Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Emniyet şeridini kullanmadan önce bir daha düşünün

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Emniyet şeridini kullanmadan önce bir daha düşünün

Arkadaşlar,

Emniyet şeridi kullanımı ile ilgili belki pek çok konu başlığı açıldı. Varsın açılsın.
    Tüm sürücüler bilinçlensin.
    Gazeteden alıntı olan aşağıdaki yazıyı okuyun. Bir gün trafikte emniyet şeridini kullandığınız için
    ailenizin, akrabanızın, bir tanıdığınızın ölümüne yol açabilirsiniz. Nasıl mı? Yazıyı baştan sona okuyun.

Not: Sabah gazetesinin 04 Şubat 2012 tarihli web istesindeki yazıdan alıntıdır.
    2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Ynt: Emniyet şeridini kullanmadan önce bir daha düşünün

Nihat TUZYILMAZ'ı kutluyorum gerçektende hatasının farkına varmış ve kendi başına gelebileceğini düşünüp böyle bir harekette bulunmuş..

Yorum

Evet yapabileceğimiz en önemli adımlardan biri.Baskalarını düzeltmek yerine kendimizi düzeltmek.
      Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

bilinçsiz insanlar bu trafiğin şehrin her yerindeler, ama bi yerden başlamak lazım
        2012 İNSİGNİA 1.4T***Karbon Siyah***18" Jant***Cyclone DVD***JBL Ses Sistemi

Yorum

Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.
          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Arkadaşlarınla, akrabalarınla ve tanıdıklarınla paylaşımda bulunmaya ve bağlantı kurmaya başlamak için Facebook'a giriş yap.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: turquaz72
              Arkadaşlar,

Emniyet şeridi kullanımı ile ilgili belki pek çok konu başlığı açıldı. Varsın açılsın.
              Tüm sürücüler bilinçlensin.
              Gazeteden alıntı olan aşağıdaki yazıyı okuyun. Bir gün trafikte emniyet şeridini kullandığınız için
              ailenizin, akrabanızın, bir tanıdığınızın ölümüne yol açabilirsiniz. Nasıl mı? Yazıyı baştan sona okuyun.

Not: Sabah gazetesinin 04 Şubat 2012 tarihli web istesindeki yazıdan alıntıdır.
              104.2 radyo trafik dinleyin canlısını dinlersiniz..!!!!!!
              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
              [center]

Yorum

Gökhan bey, pek çok sürücü bu kurala hiç uymuyor. Bu konuda tam bir caydırıcılık yok. Tabiri caizse, insan elini prize sokunca çarpılacağını bilir, emniyet şeridine girince de, aracıyla birlikte ehliyetine 6 ay veya 1 yıl süre ile trafikten men cezası verilsin bak bakalım ne olacak.

Orjinal yazı sahibi: Sensation
                Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.
                Uğur kardeşimin verdiği linki, Çağrı kardeşimin açmış olduğu

Insignia Club Turkiye | Serbest Kürsü | Video Paylaşım | Trafikteki bilinçsizliğimiz
                InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

konulu başlık içinde seyrettiğim zaman tüylerim diken diken olmuştu.

LÜTFEN! bu konuda gereken hassasiyeti mutlaka gösterelim.

Saygılarımla

Yorum

Cemil abi,

Dikkatini cekti mi bilmiyorum ama bu yazilari pek cok arkadasimiz okudu. Ama nedense cok az kisi konuya yazarak katkida bulunmus. Oysaki konu basligi "baska araclari gecmek oldugunda" sayfalarca uzayip gidiyor. Pek cok arkadasimiz emniyet seritlerini kullaniyor. Ama onlari kinamiyorum. Bu ulkede emniyet seridini kullanmak normal bir trafik kurali olmus. Bu du rumu yadirgayan cok az surucu kaldi. Bizlerde colun icinde kum taneleri olduk kaldik. Sesimizi duyuramiyoruz. Uyardigimiz zaman suclu gozu ile bakiyorlar.
                  2 gun once Atakoy icinde karsi yonden gelen arac onunde arac duruyor olmasindan dolayi birden benim seritime girdi. Ani fren yaparak durabildim. Cami actik niye kuralara uymuyorsunuz beni tehlikeye sokuyorsunuz dedim. Seritinizde yol uzerinde arac varsa benim gecmemi beklemelisiniz dedim.
                  Uzayliymisim gibi bakdi ve yaptigim hareket gayet normal dedi.
                  Sana katiliyorum cezalar arttirilsin. Ozelliklede emniyet seridini normal yol olarak kullananlar icin verilen ceza.... Yuksek para cezasi, hatta hapis cezasi verilsin. Ne yazikki millet olarak kurallara uymak yerine nasil etrafindan dollanirimin pesindeyiz? Ceza yedigimiz zaman adam oluyoruz.
                  Umarim trafik kurallarina ceza yemeden uymayi bir gun milletce ogreniriz.

Saygilar
                  2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: turquaz72
                    Cemil abi,

Dikkatini cekti mi bilmiyorum ama bu yazilari pek cok arkadasimiz okudu. Ama nedense cok az kisi konuya yazarak katkida bulunmus. Oysaki konu basligi "baska araclari gecmek oldugunda" sayfalarca uzayip gidiyor. Pek cok arkadasimiz emniyet seritlerini kullaniyor. Ama onlari kinamiyorum. Bu ulkede emniyet seridini kullanmak normal bir trafik kurali olmus. Bu du rumu yadirgayan cok az surucu kaldi. Bizlerde colun icinde kum taneleri olduk kaldik. Sesimizi duyuramiyoruz. Uyardigimiz zaman suclu gozu ile bakiyorlar.
                    2 gun once Atakoy icinde karsi yonden gelen arac onunde arac duruyor olmasindan dolayi birden benim seritime girdi. Ani fren yaparak durabildim. Cami actik niye kuralara uymuyorsunuz beni tehlikeye sokuyorsunuz dedim. Seritinizde yol uzerinde arac varsa benim gecmemi beklemelisiniz dedim.
                    Uzayliymisim gibi bakdi ve yaptigim hareket gayet normal dedi.
                    Sana katiliyorum cezalar arttirilsin. Ozelliklede emniyet seridini normal yol olarak kullananlar icin verilen ceza.... Yuksek para cezasi, hatta hapis cezasi verilsin. Ne yazikki millet olarak kurallara uymak yerine nasil etrafindan dollanirimin pesindeyiz? Ceza yedigimiz zaman adam oluyoruz.
                    Umarim trafik kurallarina ceza yemeden uymayi bir gun milletce ogreniriz.

Saygilar
                    tebrikler...
                    2012 İNSİGNİA 1.4T***Karbon Siyah***18" Jant***Cyclone DVD***JBL Ses Sistemi

Yorum

Gökhan hassasiyetin ve bu konuyu tekrar buraya taşıdığın için teşekkürler.Bende çok çok nadirde olsa emniyet şeridini kullanırım.Ama gerçekten bu konular tekrar tekrar hatırlatıldıkça,gözümün önüne ailem geliyor daha bilinçli oluyorum.Tekrar teşekkürler...
                      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

valla tüylerim diken diken oldu insanın başına gelmeden anlamıyor aam hayatta bazı şeyler başına gelmeden uygulanırsa güzel olur
                        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
                        X