Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Android Telefonu olanlar için Önerilen Programlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Android Telefonu olanlar için Önerilen Programlar

Arkadaşlar Android işletim sistemi olan telefonlar için kullandığım güzel programları sizinle paylaşmak istedim

- Android hakkında çıkan son bilgileri ilk siz haberdar olun

-Başarılı bir program ekran geçişlerinizi eğlenceli ve kolaylaştırıyor

-Hava durumunu Animasyonlu gösteriyor istenilirse Canlı Duvar kağıdı olarak kullanabiliyorsunuz

-Aracın gittiği güzergahı kayıt ediyor Tam Volkanlık bir uygulama

- Görsel Bir çok özelliği olan bu uygulamada HUD,Güzergah kayıt vs.. özellikleri barındırıyor Hud modu çok başarılı fontun büyüklüğü ve cevreci sürüş detekleme özelliği güzel

- Bir çok özelliği olan bu uygulamada HUD,Güzergah kayıt vs.. özellikleri barındırıyor

3-Seyir halinde kayıt yapıyor ve yaptığı kayıtı harita üzerinde gösterek play edebiliyor

4-Sadece opel logosunu ekranda gösteriyor

-Çok güzel duvar kağıtları var kategorilere ayrılmış isterseniz otomatik değişim yapabiliyor kategoriye göre

-Elektronige merakı olanlar için süper bir kaynak

-Güzel bir Hesap makinesi formül yazmak çok keyifli Matematiğe merakı olanlar için

-Nortonun Sistem optimizasyonu yapan program çok başarılı

-Nortonun QrBarkod uygulaması diğerlerinden farkı okunan barkodun hatalı yada güvenli olup olmadığını kontrol ediyor

-Yandex Trafik yoğunlu ve detaylı fotoğrafları olan bir uygulama kesin kullanın

-Dreambox kullananlar için basit ama kullanışlı bir kumanda

-Konuş Yazsın
    Çoğumuz için gerekli bir uygulama Pazardan 2 kg soğan 3 kg patates 2 tane maydonoz vs.. durumda 10 numara bir yardımcı bir program
    Bir çok program var ama şimdilik seçtiklerim

Herkes bir gün Android ci olacak Özkan haha haha

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Ynt: Android Telefonu olanlar için Önerilen Programlar

abi android telefonum yok ama zahmet edip bu kadar yararlı program paylaşmışsın , almam lazım diye düşünüyorum clapclap
    www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mstfkls
      abi android telefonum yok ama zahmet edip bu kadar yararlı program paylaşmışsın , almam lazım diye düşünüyorum clapclap
      Farklilk guzeldir mustafa cok guzel uygulamalari var ve cogu ucretsiz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ellerine sağlık abi güzel programlar benim android telefon beş para etmez yoksa birçogunu yüklerdim
        2015 2.0 sorento

Yorum

eline saglık fatih abi 2 sene appledan sonra android kötü gelmedi ben kullanıyorum memnunum
          Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
          GIBBON

Yorum

birrr android telefonum bile yok anlıyormusunn hadi gülümse haha haha
            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

benım var de ne oluyorkı fatıh abı sana soylenıyorum alda telefonu su programı yuklıyım de nerdeee

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

birkaç gün önce n9 aldım, android almadığıma pişman oldum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Erhktn
                  benım var de ne oluyorkı fatıh abı sana soylenıyorum alda telefonu su programı yuklıyım de nerdeee
                  yok yok erhanım artık kafayı yormuyor böyle şeylere fatih abi eee yaş kemale erdi haha
                  Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                  [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                    Orjinal yazı sahibi: Erhktn
                    yok yok erhanım artık kafayı yormuyor böyle şeylere fatih abi eee yaş kemale erdi haha
                    NE kemalı iş mitmiş derler haha

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

1 ay'a kadar telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum. Samsung Wave II almaya karar vermiştim, ta ki android'in bu özelliklerini görene kadar. Şimdi ise fikrim değişti Samsung Galaxy Ace alacağım. Yani hiç bir işe yaramayan Bada işletim sistemli Wave II almaktansa daha ucuza Android'li Galaxy Ace almış olacağım. Biraz tasarım yönünden kaybımız olacak ama Android için değeceğini düşünüyorum.
                      2011 Fluence Dynamique 1.5 dCi 105 BG

Yorum

Paylaşım için teşekkürler Fatih hocam,faydalı bir konu başlığı olmuş
                        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Moderatörlüğün hakkını veriyorsun yine Fatih. Ücretsiz bilgi için teşekkürler. Android olduğunda kullanıcam bu özellikleri.
                          OPEL İNSİGNİA 1.6 TURBO EDİTİON TEKNİK GRİ   PREMIUM PACE

34 GK 1225

Yorum

Eline sağlık abi. Her zaman ANDROID clapclap

Yorum

4 gün önce Andrid'li Galaxy Ace aldım. Uygulamaları fln güzel. Beni yanlış bir kararla bada'dan kurtarılmama vesile olan Fatih abiye teşekkürlerimi sunuyorum.
                              2011 Fluence Dynamique 1.5 dCi 105 BG

Yorum

İşleniyor...
                              X