Evimde ttnetin 12 gb'lık internet tarifesini kullanıyorum, paket ücreti 39 tl, ben de geçen ay 6.55 gb internet kullanmışım fakat gelen fatura 99 tl! ondan önce de 6 .2 gb kullanmışım fakat yine bir önceki ay da 75 tl geldi! ne yapmalıyım? şubat ayı harcamam ise daha 3 gb'ı yeni geçti...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
değerli team üyeleri bir konuda yardımınıza ihtiyacım var...
Collapse
X
-
Ynt: değerli team üyeleri bir konuda yardımınıza ihtiyacım var...
benzer birşey babamın işyerindeki ttnet'inde oldu 70küsür tl fatura geldi. bu yüzden ttnet'i kapatıp smile'a geçti, şimdi her ay deli gibi arıyolar şimdi yok şöyle paketimiz var, şu fiyat yapalım, şu kadar ay fatura ödemeyin vsvs..InsigniaTEAM
-
ömer kardeşim, müşteri hizmetlerini ara sakın yumuşak konuşma detaylı faturanı iste, bu faturanın mantıklı açıklamasını iste ve sürekli sert konuş, yumuşak konustukkça üste çıkmaya çalışırlar, problemi çözmezlerse dava açacağını söyle. aynı zamanda kapatma talebi yap.
sen kararlı bi şekilde hakkını aramazsan ciddiye almayıp herzaman geçiştirmeye çalışırlar.2012 İNSİGNİA 1.4T***Karbon Siyah***18" Jant***Cyclone DVD***JBL Ses Sistemi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ozangnyömer kardeşim, müşteri hizmetlerini ara sakın yumuşak konuşma detaylı faturanı iste, bu faturanın mantıklı açıklamasını iste ve sürekli sert konuş, yumuşak konustukkça üste çıkmaya çalışırlar, problemi çözmezlerse dava açacağını söyle. aynı zamanda kapatma talebi yap.
sen kararlı bi şekilde hakkını aramazsan ciddiye almayıp herzaman geçiştirmeye çalışırlar.
Yorum
-
Akşam 19, sabah 07 arası heryöne "BEDAVA" konuşma yaptırıyorlar, Bunun parası nerden çıkacak...
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
Turk Telekom olmus ama aglayani yok
20 ocaktan beri istanbul perpa ofisteki interneti actiramadim.
ban
Allah sana sabir versin
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Cemil NişankayaAkşam 19, sabah 07 arası heryöne "BEDAVA" konuşma yaptırıyorlar, Bunun parası nerden çıkacak...
Orjinal yazı sahibi: mehmetTurk Telekom olmus ama aglayani yok
20 ocaktan beri istanbul perpa ofisteki interneti actiramadim.
ban
Allah sana sabir versin
Yorum
-
Sizin yine iyi benim evdeki tek telefon hattına 2 internet bağlamışlar. Bir gün 6 aylık ödenmemiş borcunuz var sizi mahkemeye vereceğiz diye yazı geldi. Dedim kardeşim benim faturalarım otomatik ödeme. Bu internet numarası bana ait değil. Sonra anladık ki yanlışlıkla 2 internet hattı bağlamışlar. Yanlış bağladıkları hattı iptal ettirmek için 3 ay uğraştım.İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18iyiki bu konuyu açmışsın aynısı bendede vardı 6gb yükselttim bu ayda 73tl fatura gelmiş ve hiç ev tlf kullanmadığım halde 24tl ev tl faturası yarın ilk işim kapatıp kablolu tv geçeçm bıktırdı beni ttnet
İşin garibi babamınki 8mbit netlimitsizdi ve ayda 1gb ya kullanır ya kullanmaz. Faturayı yükseltecek bir sebep yok yani
Bende sadece eve net bağlatmak için telefon bağlattım, kullanmadığımız telefona aylık 20küsür sadece sabit ücret geliyor. Tamamen ziyan gereksiz yere ödüyoruz. Çorum'da da superonline veya kablonet olsa keşke, anında ona geçerimInsigniaTEAM
Yorum
-
Benimde başıma geldi aynı şey.kampanya ile ilk 8 ay 16 tl gelecek fatura 49 tl geldi 3 ay boyunca.bu süre zarfında müşteri hitmetlerini 10 kere ardım en az.sürekli tamam inceliyoruz halledecez gibi cevaplar verildi.en son aradım bu iş çözülecek yoksa hattıda kapatacam sizide tüketici hakları mahkemesine vereceğim ,sizlemi uğraşacağım paramla rezil ettiniz beni dedim .akşama cep tel.ime mesaj geldi şikayetiniz çözüldü diye.Şimdi 2 aydır fatura gelmiyor fazla ödediğim tutardan düşülüyor sende aynı yolu dene Ömer kardeşim.2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: viperkingTTnet den dili yanmış biri olarak kesinlikle superonline diyorum. Hem gerçekten hızlı hem de abuk subuk kesintiler olmuyor, fatura paketim neyse hep o ücreti ödüyorm
Açıkçası ben belli bir tarihten eski bir kullanıcı olduğum için bana dokunamıyorlar. 10Mbit komple sınırsız internet için 49 TL ödüyorum.
Ama bu şekilde sınırsız diye kandırılıp üye olan ve sonrasında bir anda Adil kullanım kotasıyla karşılaşıp belli bir limitten sonra hızları düşürülen çok fazla insan var.
Bana dokunmayan yılan 1.000 yıl yaşasın görüşünde olmadığım için asla önermem bu firmayı. Herkesi uzak tutmaya çalışırım elimden geldiğince.Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance - 2012
VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013
Yorum
Yorum