Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Değerli yorum ve önerilerinizi bekliyorum..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Değerli yorum ve önerilerinizi bekliyorum..

Arkadaşlar merhaba,

Biliyorsunuz ben insignia Sports tourer kullanıyorum.Ayrıca eşimde de otm.micra var.Birde şirket aracı olarak kullandığım aracım var.Şirket aracımı çok çok zorunda kalmazsam özelimde kullanmıyorum.Dolayısıyla mutlaka kendime ait aracım olmalı
    Şimdi birkaç gündür araştırıyorum,insignia ile micrayı satıp,eşim ile birlikte kullanabileceğim dizel,otomatik suv alayım diyorum.Eşim ile hafta sonu gücümüzün yetebileceği suv araştırması yapmak üzere biraz dolaştık.Bu anlamda captiva ortak kullanabileceğimiz özelliklere sahip mantıklı araç çıktı.Fakat ben insigniamı nasıl satmaya kıyacağım bilemiyorum.Ancak benim gibi ona iyi bakabilecek dostlarıma satılırsa içim rahat edecek ASLA ölücü tayfaya satmak istemiyorum,henüz ilan bile vermedim,çok ama çok kararsızım...
    Sitemizden bir arkadaş almak isterse çok sevineceğim,sahibinden.com'a ilan vermedim,inşaallah gerek kalmaz

Lütfen yorumlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum...
    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Ynt: Değerli yorum ve önerilerinizi bekliyorum..

siz bilirsiniz yine de,bence sport tourer ı captiva için satmayın,captiva kötü demiyorum,ama insignia stden iyi değil bence
    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Micra'yı satıp SUV alsan abi?
      InsigniaTEAM

Yorum

abi insigniayı satma motoru süspansiyon ve şanzımanı değiştirip suv yapalım

Yorum

sports tourer'da zaten yarı suv sayılır, Erhan abiden yay ayarla abi, ne güzel Q7 gibi olur araba
          InsigniaTEAM

Yorum

Genç aklınla yorum yapma diyebilirsin abi ama , İnsignia Captivadan iyi bir araç bence. Hem ST.

Yani , şöyle diyeyim. İnsigniayı Satıp Captiva alma , attan inip tay'a binmek gibi geliyor. Farkettiyseniz captivayı da kötülemeden konuşuyorum ama, Nihai kararı siz vereceksiniz. Eğer gerçekten ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız , alın. Fakat , ben tavsiye etmiyorum. Ve şahsi olarak İnsigniam olsa Satıp Captiva Almam.

Birde şu açıdan bakalım.

-Eşiniz Micra Kullanıyor.
            -Siz İnsignia Kullanıyorsunuz

Yani 2. Bir araca daha iihtiyaç var. Çünki siz Captivayı kullanırken , araç eşinize de lazım olabilir

Bence bunu bir de eşinizle konuşun (Micradan Memnun olup olmadığı konusunda , bir de aracın yakıtına bakın . Birde kendinizinkine bakın , İkisinin ortalama yakıtının maliyetini hesaplayıp sitemizdeki Captiva kullananlarla karşılaştırın. Captivayı 2 kişi kullanacağınız için pek fark olmayacaktır yakıt.)

Benden bu kadar. Yine dediğim gibi , İnsigniamı satıp Captiva almam. Captivanın donanımını bilmiyorum ama. Siz bilirsiniz..
            Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

Abi herseyden once hayirlisi olsun. Bende diger arkadaslarima katilarak Captiva alma derim madem suv almak istiyorsun gercek bir suv al bence.

Yorum

Bülent abi bence bu iki aracı satıp eğer bir SUV olucaksa bu ya Q5 ya da yeni X3 olmalı hatta X1 de bence fena değil.Eğer Captiva için ise bence satma.
                2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                  Abi herseyden once hayirlisi olsun. Bende diger arkadaslarima katilarak Captiva alma derim madem suv almak istiyorsun gercek bir suv al bence.
                  Captivacılar her an baskın yapabilir hiho

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                  Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                    Ben de o yüzden pek konuşmadım :P
                    Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

Walla Q5 ve x3 kaliteli araçlar ancak iç hacim bakımından asla bir Captiva nın yerini tutamazlar. Ayrıca maliyet/fayda/donanım özelliklerine göre bence alınabliecek en mantıklı SUV şu anda captiva.

Ha Insignia satılıp Captiva alınır mı o ayrı bir tartışma konusu. Ama evin tek aracı olacaksa ve eşinizide farklı zamanlarda araç lazım olacaksa bence 2 den tek araca düşmek pek matıklı değil. Evde 2 aracın olması her zaman bir artı bence.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                        Captiva ya lafımız tabiki ama Türkiye'de çok az sayıda bulunan(ben hiç denk gelmedim) bir araç Captiva almak için satılmaz. Eğer satılacaksada Range rover falan almak için satılır...

Yorum

bence insigniayı satıp captiva alınmaz daha donanımlı bir jip alacaksanız o zaman olabilir volvo xc 60 - 90 mesela
                          '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
                          '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Yorum

Captivayı bilmiyorum ama geçen sene 24 ocakta sıfır km Ssangyong Kyron un en dolusunu almıştım , üç ay 5000 km ancak katlanabildim ve nisan sonu sattım, en azından kesinlikle Kyron almayın derim.

Sportstourer malesef 2. elde değerine pek kolay satılmıyor, en azından benim arabaya 3 aydır araba başında pazarlık yapıp 49 dan fazla veren çıkmadı, bende sizin gibi bir ara SUV almak niyetine girdiğimde VW de sıfır km tiguan için sportstoureri takasta 47 ye saydılar bende sinirlenip çıktım.

Yeni kasası çıkacak bile olsa Ford Kuga bence düşünülebilecek bir alternatif.
                            '11 Symbol Dci, '08 Passat Comfortline

Yorum

Bütçen çok değilse abi ford kuga al derim. 2.0 dizel araç , powershift çift kavrama otomatik, sony ses sistemi gayet dolu bir araç.
                              2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

İşleniyor...
                              X