arkadaşlar abim yeni kia sportage almayı üşünüyor araç hakkında bilginiz varmı 1.6 136ps almayı düşünüyor yardım ederseniz seviniriz şimdiden teşekürler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
yeni kia sportage
Collapse
X
-
Ynt: yeni kia sportage
Ablam kullanıyor turuncu lansman rengini.Araç oldukça hacimli ve yeni Evoque bu araçtan biraz esinlenmiş gibi Donanıma gelince düşündüğünüz benzinli aracın sanırım otomatik vites versiyonu yok ancak araçta stantart cam tavan var diye biliyorum.İçi Nissan Qashqai'den daha geniş ancak bizim araçlarımız kadar ön mekan sunamıyor.Donanımlarına broşürlerinden bakmışsınızdır zaten sınıfına göre olması gereken şeyler mevcut.Araçta dahili bluetooth vardı ama ben bir türlü rehber'i aktaramadım.Pek başarılı değildi.Start/stop mevcut.Anahtarsız kullanım/giriş mevcut.Koltukları hiç rahat değil.Bu SUV araçlar benim gibi küçük insanlar için inmek binmek hep sıkıntı.İçeriden öyle yüksekte hissettirmedi bana.Yani bir Touareg bir Range Rover gibi değil.Sadece İnsignia'nın azıcık daha yükseği.
Sürüş özelliklerine gelince.Hissiz bir atmosferik motoru var.Debriyaj,gaz pedalı,direksiyon fazla yumuşak.Çok hissiz geliyor böyle araçlar bana ama kimisi de yumuşak seviyor.Performans beklemeyin.Yakıt konusunda bizim araçlardan aşağı kalmıyor.
Sınıfında güzel araç sayılabilir ama bence almaya değmez.2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide
Yorum
-
Bir ara bende bakmıştım ix35 sportage den daha iyi gelmişti mekan kalitesi olarak daha ağır basıyordu hyundai.
Yükseklik olarak zaten bu araçlardan bi range bi touareg heybeti yüsekliği bekleyemeyiz zaten bunlar crossover suv tarzı araçlar.
Yeni tiguan 1.70 cmlik yüksekliğiyle şuan aralarındaki en yüksek suv... ix35 ise 1.68 cm olması lazım hatırladığım kadarıyla.
Ama donanım olarak hyundai ix35 cok cok dolu bir araçtı ısıtmalı ön arka koltuklar dikiz aynasının yarısının geri görüş kamerası olması cam tavan anahtarsız çalıştırma deri koltuklar vs vs .
1.92 boyundayım ve inip binerken gayet rahat indim bindim ama ufak boylu insanlar heleki ix35 te biraz daha zorlanabilir.
Fiyatıda 61 liraya bırakıyor bayiler style plus paketini birde şimdi otomatik park asistanı paketi gelmiş onunlada 63 oluyor sanırım fiyatı yinede bir fiyat almanızda yarar var2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume
Yorum
-
Yeni sportage i sadece dis gorunus olarak inceledim ve cok guzel geldi bana.fiyatlarina baktigimda 2 secenek vardi ki fiyat olarak arada ucurumlar vardi.gerci manuel olani da yeterli geldi bana.kia mi hyundai mi derseniz kia derim marka olarak.model olarak da benim gozumde daha ustun duruyo sportage ix35 e gore
Yorum
-
Hocam bu sınıf SUV lerden çok anlamıyorum ancak bazılarının özelliklerine bakınca şu dikkatimi çekti bazıları 4X2. Bence 4X4 olmadığı sürece bu sınıfta bir araca çok gerek yok. Geçen hafta Ankara'da kar yağdığında 4X2 Quashaqi ler ve tiguan ların hepsi yolda kalmıştı
Bence mutlaka 4X4 olmalı, tasarım olaraksa hyundai daha çok hoşuma gidiyor
Yorum
Yorum