Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Android Telefonu olanlar için Önerilen Programlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Android Telefonu olanlar için Önerilen Programlar

Yandex Navigasyon

Bu programı bayramda ve dönüşte kullandım birçok ücretli navigasyonun özelliklerini taşıyor ve ücretsiz tek eksiği haritaları wifi yada gsm üzerinden internet erişiminden yapıyor Ankarada bir kaç adres ve banka ararken kullandım ve Ankarada kaybolmadan istediğim yere gittim esas en çok istanbul dönüşünde klasik izmit trafiği vardı bende e5 yoluna girdim tabi enteresan bir şekilde trafik yoğundu yandex ise otogar tarafından paralel bir yoldan beni e5 götürdü valla en az 30 dk kar ettim canlı olarak trafik yoğunluğuna göre alternatif yol sunabiliyor bence bu programı kurun elbet bir gün lazım olacaktır.

Detaylı bilgi için : http://navi.yandex.com.tr/?from=teaser

https://play.google.com/store/apps/d...ndexnavi&hl=tr

Trafikten nefret etmeyin, uzak durun! Yandex.Navigasyon, anlık trafik durumunu göz önünde bulundurarak yön tarifi yapan ve trafik durumuna göre alternatif yollar çizen ilk ücretsiz navigasyon uygulamasıdır.
    Yandex.Navigasyon, sürüş keyfini artırmak için yenilikler getiriyor;
    - Sizi en boş ve hızlı gidebileceğiniz yoldan götürür
    - Sizi kapalı yollar ve trafik yoğunluğu hakkında bilgilendirir
    - Sesli komutlar ile sizi yönlendirirken yola odaklanmanızı bozmaz
    - Yazmanıza gerek kalmadan sesli arama ile yolu bulur
    - Yolunuz üzerindeki kurumları anında bulur ve isterseniz sizi oraya götürür
    - 3 boyutlu binalar, gece ve gündüz modu ile navigasyonu keyifli hale getirir
    - Otomatik güncellenen haritalar ile zamandan tasarruf etmenizi sağlar *
    - Yeni yollar keşfetmenizi, yeni yerler görmenizi sağlar
    Test sürüşü için bir şans verin ve sizin için neler yapabildiğini görün!
    Hem sürüşten hem hayattan keyif almaya bakın!

* Operatörünüz, veri kullanımını ücretlendirebilir.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hazır konu öne çıkmışken, batarya performansından memnun kalamayıp telefonu sadece telefon için kullanan ve bataryadan daha fazlasını isteyen kardeşlerim veya abilerime:

Yukarıdaki program elbette batarya kapasitesini artırmıyor haha ama telefonun ekranını kapandığı anda telefonu derin uyku moduna alarak herşeyi kapatıyor. Ekran geri açıldığında seri biçimde hepsini geri açıyor. (Wi-Fi ve Mobil Veri GPS dahil.) Uyuşuk modu tavsiye ediyorum

-------------------------

Aşağıdaki uygulama ise ROOT kullanıcılar için. Programı açıp artı simgesine dokunun. Seçeneklerden show all'a tıklayarak bütün uygulamaları seçin. Ekranı kapattığınız anda veya uygulamaları kullanmadığınızda RAMden ve Pilden yemesini önlüyor.

Bu uygulamalar batarya isteyenler için şiddetle tavsiye olunur
      Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

telefondan youtube girmek için ne yapmalıyız
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

spotflux, vpn programını indirip yükleyip aktif ederek youtube' ye giriş yapabilir, ve tüm ipban yiyen sitelere de girebilirsiniz. Aynı zamanda PC den de aynı işlemi rahatlıkla uygulayabilirsiniz.
          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Ya da opera mini yükleyip browser üzerinden de girilebiliyor

Yorum

hotspot sheild de olur.

Yorum

2014 de geldigimiz noktaya bak

Yorum

Eğer benim gibi Windows Phone sahibiyseniz giremiyorsunuz ihihi Kendi sitelerinde açıklama yapmışlar güvenlik adına izin vermiyorlarmış. 2 nisanda bir güncelleme gelecekmiş.

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                    telefondan youtube girmek için ne yapmalıyız
                    youtube için dns 77.88.8.8

77.88.8.1

bilginize

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Son günlerde test ettiğim bir navigasyon programı hakkında bilgi vermek istiyorum.

Program Nokia ya ait

Program ismi HERE Beta

70 ülke desteği var ve bir kere Wifi den indiriyorsunuz ve haritanız artık cebinizde ve Ücretsiz
                      Yoğunluğa göre yol alternatifi sunabiliyor
                      Cihazı fazla yormuyor

Deneme Yapmak isteyenler yada Navigasyona ihtiyacı olanlar bence kaçırmasın

https://play.google.com/store/apps/d....here.app.maps

Yorum

Deniyelim bakalım. Navi programlarını sıkça kullanan biri olarak yandex navi bile fazlasıyla iş görüyor. google maps çöp oldu bana göre
                        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

İos için varmıdır bu HERE?

Yorum

Abi bu Sygic bayağı bayağı iş görüyor. Ben çok memnun kaldım. Tatilde Fransa, Belçika haritalarını da yükledim orada da şıkır şıkır gitti maşallah. Vesileyle tekrardan teşekkürler. Şimdi bu düzgün çalışan varken maceraya atılmak gerekir mi acaba.
                            2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
                              Abi bu Sygic bayağı bayağı iş görüyor. Ben çok memnun kaldım. Tatilde Fransa, Belçika haritalarını da yükledim orada da şıkır şıkır gitti maşallah. Vesileyle tekrardan teşekkürler. Şimdi bu düzgün çalışan varken maceraya atılmak gerekir mi acaba.
                              Yenilik her zaman güzeldir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                                Son günlerde test ettiğim bir navigasyon programı hakkında bilgi vermek istiyorum.

Program Nokia ya ait

Program ismi HERE Beta

70 ülke desteği var ve bir kere Wifi den indiriyorsunuz ve haritanız artık cebinizde ve Ücretsiz
                                Yoğunluğa göre yol alternatifi sunabiliyor
                                Cihazı fazla yormuyor

Deneme Yapmak isteyenler yada Navigasyona ihtiyacı olanlar bence kaçırmasın

https://play.google.com/store/apps/d....here.app.maps
                                Güzelmiş test etmeye devam ediyorum...
                                İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

İşleniyor...
                                X