heeeee bende aynısını diyecektim yengede insigniacı olur hem ihihi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
2- 7 koltuk olması : Malum 2 oğlum var,büyük olanı en arkaya geçti ve benim yerim burası dedi
o zaman şöyle bişey önersem ihihi
Evet Çağrıcım,zafirada seçeneklerim arasında Hele bi gelsin bakacağım.Ayrıca Captivanın 4*2 yeni kasasınıda bekleyeceğim.O da 2.0 lt dizel otomatikmiş..
Bülent hocam, Insignia ve Touareg kullanıcısı olarak nacizane görüşüm Insignia aracım geldikten sonra Touareg i eşim ve kızımla dışarı çıkacaksak dahi pek tercih etmiyorum. Şahsen Touareg bir yana diğer tüm SUV lar bir yana görüşünde olmama rağmen Insignia kullanmaya başlayınca resmen araç kullanmaktan ayrı bir keyif almaya başladım.
Hatta geçen de eşime "Valla yazın tatile giderken Insignia ile gidicez dedim."
Yani kısacası Captiva son derece güzel bir araç olsa da, olurda Insignia ile olan tadı alamazsanız "keşke" demek durumunda kalmayın
Bülent hocam, Insignia ve Touareg kullanıcısı olarak nacizane görüşüm Insignia aracım geldikten sonra Touareg i eşim ve kızımla dışarı çıkacaksak dahi pek tercih etmiyorum. Şahsen Touareg bir yana diğer tüm SUV lar bir yana görüşünde olmama rağmen Insignia kullanmaya başlayınca resmen araç kullanmaktan ayrı bir keyif almaya başladım.
Yani kısacası Captiva son derece güzel bir araç olsa da, olurda Insignia ile olan tadı alamazsanız "keşke" demek durumunda kalmayın
Bu önemli bir değerlendirme. Bülent bey. Bence 1 hafta kiralayın bir Captiva. Deneyin günlük hayatınıza ne katıyor ne katamıyor. Insignia ya geri dönüş yapan örnekler de var. Araca para harcamak yerine güzel gezilere gidin. Yaşamanıza Insignia ile keyf katın.
Bu önemli bir değerlendirme. Bülent bey. Bence 1 hafta kiralayın bir Captiva. Deneyin günlük hayatınıza ne katıyor ne katamıyor. Insignia ya geri dönüş yapan örnekler de var. Araca para harcamak yerine güzel gezilere gidin. Yaşamanıza Insignia ile keyf katın.
Bülent kardeşim, Nurettin bey çok güzel bir öneride bulunmuş, denemekte fayda var.
Konuyu bir söz ile noktalamak istiyorum. "dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak"
Yorum