yani, yoksa düz yolda yüksek devre ihtiyaç yok , merak etme 115 bg basarsan bile çok yakmıyor, 180 bg gibi, bastığın zaman 30 litreleri görmüyor daha uygun yakıyor
                  Anladım , o zaman bu haline göre Şu anki Vectradan 3 Kuruş Daha fazla yakacak uzun yolda , o farkı da Çiple kapayabiliriz sanırsam. Vay be , bizimki de araba ha. Yazın Klima açık uzun yolda giderken 14 Kuruş Yakıyor Kmde. Daha bide 100-110 arası gidiyoruz, bide klima açık.Klimayı kapatıp 80-90la gitsek 2-3 kuruş yakacak veya yakmayacak galiba

Babamla konusayım ben şu konuyu. Jettaya kara verdi görünüyor ama döndürürüz bakalım. Jettayı da kendi istemişti oysa ki , Zor olur ama başarırım belki , Arada Jettayı da unutmamak lazım Jetta hala kafamda ona göre

Yorum

kardeşim bütçeniz nedir sizin verdiğiniz araçlar birbirinden çok ayrık fiyatlarda jetta tsi parasına neden 115ps astra ? 140 180lik astra alırsınız

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onat89
                      kardeşim bütçeniz nedir sizin verdiğiniz araçlar birbirinden çok ayrık fiyatlarda jetta tsi parasına neden 115ps astra ? 140 180lik astra alırsınız
                      Abi babam HB veya SW sevmez, aile arabası

Yorum

Şöyle 15 20 kişi daha yorum yapsada biraz netleştirsem

babama oylamayı gösterdim de onun da kafası karışık

Yorum

İşleniyor...
                        X