arkadaşlar 17 ocak 2012 tarihinde aracıma park yasağı olan bi yere çektim sadece 5 dak. bankaya girip çıkıcaktım, çıktığımda araç çekicinin üzerindeydi, görevli memur, makbuzunuzu yazdım, şuan 60 lira öderseniz aracı indirip gidebilceğimi söyledi, bende öle yaptım 60 lira ödedim ve aracı otoparka çektirmeden gittim, fakat bugün o park yasağı ile ilgili ceza tutanağı gelmiş, tutanakta park cezası yazmakta, şimdi ben ne yapmalıyım? makbuzu yırtıp atıp gelmemiş gibimi davranmalıyım? yoksa bu cezayı tekrarmı ödemeliyim? şaşırmış durumdayım.... bilgisi olanlar cevap yazarlarsa sevinirim....
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
trafik cezası...
Collapse
X
-
Ynt: trafik cezası...
Senden aldığı ücret çekici parası muhtemelen. Şimdi de park cezası geldi. Onu da ödeyeceksin. Ama ödediğin makbuzu kontrol et. Park cezası mı çekici ücreti mi?İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
-
hasancım senden alınan 60 tl peşin aldıkları çekici ücreti, eve gelende trafik cezası, ödememezlik yapma ileride başıı ağrıtır.[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
-
banada aynı şey olmuştu istanbulda ama benimkini parka çekmişlerdi arabanın yanına gittim cekme parası 60 tl dediler ceza sonra gelir dediler ama ceza falan gelmedi aracı satalı 2 sene oldu ihihiHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
hasancım bende Eyüpte aracı çektirdim 1 ay oldu 5 dakika ayrıldım yanından götürmüler arabayı gitiim demirkapıya çıkan yokuşun sonunda ki otoparkda idi 60 gibi çekici ücreti + 10tl park ücreti ödedim + ceza gelir dediler şu ana kadar gelmedi bekliyorum.2011 Beyaz ınsıgnıa 1.6 180 bg cosmo + Flexride şase
Yorum
Yorum