Duyuru

Collapse
No announcement yet.

değerli team üyeleri bir konuda yardımınıza ihtiyacım var...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: değerli team üyeleri bir konuda yardımınıza ihtiyacım var...

Orjinal yazı sahibi: laserion
    Bende yaklaşık 2-2,5 yıldır Superonline kullanıyorum. Başlarda çok çok iyiydiler fakat sonrada sorgusuz sualsiz getirdikleri Adil Kullanım Kotası ile binlerce müşterilerini çok mağdur ettiler. Hala da ediyorlar.

Açıkçası ben belli bir tarihten eski bir kullanıcı olduğum için bana dokunamıyorlar. 10Mbit komple sınırsız internet için 49 TL ödüyorum.

Ama bu şekilde sınırsız diye kandırılıp üye olan ve sonrasında bir anda Adil kullanım kotasıyla karşılaşıp belli bir limitten sonra hızları düşürülen çok fazla insan var.

Bana dokunmayan yılan 1.000 yıl yaşasın görüşünde olmadığım için asla önermem bu firmayı. Herkesi uzak tutmaya çalışırım elimden geldiğince.
    Adil kullanım olayını tüm firmalar yaptı, diğerlerinde de limitsiz demesine rağmen 15gb geçtikten sonra hız 512ye düşüyor(muş) ama çok şükür benim hiç düşmedi hiçbir konuda sözlerinde durmuyorlar işte haha
    InsigniaTEAM

Yorum

şu yazılanları görünce, içimden ''ttnet, yatacak yerin yok'' demek geldi ne koparabilirsem, belki kullanan sessiz kalır mantığı ile hareket ediyorlar galiba! yani bu düpedüz adilik, başka bir açıklaması yok!

Yorum

aslında hiçbiri farklı değil bende s-mail kullanıyorum o da sorunlu kullandığın paketin süresi bitiyor haber vermiyorlar, herhangi bir pakete bağlı olmamasına ve hiç ama hiç kullanılmamasına rağmen bu ay güzel bir fatura geldi bende s-mail ile uğraşıyorum sadece ttnet bu tür politikalar izlemiyor iş için kullandığım vınn çekmiyor defalarca Turkcell deneme yaptı yine aynı evin içinde bilgisayar elimde oda oda çeken yer arıyorum anlaşılan o ki hepimiz internet mağduruyuz

Yorum

bugün itibariyle ev telefonunu ve ttnet aboneliğini kapattım müş. tem zorla kapatmamam gerektiğini ve 3 ay sınırsız internet önermesine rahmen bıktım kapattım ve bugün tekrardan uydu net kablolu tv aboneliğine geçtim ben işteyken kurmuşlar sınırsız internet + kablolu tv 43 tl 24 ay tahütlü aldım modem hediyeli.
          2015 leon fr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
            bugün itibariyle ev telefonunu ve ttnet aboneliğini kapattım müş. tem zorla kapatmamam gerektiğini ve 3 ay sınırsız internet önermesine rahmen bıktım kapattım ve bugün tekrardan uydu net kablolu tv aboneliğine geçtim ben işteyken kurmuşlar sınırsız internet + kablolu tv 43 tl 24 ay tahütlü aldım modem hediyeli.
            en iyisini yapmışsınız abi, aynısını ben de yapçam yarın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
              Evimde ttnetin 12 gb'lık internet tarifesini kullanıyorum, paket ücreti 39 tl, ben de geçen ay 6.55 gb internet kullanmışım fakat gelen fatura 99 tl! ondan önce de 6 .2 gb kullanmışım fakat yine bir önceki ay da 75 tl geldi! ne yapmalıyım? şubat ayı harcamam ise daha 3 gb'ı yeni geçti...
              Superonline fiberoptige geçin aylık 50 tl , hem sınırsız hem 10 mb/s lik paketi var tavsiye ederim

Aynı zamanda uydunetin sınırsız net paketi var ama 1 mb/s , biz onu kullanıyoruz , 3 ay bedava deneme sürümü olara 3 Ay bedava , sonraki aylar 29 TL , biraz yavaş ama idare ediyoruz.
              Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

Superonline 20 mbit fiber kullaniyorum, Ankaraya geldiginde eryamanda ilk baglatan bendim. Uzun zamandir sorunsuz kullaniyorum. Ayni zamanda telefon hizmetide aliyorum. Evde ttnet yasak

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
                  Benimde başıma geldi aynı şey.kampanya ile ilk 8 ay 16 tl gelecek fatura 49 tl geldi 3 ay boyunca.bu süre zarfında müşteri hitmetlerini 10 kere ardım en az.sürekli tamam inceliyoruz halledecez gibi cevaplar verildi.en son aradım bu iş çözülecek yoksa hattıda kapatacam sizide tüketici hakları mahkemesine vereceğim ,sizlemi uğraşacağım paramla rezil ettiniz beni dedim .akşama cep tel.ime mesaj geldi şikayetiniz çözüldü diye.Şimdi 2 aydır fatura gelmiyor fazla ödediğim tutardan düşülüyor sende aynı yolu dene Ömer kardeşim.

iki ayın faturasını sonradan kat kat çıkartırlar
                  2015 leon fr

Yorum

Kardeşim geçmiş olsun. TTNET'ten çok çektigim için seni iyi anlıyorum

hani yeni reklamlarındaki slogan "TTNET'teki netteki bu hıza alış türkiye" diyoya

aynen alış buna türkiye senden sınırsız 8 Mbit parası alıp 2 Mbit hız sağlayacagım. Buna alış türkiye

bide fiber internetten bahsediyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oguzhancilenk
                      Kardeşim geçmiş olsun. TTNET'ten çok çektigim için seni iyi anlıyorum

hani yeni reklamlarındaki slogan "TTNET'teki netteki bu hıza alış türkiye" diyoya

aynen alış buna türkiye senden sınırsız 8 Mbit parası alıp 2 Mbit hız sağlayacagım. Buna alış türkiye

bide fiber internetten bahsediyor

eyvallah kardeşim

neyse bu arada sorunumuzu hallettik müşteri hizmetlerini arayıp, biz bu ara sık sık paket değiştirip durduk, bize yanlış fatura gönderdiklerini söylediler, önceki aylardan da fazla aldıkları paraları bu ay düşerek normalde 39 tl olan faturamızı 14 tl olarak tahsis edeceklermiş. 99 tl ödemeyecekmişiz. inşallah böyle bir sıkıntıyla bir daha ne siz karşılaşın ne de ben karşılaşayım. teşekkür ederim değerli yorumlarınız için...

Yorum

İşleniyor...
                      X