Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Android Telefonu olanlar için Önerilen Programlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Android Telefonu olanlar için Önerilen Programlar

Program deilde telefonda yazılım güncellendi android 5.0 oldu.. ama arayüzü nü hic begenmedim eski yazılım daha iyiydi.. yada gözüm alısamadı.. böyle güncelleme mi olur berbat bir yazılım tlf dan sogudum
    .

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Ben bu android işini pek anlamadım. Iphone da ne güzel güncelllemeleri yüklüyorduk. S4 mini aldım 4.2.2 gözüküyor. Androidin yeni güncellemesi geldimi her cihaza olmuyor mu?
      2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Kaynaga göre güncelleme alacak cihazlar aşağıdaki gibiymiş. Yalnız samsung saolsun güncellemeleri geç yayınlıyor

Güncelleme alması beklenen diğer Samsung modelleri

Samsung Galaxy S4 Mini
        Samsung Galaxy S5 Mini
        Samsung Galaxy Note Edge
        Samsung Galaxy Alpha
        Samsung Galaxy TabPro 8.4
        Samsung Galaxy TabPro 10.1
        Samsung Galaxy TabPro 12.2
        Samsung Galaxy Tab S 8.4
        Samsung Galaxy Tab S 10.5
        Samsung Galaxy A5
        Samsung Galaxy A3
        Samsung Galaxy Note 2

Kaynak: http://shiftdelete.net/android-50-lo...cihazlar-55500

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
          Ben bu android işini pek anlamadım. Iphone da ne güzel güncelllemeleri yüklüyorduk. S4 mini aldım 4.2.2 gözüküyor. Androidin yeni güncellemesi geldimi her cihaza olmuyor mu?
          Abi otomatik guncelleme açık telefonda 3 gün önce güncellendi..andoroid 5.0 oldu yada sen kendin yazılım güncellemeye gir telefonda sanırım güncelleyecektir..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
            Maalesef her markaya hatta markaların modeline göre android cihazlara farklı zamanlarda güncelleme geliyor.Markalar hangi modellerine güncelleme geleceğini facebook sayfalarından veya resmi sitelerinden duyuruyor...

Yorum

HTC ONE M8 10 gün önce lolipop 5.1 geldi..Maaşallah tıkır tıkır...

Yorum

En sonunda Googl da Türkiye için Sesli ve trafik yoğunluğuna göre Navigasyon hizmeti vermeye başladı

Yandex.Ru yu kullanmak istemeyenler için güzel bir alternatif henüz daha test modunda her gün güncelleniyor ben deniyorum güzel sadece biraz daha kullanıcı dostu olması gerekiyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bende alışamadıydım yandexe, iyi olmuş. Ama bizim burda alternatif yol yok hiç, zaten 3 adım yer
                  2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

İşleniyor...
                  X