Duyuru

Collapse
No announcement yet.

uzun zaman sonra ilk defa kapışmaya girdim^^

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• uzun zaman sonra ilk defa kapışmaya girdim^^

Bildiğiniz üzere öğrenci olduğumdan ekonomik 1.4t astra sahibiyim. Bu gün arkadaşlardan
    ayrıldıktan sonra bahçelievlerden türkocağı caddesi yoluyla eve gelicektim. Ama eskişehir yolundaki
    türk ocağının başlangıcındaki ışıklarda bir e200 tarafından taciz edildim. ışıklardan drag başladık.
    Benim yazlık lastiklerim olduğundan dolayı kalkışta 3 boy fark yedim. asr sağolsun torku kesip durdu.
    İlk ışıklara geldiğimizde yaklaşık 200-250m sonra 4. vites ortalarında e200 ü geçtim. 2. ışıklara kadar
    ben önde o 3 boy kadar arkamda iken ışık sarıya döndü. aslında yarışa uygun bir yol değil. virajı boldur.
    neyse ben frenledim o bastırdı geçti gitti. tam sakinleşiyim derken bir scirocco (sanırım160pslik ama R
    bodykit vardı) bir 320i e46, birde subaru vardı. zaten bmw ve subaru rakibim olmaz ama scirocco belki
    122liktir diye gazlayım dedim. daha önce 122lik avlamıştım. Işık yeşile döner dönmez gazladık. subaru zaten
    uzadı gitti. bmw bize 5 6 boy fark attı. önümde scirocco 3 boy mesafede gitti. ne yazıkki 500 metre gitmeden
    öteki ışıklarda durduk. zaten 160lık olduğunu anlayınca bıraktım basmayı... ama altımda 180lik astra olsa 320 ve
    sciroccoyu yerdim rahat... neyse artık kısmetse ilerde öğrenci ekonomisinden kurtulursam onlarlada yarışırım artık

Okuduğunuz için teşekkürler...

not e200 baktım 163 beygirlikmiş w211 model

Ynt: uzun zaman sonra ilk defa kapışmaya girdim^^

Ellerine ayaklarina ve turbon saglik
    Ekonomik astra bu tempoda biraz yakmistir ama helal olsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
      Ellerine ayaklarina ve turbon saglik
      Ekonomik astra bu tempoda biraz yakmistir ama helal olsun
      10.9 yeni benzin aldığımdan sıfırlamıştım.

Yorum

Ankarada havaların soğukluğundan dolayı sıkıntılar olabilir gaza gelme ekonomik olarak sürmeye devam et

Bu arada senin için keyifli anlar olmuştur

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
          Ankarada havaların soğukluğundan dolayı sıkıntılar olabilir gaza gelme ekonomik olarak sürmeye devam et

Bu arada senin için keyifli anlar olmuştur
          valla abi ne diyim şu kış bitmediki artık sıkıldım 5000 devir üstü göremedim ne zamandır. ama hakılsın yollar potansiyel buz riskli

Yorum

Biraz arabaya yabancı kalmış olabilirsin çünkü e46 bmw çok kolay bir rakip aslında korkulascak bir araç değil tabi 3.20i olduğuna eminsen çünkü bende 150 lik e46 vardı bildiğin kütüktü gitmezdi 11.5 sn 0-100 km hızlanması.170 hp likler biraz daha hızlı ama yinede iyibir pilotajla 1.4 astra rahat harcar bmw yi.şunu bilki bmw 3.25 ten aşağı ise korkma hemen bas gaza kesin yersin.Yinede heyecan olmuş ara ara kapışmak güzel adrenalin oluyor.bende hanım yanımda yoksa sık sık kapışırım zaten nezaman kapışmaktan haz almamaya başlarsam ozaman ekonomik bir dizel araç alacam
            2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
            2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

bilmem belki 325 tir ama arkada logo yoktu sadece e46 coupe oldugu netti ama motor sesi 6 silindir gibi degildi belki mod vardir

Yorum

3.20 ve üstü motorlar 6 silindirli ama büyük ihtimalle 170 hp lik manuel vitesli bir coupeye denk gelmişsin 8.2 sn 0-100 bunlarda biraz dişli bir rakip tabi yılların yorgunluğu ile hala aynı dinamikliği kalmamış olma ihtimalide var ama bu araçları kullanan arkadaşlar biraz agresif sürüşler sergiledikleri için çokta bulaşmamak gerekiyor riskli hareketler yapabilirler dikkatli olmakta fayda var.dediğin gibi 1.6 t olsaymış altındaki her türlü yeme şansın olabilirdi neyse güç dengesi zaten olmadığı için okadar önemli değil bmw nin geçmesi
                2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

turbona sağlık geçen yanımda hanım varken izmir aydın otobanında araç solluyodum cc açık hızım 110 km arkamdan selektör yaparak bir passat geldi bir önce ki kasa tabi ayağım kaşındı dipgaz yaptım baktım buda basıyor ama aramız gitgide açılıyor sonra benim canlı hız sınırlayıcım yeter gaza bastığın dediğinde 220 kmlerdeydim yavaşlayınca geçti 2.0fsi imiş geçerkende adamın boynu koptu benim araca bakarken
                  insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

ama altımda 180lik astra olsa 320 ve
                    sciroccoyu yerdim rahat... neyse artık kısmetse ilerde öğrenci ekonomisinden kurtulursam onlarlada yarışırım artık

onatcım sen yine iyisin benim ünüversite zamanında babama 95 şahin s al diye ne diler dökmüştüm sen 1.4 t 140 bg kullanıyorsun
                    2015 leon fr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
                      ama altımda 180lik astra olsa 320 ve

onatcım sen yine iyisin benim ünüversite zamanında babama 95 şahin s al diye ne diler dökmüştüm sen 1.4 t 140 bg kullanıyorsun
                      Oyle abi sagolsunlar eksik etmediler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ulas79
                        turbona sağlık geçen yanımda hanım varken izmir aydın otobanında araç solluyodum cc açık hızım 110 km arkamdan selektör yaparak bir passat geldi bir önce ki kasa tabi ayağım kaşındı dipgaz yaptım baktım buda basıyor ama aramız gitgide açılıyor sonra benim canlı hız sınırlayıcım yeter gaza bastığın dediğinde 220 kmlerdeydim yavaşlayınca geçti 2.0fsi imiş geçerkende adamın boynu koptu benim araca bakarken
                        Tsi bile degil sellektor neyine onun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onat89
                          Orjinal yazı sahibi: ulas79
                          Tsi bile degil sellektor neyine onun
                          haha haha
                          insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Akşam akşam fazladan çıkıcak paran varmış kardeşim

Keyifli sürüşler.
                            2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Onat,

Bu havalarda dikkat.

Yinede 1.4 ile kendini ezdirmemissin.

2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

İşleniyor...
                              X