Duyuru

Collapse
No announcement yet.

trafik cezası...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• trafik cezası...

arkadaşlar 17 ocak 2012 tarihinde aracıma park yasağı olan bi yere çektim sadece 5 dak. bankaya girip çıkıcaktım, çıktığımda araç çekicinin üzerindeydi, görevli memur, makbuzunuzu yazdım, şuan 60 lira öderseniz aracı indirip gidebilceğimi söyledi, bende öle yaptım 60 lira ödedim ve aracı otoparka çektirmeden gittim, fakat bugün o park yasağı ile ilgili ceza tutanağı gelmiş, tutanakta park cezası yazmakta, şimdi ben ne yapmalıyım? makbuzu yırtıp atıp gelmemiş gibimi davranmalıyım? yoksa bu cezayı tekrarmı ödemeliyim? şaşırmış durumdayım.... bilgisi olanlar cevap yazarlarsa sevinirim....

Ynt: trafik cezası...

Senden aldığı ücret çekici parası muhtemelen. Şimdi de park cezası geldi. Onu da ödeyeceksin. Ama ödediğin makbuzu kontrol et. Park cezası mı çekici ücreti mi?
    İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Geçmiş olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

hasancım senden alınan 60 tl peşin aldıkları çekici ücreti, eve gelende trafik cezası, ödememezlik yapma ileride başıı ağrıtır.
        [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Geçmiş olsun kardeş. Bencede ödemelisin ilerle karşına çıkar bir şekilde..

Yorum

aynı durum benım basımada geldı...66 ytl cekıcı ucretı + 10 ytl otopark ( arac 5 dkka kaldı sadece) + eve gelen 60 yltlık ceza makbuzu ama ben ceza makbuzunu odemedım sonra devlet 100 ytl aşagısındakı trafık cezalarını affetmıs)

Yorum

cevaplarınız için teşekkür ederim hepinize, araç sadece çekicinin üzerindeydi, bunun için 60 lira almaları çok saçma, ben park cezası için ödediğimi düşünüyordum o parayı, şimdi bide park cezası ödeyeceğiz anlaşılan

Yorum

banada aynı şey olmuştu istanbulda ama benimkini parka çekmişlerdi arabanın yanına gittim cekme parası 60 tl dediler ceza sonra gelir dediler ama ceza falan gelmedi aracı satalı 2 sene oldu ihihi
                Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Hayırlı olsun Hasanım..
                  Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

hasancım bende Eyüpte aracı çektirdim 1 ay oldu 5 dakika ayrıldım yanından götürmüler arabayı gitiim demirkapıya çıkan yokuşun sonunda ki otoparkda idi 60 gibi çekici ücreti + 10tl park ücreti ödedim + ceza gelir dediler şu ana kadar gelmedi bekliyorum.
                    2011 Beyaz ınsıgnıa 1.6 180 bg cosmo + Flexride şase

Yorum

benim aracımda çekilmişti çekici ücreti+park ücreti+park cezası ödedim
                      bunların hepsini ödemek zorunlu eğer park edilmez yere park ettiyseniz aracınızı

Yorum

GEÇMİŞ olsun hasancığım
                        F30 Sport+

Yorum

Hasancım gecmiş olsun.
                          Morpheus
                          61 TT 971

Yorum

teşekkürler arkadaşlar, geçmiş mi oldu, geçirmiş mi oldular anlayamadım

Yorum

İşleniyor...
                            X