Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Araç Tavsiye

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Araç Tavsiye

Orjinal yazı sahibi: Serdar99
    Orjinal yazı sahibi: cagri
    araba zevk meselesi ama ben olsam o paraya panaromic sunrooflu, AFL'li, renkli ekranlı, 18 jantlı full donanımlı bir Corsa OPC alır, artan parayı da benzin parası yapar doya doya binerdim arabaya
    stock haliyle m3 kadar iyi gitmez ama OPC'de bir başka, yerinde durmuyor benim önerim Corsa OPC
    Ağzından bal damlıyor Çağrı

Fakat o aracı alacak iki kişi varsa biri sensin biri de benim
    bizimle gurur duyuyorum ihihi urock urock
    InsigniaTEAM

Yorum

Yooo Serdar hocam ben de alırım da insigniadan önce olsa olurdu. Sonrasında hele de bu insigniaya bu kadar harcama yapmışken artık çok zor....

Yorum

temiz S2000 bulabilirsen düşün derim,Z4 de düşünülebilir..
        Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

kardeşim bmw filan bakma, Özlem hanımın da dediği gibi satış sonrası masrafı bi dünya, bizim bi tanıdıkta mini cooper var, servise bakıma gitti, silecek suyu (bitmediği halde) değişmiş, 38 euro!!!! ama eğer kenarda paran varsa (yani sadece70 bin tl değil de) m3 yerine Uğur kardeşimin de dediği gibi bi z4 iyi gider dün bayağı bir konuştuk çünkü bu konuyu ama sadece 70 bin paran varsa, 50 bin tl paraya mis gibi araçlar var sorunsuz...

Yorum

biriniz bmw için olumlu yazmamış vallaha araçtan sogudum ben en iyisi biraz daha bütçe artırıp yeni model bir bmw bakayım veya a3 düşünebilirim ama scirocco düşünmüyorum bucada oldukça fazla var artık yüzü eskidi
            Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
            GIBBON

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozas
              eski bir borusan otomotiv çalışanı olarak BMW'nin satış sonrasındaki masraflarının çok fazla olduğunu söyleyebilirim. sevisten içeriye adım attığınız andan itibaren kendinizi farklı bir Ülkede hissedersiniz TL ile sunulan hiç bir rakam bulamazsınız herşey Euro olarak satılır bakım zamanınız geldiğinde yada arızanız olduğunda kurun düşmesini beklersiniz arıza konusunda Opel'den çok farklı değildir onlarında kronik sorunları vardır. M serisinde parça sorunu yaşayabilirsiniz ve parça yine 15 günde Almanya' dan gelir. Tercih tabiiki sizin ama farklı bir marka tercih ederseniz daha rahat edersiniz diye düşünüyorum.
              valla satarkende tl konuşmuyorlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: duownage
                öncelikle herkese selamlar kendim için araba bakmaya başlıcam yakın zamanda ve aklımdaki araç m3 veya 3.30 sizin tavsiyeleriniz nedir üst limit 70bintl yaşım 20 otomatik bir araç istiyorum spor tarzı coupe olabilir önerilerinizi bekliyorum veya biraz daha bekleyip limiti arttırmaya çalışıp 3.20cd mi beklesem ayrıca bu bmw nin masrafları nasıldır ? ve ortalama tüketim hakkında fikri olan varmı yardım edin bu kardeşinize 1 kaç örnek

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...73261951/detay oleyy
                eskileri bilemem yani yaşlandıkça ama 2008 e90 320d ile test sürüşünde okadar basmama rağmen 7.8 di ort tüketim yakıt konusunda dizeli mükemmel benzinlisini bilemem bakım masrafı 3 serisi için 2 milyar civarı yıllık ama yaşım genç diyorsun bastımı tepki veren etrafında dikkat çeken bir araç 3 serisi coupe iyi gider.

Yorum

S2000 , İmpreza sti , Lancer Evolution 8-9 yada Leon cupra bunların arasından bir seçim yapardım ben olsam
                  2016 w205 AMG

Yorum

3 yıl önce 320ci 2001 bmw vardı ama şunu söyleyeyim tadı hala damağımda derlerya öyle birşey yakıt insigniayla aynı ama bmw alacaksan sıfır alacaksın ikkinci eline kesinlikle girmeyeceksin benim görüşüm
                    2015 leon fr

Yorum

İşleniyor...
                    X