Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Değerli yorum ve önerilerinizi bekliyorum..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Değerli yorum ve önerilerinizi bekliyorum..

Seyyah Hocam
    Aman diyeyim ST den sonra sanirim premium yakisir
    Yoksa gerek yok derim
    Tabi karar senin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
      Seyyah Hocam
      Aman diyeyim ST den sonra sanirim premium yakisir
      Yoksa gerek yok derim
      Tabi karar senin
      +1000

Yorum

sat dizel st al
        2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
        [center]

Yorum

st satılıpta captiva alınmaz benim görüşüm yengemde yarın birgün ben bu aracı kullanamıyorum dedği zaman sorun olacak. ben bu durumu yaşadım evlenmeden önce eşiminde micrası vardı benim araçla onun aracı sattık düzgün bir arac alalım dedik, focusu bile kullanamadı ve hala yolda bir micra gördüğünde benim kızım geçiyor diyor bülent abi yinede sen bilirsin kendi aracını satıp alacaksan birşey diyemem ama micrayı satmanı önermem sonra başına der almış olursun
          2015 leon fr

Yorum

2 her zaman 1 den büyüktür.
            2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
              sat dizel st al
              +1

ya da Bülent abi, hep söylüyorum millet beni hyundai kiacı düşünüyor artık amma, ix35 donanım ve kalite olarak motor performansı ve tüketim değerleri olarak da çok iyi bir araç.... bir de subaru forester var abi, piyasası pek yok ama çok kaliteli ve konforlu bir araç, kokpit çok sıradan ve çirkin fakat çok kaliteli bir araç çok da geniş... subaru da 2.0 benzinli, hyundaide de 2.0 dizel tavsiye ederim...

Yorum

Oncelikle ozur dileyerek Bulent abim st yi niye satman gerekiyor anlamadim?.... alala yani bence bu kadar guzel bir araca ve bu kadar guzel ozellikler terkedilip bir suv almak cok mantikli degil. Suv u esinle kullanmaktan bahsetmissin ama İstanbul gibi bir sehirde suv kullanmak helebir bayanin kullanmasi eziyet degil mi? Yanlis mi dusunuyorum. Ha dersen ki Utku kardesim bosver sen alacagim sey ile ilgili yorum yap o zaman benim kriterlerimde devreye fiyat fayda endeksi girer. Simdi arakadaslarim cok guzel demisler q5 x1 x3 veya range rover ancak bu araclarin hepsi 50000 euronun ustunde yani 120000 liralik baslangic fiyatina sahip araclar. Ve bircogu ciplak.yani uzerinde insignia kada bile donanim yok. Bu nedenle ben sana sonuna kadar katiliyorum. CAptiva en mukemmel secenek 80000 lira civarina multimedyali arka da televizyonlu gerekirse 7koltuklu dizel otomatik captiva alainir.tepe tepe de kullanilir ve de piyasasi oldukca kuvvetli oldugu icin tekrar bir insignia alimi icin satilir. muhaha muhaha muhaha
                Ben 320 d coupesi olan bir arakadasima parayi sıkıştığı bir sirada arabasini sattirip captiva aldirdim .su an aktif olarak kullaniyoruz. Cok da memnunuz. Cok donanimli kullanimi keyifli ve oldukca kolay kullanilan bir arac. Sonuna kadar tavsiye ederim. Daha kucuk bir suv alacaksak da ana firmadan nefret etsem de tiguan derim. Zaten fayda fiyat kalite endeksi datalari da bunlari gosteriyor. Saygilar sevgiler

Yorum

Arkadaşlarım,güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Şimdi genel olarak yazdıklarınızdan insignia satılırmı kardeşim çıkıyor ... Yaramı deşmeyin,benim için gerçekten vazgeçmesi çok zor bir araca sahibim.Aracımıda ne kadar sevdiğimi bilen bilir Yalnız ben Captiva için niyetlenene kadar alınabilecek tüm suv modellerini inceledim.Bu aracı öne çıkaran özelliklerden en önemlileri ;

1- Eşim micradan sonra tek bu aracın görüş açısını beğendi ve kullanabileceğini söyledi
                  2- 7 koltuk olması : Malum 2 oğlum var,büyük olanı en arkaya geçti ve benim yerim burası dedi
                  3- Diğer seçenekler fayda/fiyat endeksinde captivanın gerisinde kaldı..
                  4- İnsignia 2009 model,garantisini 1 yıl daha uzattım,eylülde bitiyor.Artık değiştirme zamanı geldi..
                  5- Özel araçlarımızı hafta sonu ve tatiller dışında kullanmıyoruz,eşim servis ile,bende şirket aracımla işe gidip geliyoruz.
                  Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
                    sat dizel st al
                    Sufyan hocam,hanım kullanabilse hiç düşünmeden yazılırım ama malesef
                    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Bülent Bey bende eşimle insignia almadan önce bu şekilde bir konuşma yapıp 2 aracımızıda satıp insignia almaya karar verdik.sonuç eşim araba istiyor çünkü bu arabayı ben sürüyorum ve ona araba kullanma fırsatı pek düşmüyor.şimdi nasıl yapsamda yeni bir araç alsam diye düşünmekteyim gerçekten hanımın dırdırından durulmuyor.
                      Alacağınız araç konusunda aslında bende baya bir araştırma yaptım ama genel olarak olumsuz olan yorumlar beni açıkcası captivadan soğuttu.Fazla yakması ,malzeme kalitesinin yetersizliği,yan rüzgarlardan çok fazla etkilenmesi,motorun performans konusunda vasat olduğu ve kasa yenileniyor eski kasada navigasyonun konumlandırılmasından kaynaklanan kullanışsızlık v.b sıkıntılar yüzünden ben bu alımı rafa kaldırdım.ve şuda var suv segmenti bildiğimizin aksine kaza anında en fazla can kaybı riski olan grup.araç ağırlığından dolayı kaza anında daha düyük şiddette darbelere maruz kalıyorsunuz ve sonuç çok kötü olabiliyor ve euro ncap tan 5 yıldız alabilen çok fazla suv araç yok zaten.
                      ama donanım olarak ve bu fiyata ben hala daha iyisini göremiyorum yinede tercih sizin ben şahsıma suv almaktan vazgeçtim d sınıfının benim için en uygun sınıf olduğunu düşünüyorum konfor ve günevlik olarak ve tabi performans.sizde tük kriterleri göz önünde bulundurarak seçiminizi yapın bence yanlış tercihler yüzünden insanın canı sıkılıyor.
                      2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                      2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Başka bir seçenek olarak Insignia 1.6 CDTI ı bekleseniz

Yorum

hayırlı olsun şimdiden bülent abi... captiva iyi bi tercih...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                            4- İnsignia 2009 model,garantisini 1 yıl daha uzattım,eylülde bitiyor.Artık değiştirme zamanı geldi..
                            5- Özel araçlarımızı hafta sonu ve tatiller dışında kullanmıyoruz,eşim servis ile,bende şirket aracımla işe gidip geliyoruz.
                            Ben hiç bu açıdan bakmamıştım. Eşiniz işe arabayla gidiyor sanmıştım yanılmışım.

Herşey Gönlünüzce Olsun O zaman abi, Ne diyim şimdi
                            Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

benim önerilerim ekonomini bilemiyorum ama 0 alıcaksan x1 xdrive20d, ford kuga, nissan xtrail olabilir. 120000 ni geçmeden bunlar var.
                              ikinci el olarak infiniti fx35, mercedes ml, range rover derim.

Yorum

yada en iyisi bi duster al aşık ol

Yorum

İşleniyor...
                                X