Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çukurda kaldım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Çukurda kaldım

Bugün arabayı yolun kenarına park ederken görmemişim çukura girdim arkadaşlar. Ehliyetim daha yeni 7 günlük yani insigniayla yeni tanışmalarım. Yanımda kız arkadaşımda var öyle bir yerde kaldık ki, 5-10 santim su var yürümek imkansız arabayı kaldırıyım diyorum gitmiyo kayıyıyor.Tc off falan yapın demiştiniz okumuştum hemen tc off yaptım 2 de kalkıyım dedim yok kurtarmıyo buz indim baktım. Neyse artık yapcak bişey yok dedik o suya indim etrafta yardım için bakındım baktım bir otoparkın güvenlik görevlisi var dayı yardım et falan dedim nese adam başladı talimata işte ileri geri yap çıakrsın falan neyse yapıyorum çıkmıyo 2 de kalkıyorum falan yok 2-3 kere de o heyecanla stop ettirdim tam üstüne oldu neyse adam benim acemi olduğumu anladı ben geçiyim mi dedi bende çaresiz geç dedim ve adam arabayı aldığı gibi çıakrdı nasıl yaptı anlamadım ama araba direk kurtuldu yani yarım debriyaj falan mı yapmak gerekiyo anlamadım hafif gaza da basıyordum ben ama kayıyordu. Ve adam yaparken tc on du arkadaşlar. Bu işin bi tekniği varsa banada öğretin 10 santimlik çukur düşünün yani lastiğin yanağı gözükmüyodu etrafı yuvarlak buz. Burdan nasıl çıkarız ? Birde bu insignialar kalkışta çok kayıyo yolda en ufak bir kayganlık olsun hemen araba sağa sola gezinmeye başlıyo anlamadım gitti :S. Kıza da rezil olduk arabayı çıkaramadık diye böyle berbat bir gündü
    Beyaz Renk 1.6T Cosmo+Dvd 800

Ynt: Çukurda kaldım

Yanında kız arkadaşın olduğu için biraz heyecanlanmış ve de paniklemişsin, tek başına olsaydın o çukurdan bir hamlede çıkardın.

Yorum

))))))))))))))))

telefonuna baksana bi ayrılık sms i gelmiş mi? ))

geçmiş olsun kardeşim
      F30 Sport+

Yorum

yok işin şakası o da ben anlamadım adam nasıl direk çıkardı heralde yanda bayan olunca insan geriliyor
        Beyaz Renk 1.6T Cosmo+Dvd 800

Yorum

geçmiş olsun bence arkadaşının olmasından dolayı panik olmuşsun
          Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
          GIBBON

Yorum

yarı kavrama yapıp hafif gaz verseydin bence rahat çıkardı ama çukuru görmek lazım tabi birde.
            Geçmiş olsun.
            2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

geçmiş olsun kardeşim, zamanla tecrübe edinirsin, bizde o yaşlarda neler yaşadık neler hepsi normal şeyler kafana takma derim... teknik olarakta ayağını debriajdan yavaş yavaş çekerek çıkabilirdim ama arkadaşların dediği gibi çukuruda görmek lazım...

Yorum

herhalde yanındakine bakacağım diye önüne bakmamışsın.
                allah beterinden korusun
                2012 1.4 İNSİGNİA TURBO EDİTİON ELEGANCE + SUNROOF PAKET + 18" JANT + AFL FAR + YENİ STİL PAKET + BEYAZ / BEJ

Yorum

kızın yanında kötü olmuş ya hakkaten cukuru merak ettim,buzlu zeminde cok gaz verdiysen cıkmayabilir,zemine göre ayarı tutturman lazım idi
                  Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Geçmiş olsun bundan sonra eminim artık aynı durumda sende kurtarırsın
                    2015 2.0 sorento

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                      geçmiş olsun kardeşim, zamanla tecrübe edinirsin, bizde o yaşlarda neler yaşadık neler hepsi normal şeyler kafana takma derim... teknik olarakta ayağını debriajdan yavaş yavaş çekerek çıkabilirdim ama arkadaşların dediği gibi çukuruda görmek lazım...
                      +1
                      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Lastikler kar lastigi olmayınca soğuk havalarda esnekligi ve yol tutus ozelligi azaliyor. Motor da guclu ona gore.
                        Gecmis olsun.
                        Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Burada problemin sebebine inmek lazim
                          Cukura bakacagina
                          Nereye bakiyordun ?
                          Gecmis olsun

Yorum

Geçmiş olsun.

Yorum

Olur böyle vakalar, yarım el freni ile kalkmış olabilir.
                              Morpheus
                              61 TT 971

Yorum

İşleniyor...
                              X