Duyuru

Collapse
No announcement yet.

opc body kit

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• opc body kit

sahibinden.com da gezerken isinize yariyacagini dusundugum bisey buldum.buyrun https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...promotion_hpva

daha once paylasildiysa affola

Ynt: opc body kit

Benim gördüğüm bu ilanda sadece yalandan bir ön tampon var hatta ızgarasıda birleşik şekilde kalıp yapmışlar, yan marşipiyel ve arka tampon EK'i var. Bana göre şöyle bir body kitin alınması için şunun yarısı kadar bir fiyat olması lazım

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Bende görmüştüm bu ilanı onur abinin dediğine katılıyorum yarı fiyatından alınabilir
      2016 w205 AMG

Yorum

Zaten önü opc arkası irmscher takliti.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
          Zaten önü opc arkası irmscher takliti.
          +1
          2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

fiyat çok yüksek üründe çok kötü
            2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Ama her ne olursa olsun girişimci bir arkadaş, aslında böyle silip atmak yerine bu kişiyle görüşüp bir nevi yol göstererek daha güzel sonuçlar alabiliriz diye düşünüyorum. Bir şekilde Opc body Kit'i tam olarak yapsa ve düzgün bir fiyat verse bizim forumdan bir çok müşteri bulacağına eminim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
                Ama her ne olursa olsun girişimci bir arkadaş, aslında böyle silip atmak yerine bu kişiyle görüşüp bir nevi yol göstererek daha güzel sonuçlar alabiliriz diye düşünüyorum. Bir şekilde Opc body Kit'i tam olarak yapsa ve düzgün bir fiyat verse bizim forumdan bir çok müşteri bulacağına eminim
                aynen katılıyorum Onur , en güzel lafı sen söylemişsin , bu body kit için şu anda sonuçta herkes daha uygun fiyata bir çözüm bulmaya çalışıyo , hazır bu arkadaşta iyi veya kötü bi çözüm üretmiş kendince , hatalı olabilir , bazı noktalarda eksikliği olabilir , biri gitse bu adama dese usta şurasını şöyle burasını böyle düzeltelim , opc 'nin aynısını yapalım desin , ondan sonra mutlaka herkes gidip bu tamponları almak isticektir, kimsenin şu anda servise gidip 10.000 TL verip opc body kit alacağını sanmıyorum
                www.facebook.com/mstfkls

Yorum

arkaşlar affınıza sıgınarak bunun neresi olmamış bu fiyat bence gayet güzel 10 000 tl vermektense
                  Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                  [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                    arkaşlar affınıza sıgınarak bunun neresi olmamış bu fiyat bence gayet güzel 10 000 tl vermektense
                    Emre abi, OPC body kit'in birebir aynısını yapmış olsaydı bu fiyat düşünülebilirdi belki.

Ama ilanda gözüktüğü gibi arka tampona sadece bir difüzör yapılmış yani tampon aynı. Ayrıca fiyatın içinde panjur yok, yan marşipiyellerinde çok iyi olduğunu düşünmüyorum. Kısacası hangi malzemeden yapıldığını bilmediğin birşey ve yarım olan birşey için 4000 lira sencede çok değilmi ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
                      Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                      Emre abi, OPC body kit'in birebir aynısını yapmış olsaydı bu fiyat düşünülebilirdi belki.

Ama ilanda gözüktüğü gibi arka tampona sadece bir difüzör yapılmış yani tampon aynı. Ayrıca fiyatın içinde panjur yok, yan marşipiyellerinde çok iyi olduğunu düşünmüyorum. Kısacası hangi malzemeden yapıldığını bilmediğin birşey ve yarım olan birşey için 4000 lira sencede çok değilmi ?
                      onur kardeşim orası öğle evet ama adam bizden kaynaklanan kusurlarlar için ömür boyu garanti demiş arka tanponu almayı ver ihihi yan marjpiyerlere diyecek lafım yok bu işe niyet edecek olursan zaten yerinde bi görmek lazım adamın 172 ilanı var 13 seneden beri bu işi yapıyor cokta dandik değildir diye düşünüyorum (bu arada bu firmayı ne duydum nedeişittim ona göre akrabam falan değil yani ihihi
                      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Pasa tunnig levent bey fiber sektorunde isini en iyi yapanlardandir. Fakat bende burda Onur kardesime katiliyorum boyle bir uygulama icin istedigi para fazla Levent beyin kendisinede soyledim. Arka tamponu su an icin yapamiyorlar, aslinda kalibini cikaramiyorlar. Kullandiklari malzemeyide gordum cok saglam bir malzeme ve esnekligide var kullanimda bir sikinti yaratmaz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                          Pasa tunnig levent bey fiber sektorunde isini en iyi yapanlardandir. Fakat bende burda Onur kardesime katiliyorum boyle bir uygulama icin istedigi para fazla Levent beyin kendisinede soyledim. Arka tamponu su an icin yapamiyorlar, aslinda kalibini cikaramiyorlar. Kullandiklari malzemeyide gordum cok saglam bir malzeme ve esnekligide var kullanimda bir sikinti yaratmaz.
                          bu tamponun tamamı fiber mi yani?
                          InsigniaTEAM

Yorum

Fiber için bu para oldukça fazla.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                              Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                              bu tamponun tamamı fiber mi yani?
                              Evet fiber ama icinde bazi karisimlarda var bayağı sağlam bişey.

Yorum

İşleniyor...
                              X