Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Araç Tavsiye

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Araç Tavsiye

öncelikle herkese selamlar kendim için araba bakmaya başlıcam yakın zamanda ve aklımdaki araç m3 veya 3.30 sizin tavsiyeleriniz nedir üst limit 70bintl yaşım 20 otomatik bir araç istiyorum spor tarzı coupe olabilir önerilerinizi bekliyorum veya biraz daha bekleyip limiti arttırmaya çalışıp 3.20cd mi beklesem ayrıca bu bmw nin masrafları nasıldır ? ve ortalama tüketim hakkında fikri olan varmı yardım edin bu kardeşinize 1 kaç örnek

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...73261951/detay oleyy
    Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
    GIBBON

Ynt: Araç Tavsiye

ben senin yerınde olsam o paralara 0 araba alırım mesela rocco veya gtc gıbı cunku gosterdıgın arabaların kılometrelerı almıs baslarını gıtmıs hem o kadar para verıcen hem 160000 de arabamı alacaksın? o kılometrede olan arabaların bırak motorunu butun heryerı gacur gucur edeyodur artık ayriyetten ılk araban olacak bence 0 al ılk arabana ılk sen bın derım

Yorum

Scirocco DSG bakmanı tavsiye ederim ne işin var senin 160.000 km deki arabayla ne kadar BMW de olsa araç belli yaşa gelmiş....
      2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
        Scirocco DSG bakmanı tavsiye ederim ne işin var senin 160.000 km deki arabayla ne kadar BMW de olsa araç belli yaşa gelmiş....
        +1

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Kesinlikle astra gtc. Git tipine bir bak özellikle bulabilirsen kırmızı. 180 lik flexrideli asta gtc. Dışarıda milletin altında her yerde bmw. artık kimse kafasını bile çevirip bakmıyor. Hele m3 farkını bilecek insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Dsgli tsı lı roccolar sakat. hiç sorunsuz da olabilir. çok ciddi sorunlarla da karşılaşabilirsin.Haberin olsun...

Yorum

al bir insignia 1.6 180 hp cosmo şanın yürüsün yada astra gtc cosmo flexride şasi
            '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
            '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Yorum

kesınlıkle rocco almanı tavsıye ederım sanzumanları 250 bg guce kadar cok rahat kaldırıyor sorunsuz yanı bana gore gtc cok cekıcı degıl ama yok gtc alıp opc kıtlerım dersen ozaman cok guzel olur kırmızı almak sartıyla 320 cd 85 e fln var dızellerı o paralara neler alınır neler

Yorum

Speed emrecim sana şunu söyleyeyin doğuş otonun tamamı arkadaşım. Kaç tane dsg sorunu var bir bilsen.......

Yorum

dogrudur abı haklısındır ama hepsıde arıza cıkarcak degıl yanı cok var yarısan tectturkeyde sorunsuz motorla sanzumanla ılgılı ozellıklerını herkes yazmıs o sınırlar ıcınde hareket edılırse sorun olmuyormus yanı bana kalsa en ıyısı manuel araba

Yorum

sıfır olsun murat 131 olsun haha o km deki arabaların nezaman ne yapacagı belli değil bi bakmışın elinde patlamış cok üzer seni
                    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

nasıl bir kumar oynadığının farkındamısın cebimde 100.000 tl olmadığı sürece 2001 model m3 düşünmezdim sanırım. çünkü arabayı almak kadar binebilmek de önemli. 10 yaşını geçmiş m3'ün başına ne masraflar açacağı belli olmaz.
                      320 felan olsa riske girilir ama m3'e yanaşma bence, turşusu çıkmıştır o arabanın

araba zevk meselesi ama ben olsam o paraya panaromic sunrooflu, AFL'li, renkli ekranlı, 18 jantlı full donanımlı bir Corsa OPC alır, artan parayı da benzin parası yapar doya doya binerdim arabaya
                      stock haliyle m3 kadar iyi gitmez ama OPC'de bir başka, yerinde durmuyor benim önerim Corsa OPC
                      InsigniaTEAM

Yorum

O paraya seni tatmin eden bir BMW
                        İleride seni BMW den sogutur
                        Ben de arkadaslara katiliyorum
                        RCZ yi de listeye ekliyorum

Yorum

al bırtane cabrıo araba bak keyfıne s2000 hem hızlı hemde yakıtı oyle cok degıl 100 tl ye 190 km sehır ıcı gıdıyor araba basmazsan cok normal kullanımda ıyı yanı sesı ve goruntusu yeter

Yorum

eski bir borusan otomotiv çalışanı olarak BMW'nin satış sonrasındaki masraflarının çok fazla olduğunu söyleyebilirim. sevisten içeriye adım attığınız andan itibaren kendinizi farklı bir Ülkede hissedersiniz TL ile sunulan hiç bir rakam bulamazsınız herşey Euro olarak satılır bakım zamanınız geldiğinde yada arızanız olduğunda kurun düşmesini beklersiniz arıza konusunda Opel'den çok farklı değildir onlarında kronik sorunları vardır. M serisinde parça sorunu yaşayabilirsiniz ve parça yine 15 günde Almanya' dan gelir. Tercih tabiiki sizin ama farklı bir marka tercih ederseniz daha rahat edersiniz diye düşünüyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                              araba zevk meselesi ama ben olsam o paraya panaromic sunrooflu, AFL'li, renkli ekranlı, 18 jantlı full donanımlı bir Corsa OPC alır, artan parayı da benzin parası yapar doya doya binerdim arabaya
                              stock haliyle m3 kadar iyi gitmez ama OPC'de bir başka, yerinde durmuyor benim önerim Corsa OPC
                              Ağzından bal damlıyor Çağrı

Fakat o aracı alacak iki kişi varsa biri sensin biri de benim

Yorum

İşleniyor...
                              X