Duyuru

Collapse
No announcement yet.

opc body kit

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: opc body kit

Orjinal yazı sahibi: viperking
    Fiber için bu para oldukça fazla. Kimse yanlış anlmasın ama Odak Garage Paşa'da bu fiber kiti alıp Orjinal OPC diye veriyoe sğa sola. En azından Astra H için öyle yapıyor. Siz aracınıza orjinal kit aldım sanıyosunuz ama uygulama fiber. Fiyat da o yüzden bu kadar şişirme
    Opel Odak'ın pasa tunningden urun aldigi dogrudur fakat orjinal opc diye satmasi gibi bir durum soz konusu olamaz bence. Bu tarz suclayarak konusma sekli dogru olmamis.

Yorum

Can kardesim bugune kadar Odakla ilgili ilk defa boyle bir iddaa duyuyorum. Bence bunun ispati lazim. Yoksa bze yardimlari oldukca fazla dokunan boyle bir firmaya ayip etmis oluruz. Eger bildigin ve ispatlayabilecegin birsey varsa amennah yoksa lutfen özur dileyelim....saygilar sevgiler

Yorum

Odak'a saygım sonsuz, ben kendilerini eleştirmek veya suçlamak için yazmadım sadece kitin niçin bu kadar abartı fiyat olduğunu açıklamak için yazdım.

Paşa'nın Sahibinden İlanı:

Odak'ın Sahibinden İlanı:

Yorum

Can Bey Selamlar,

Verdiğiniz 2. linkte yani bizim ilanımızda parçalar fiberdir diye bir ifade var,
          kendiniz kopyalayıp yapıştırdığınız halde gözünüzden kaçmış olmalı.
          Orada sadece panjur tamamen orijinaldir ki o da orada yazıyor.

Bizim 10 yıldır hem satış, hem servis, hemde müşteri memnuniyetinde 1. sırada yer almamızın en büyük sebebi 'dürüst' , mümkün olduğunca sistemli ve tamamen müşteri ODAK'lı çalışmamızdır.

Paşa Tuning ile aramızda bir anlaşma vardır yada yoktur, o da bizim saklı hakkımızdır.

Biz yaptığımız, yaptırdığımız ve dizayn ettiğimiz tüm parçaların garantisini vermekteyiz.
          Bence fiyat ve maliyet noktasında buda düşünülmeli.

Ayrıca sıkıştırınca ürünlerin fiber olduğunu söyleyen personelimizin ismini burada teşhir etmenizi özellikle rica ederim.

Saygılarımla,
          Burak

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Odak Burak
            Can Bey Selamlar,

Verdiğiniz 2. linkte yani bizim ilanımızda parçalar fiberdir diye bir ifade var,

Bizim 10 yıldır hem satış, hem servis, hemde müşteri memnuniyetinde 1. sırada yer almamızın en büyük sebebi 'dürüst' , mümkün olduğunca sistemli ve tamamen müşteri ODAK'lı çalışmamızdır.

Paşa Tuning ile aramızda bir anlaşma vardır yada yoktur, o da bizim saklı hakkımızdır.

Biz yaptığımız, yaptırdığımız ve dizayn ettiğimiz tüm parçaların garantisini vermekteyiz.

Ayrıca sıkıştırınca ürünlerin fiber olduğunu söyleyen personelimizin ismini burada teşhir etmenizi özellikle rica ederim.

Saygılarımla,
            Burak
            hiho hiho hiho
            Arkadaşlar bence Odak garage hiçbir bayinin yapmaya cesaret etmediği şeyi yaptı.Göstersenize bir tane bayi bizim arkamızda duran.Belki şahısların arkasında duranlar vardır ama koca bir forumun arkasında durmaya cesaret eden varda biz mi engelledik.Bu yüzden Yazdıklarımızın binlerce kişi tarafından okunduğunu unutmayalım.Ben Frenden gelen sesi 6 defa servise gidip değiştiremezken .Bir tek boya tutmayan parca için bütün arabanın yanını boyattı Burak bey ,Bu nedir müşteri memnunniyetidir.Ayrıcana her müşteride memnun edilecek diye birşeyde yoktur.O kadar hırt hödük adam varki hepsini memnun edemezsin zaten.Ne kadar ekmek o kadar köfte arkadaşlar.Sen iyi olursan onlarda sana iyi olur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Odak Burak
              Can Bey Selamlar,

Saygılarımla,
              Burak

clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap

Yorum

Amma polemik oldu ha. Beni başka forumlardan tanıyan arkadaşlar bilirler, bu tür tartışmaları çıkaran olmaktan her zaman kaçınmışımdır. Bu sefer talihsiz bir şekilde ben tartışma çıkarmış oldum.

Hernyese, madem bu kadar tepki çekti yazmış olduğum mesajları sileyim. İsteyen body kitini Odak'tan alır isteyen Paşa'dan. Ben sadece forumdaki arkadaşlarla daha ucuz bir alternatif olduğunu paylaşayım yeter.

Yorum

Amma polemik oldu ha. Beni başka forumlardan tanıyan arkadaşlar bilirler, bu tür tartışmaları çıkaran olmaktan her zaman kaçınmışımdır. Bu sefer talihsiz bir şekilde ben tartışma çıkarmış oldum.

Hernyese, madem bu kadar tepki çekti yazmış olduğum mesajları sileyim. İsteyen body kitini Odak'tan alır isteyen Paşa'dan. Ben sadece forumdaki arkadaşlarla daha ucuz bir alternatif olduğunu paylaşayım yeter.
                  can bey siz kötü bir niyetle yazmadığınıza eminim arkadaşlarımızı uyarmak anlamında yazdınız ama odak servis türkiyenin en dürüst işini en iyi yapan bir servisidir burak kardeşimi ve babası cemil beyi tanısaydınız hem çok severdiniz hemde acaip utanırdınız çünkü bende utandım odak garage servise bizden birinin bilmedendeolsa yazdıkları için

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan

can bey siz kötü bir niyetle yazmadığınıza eminim arkadaşlarımızı uyarmak anlamında yazdınız ama odak servis türkiyenin en dürüst işini en iyi yapan bir servisidir burak kardeşimi ve babası cemil beyi tanısaydınız hem çok severdiniz hemde acaip utanırdınız çünkü bende utandım odak garage servise bizden birinin bilmedendeolsa yazdıkları için
                    Yerden göğe kadar haklsıın Volkanım ..
                    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                    [center]

Yorum

Dediğim gibi yanlış anlaşılma olan tüm yazılarımı iyi niyet göstergesi olarak sildim. Artık lütfen tartışmaları bırakıp konuya OPC Body Kit olarak devam edelim

Yorum

Can kardesim sonradan yaptigin duzeltmeler ve ozurunden dolayi tesekkur ederim. Bize ve grubumuza yakisan hareket bu zaten. Bu arada bence de aritik bu konu kapansin . İsteyen istedigini yapsin.vsaygilar sevgiler

Yorum

İşleniyor...
                        X