Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Uygun ve Güzel PS Programı..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Uygun ve Güzel PS Programı..

Abilerim / Arkadaşlarım..

Ben bu ara fotoğrafcılığa soyunacağım biraz sanırım benim için uygun olanı sanırım bu.

Oyunları falan bıraktım biraz PS le uğraşmak istiyorum (Profesyönel Anlamda)

Forum okudum biraz da sanırım PCnin Sınırlarına da bağlı biraz. İşlemci isteyen bir program diyorlar.

- i5-2410M (2,9 Ghz) [Sanırım Yeter]
    - 2 GB GT540M 128 Bit Ekran Kartı DDR5

Şöyle güzel bir PS programı arıyorum.

Elimde çok güzel fotoğraflar var kendi çekimim Yayınlayım. Güzel dimi

Örnek Çalışmalarımdan Biri. İsterseniz Google falan arayın facebookumdan başka hiçbir yerde bulamazsınız (inanmayan arkadaşlarıma böyle kanıtladım okulda)

Sonuç olarak iyi bir PS programı arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum..
    Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Ynt: Uygun ve Güzel PS Programı..

PS zaten başlı başına bir programın kısaltmasıdır kardeşim Adobe Photoshop CS5 en son sürümü.Karmaşık gelirse bundan daha az özelliği olan ve daha basit olan CS3 sürümünden başlayabilirsin öğrenmeye

Yorum

İyi yakalamışsınız. Umarım paylaşmaya devam edersiniz.
      Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Amatör kamerayla (2 MPix 2004 Yılından Kalma Telefonun Kamerasıyla. Telefonda Kayık Göstermiyordu Ama PCye Geçince Kayıyor) çektiklerim

Yukarıdaki resimdeki buluta dikkatlice bakın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
          İyi yakalamışsınız. Umarım paylaşmaya devam edersiniz.
          Teşekkür ederim şimdilik en iyi yakalayabildiklerim bunlar. Veya ben öyle düşünüyorum.

Elime Güzel Bir Kamera Geçerse (Bkz. En Yukarıdaki Resim Carl Zeiss Mercek 7.2 MPix Kamerayla Çektim , 10.1 MPix Carl Zeiss almayı düşünüyorum.) daha güzel kareler yakalayabilirim belki.

Orjinal yazı sahibi: cekY
          PS zaten başlı başına bir programın kısaltmasıdır kardeşim Adobe Photoshop CS5 en son sürümü.Karmaşık gelirse bundan daha az özelliği olan ve daha basit olan CS3 sürümünden başlayabilirsin öğrenmeye
          Teşekkür ederim boyutu biraz büyük ama indireceğim. Biraz kurdalarım PS yapmayı bilen büyüklerim var belki biraz onlardan da yardım alırım

Birde bu 30 Günlük sürüm acaba 783-793 liraya bunu satın mı alacağım Buna Crack yapılmıyor mu acaba

Eğer gerçekten Adobe Böyle Şeyleri Bu Miktara Satıyorsa Köşeyi Dönmüş Demektir, Türkiyede satacağı 5000 kişi ona 4 milyon liraya yakın para getirecektir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 18XET01
            ............
            Elimde çok güzel fotoğraflar var kendi çekimim Yayınlarsam Çalmazsınız dimi
            ..........
            Gerçekten çok güzel bir fotoğraf. Önünde çooookkkk uzun bir zaman var umarım daha iyilerine imza atacaksın.
            Ama, bu güzellik yanında kullanmış olduğun "Çalma" ifadesi hiç hoş olmamış.

Başkaları tarafından kullanılmamasını istemediğin fotoğrafa, isim, logo veya benzeri bir materyalin yerleştirilmesi daha hoş olur.
            (Sen isim ve soyisim olarak yazmışsın ama olmamış, Photoshop programında tamamen sildim ve yeni şekli aşağıda)

Bunun için, Uğur kardeşimin sana güzel bir önerisi olmuş şu anda Adobe Photoshop CS 5,5 versiyonu var ama uygulama işlemlerine CS 3 ile başlarsan daha da güzel olur.

.......
            Birde bu 30 Günlük sürüm acaba 783-793 liraya bunu satın mı alacağım Buna Crack yapılmıyor mu acaba

Eğer gerçekten Adobe Böyle Şeyleri Bu Miktara Satıyorsa Köşeyi Dönmüş Demektir, Türkiyede satacağı 5000 kişi ona 4 milyon liraya yakın para getirecektir.
            Ayrıca, yukarıda "Çalmazsınız di mi" ifadesini kullanmıştın ya " Buna Crack yapılmıyor mu acaba" ifadesi ile aynı olduğunu belirtmek isterim.

Herşey gönlünce olsun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
              ............
              Elimde çok güzel fotoğraflar var kendi çekimim Yayınlarsam Çalmazsınız dimi
              ..........
              Gerçekten çok güzel bir fotoğraf. Önünde çooookkkk uzun bir zaman var umarım daha iyilerine imza atacaksın.
              Ama, bu güzellik yanında kullanmış olduğun "Çalma" ifadesi hiç hoş olmamış.

Başkaları tarafından kullanılmamasını istemediğin fotoğrafa, isim, logo veya benzeri bir materyalin yerleştirilmesi daha hoş olur.
              (Sen isim ve soyisim olarak yazmışsın ama olmamış, Photoshop programında tamamen sildim ve yeni şekli aşağıda)

Bunun için, Uğur kardeşimin sana güzel bir önerisi olmuş şu anda Adobe Photoshop CS 5,5 versiyonu var ama uygulama işlemlerine CS 3 ile başlarsan daha da güzel olur.

.......

Ayrıca, yukarıda "Çalmazsınız di mi" ifadesini kullanmıştın ya " Buna Crack yapılmıyor mu acaba" ifadesi ile aynı olduğunu belirtmek isterim.

Herşey gönlünce olsun.

İlk Olarak Özür Dilerim . Yani diyecek bişey de bulamıyorum. En azından şöyle diyebilirim. Facebookda yayınladığım bir videoda altına Çaldımm =) Diye yorum atan var, bu beğenip kendi için de kullanmaktır. Adım ve Soyadımın Olduğu Fotoğraf varsa çalınması da önemli değil . Benim eserim olduğu belli olsun yeter. Ayrıca oraya yazdığımı değiştirdim. Umarım affedersiniz
              Yani , ağzım iyi laf yapsa açıklayıp güzelce özür dileyeceğim. Fakat . Crack derken şakaydı zaten hiç bir Oyun/Programın Crack'ini yapmam (kaldı ki yapamam da zaten )

İkinci olarak teşekkür ederim. PhotoShop programını da indirdim biraz kurdaladım fakat biraz eğitim almam lazım sanırım. Güzel bir makine bulursam umarım güzel kareler yakalayıp biraz da shop eğitimi alırsam fotoğrafı değiştirmeden efekt için kullanacağım.

Bide o yukarıdaki Yusuf Kantaş yazısı paintte yaptım. Paintten anlarım biraz biraz. Üstünde oynama belirtisi göstermeden fotoğrafın küçük ama can alıcı yerlerini oynayabilirim.

Yorum

Crack derken şakaydı zaten hiç bir Oyun/Programın Crack'ini yapmam (kaldı ki yapamam da zaten )
                bilgisayarında parasını ödemeden oynadığın oyunlar veya kullandığın programlar %90 cr@ck'lidir
                InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                  Crack derken şakaydı zaten hiç bir Oyun/Programın Crack'ini yapmam (kaldı ki yapamam da zaten )
                  bilgisayarında parasını ödemeden oynadığın oyunlar veya kullandığın programlar %90 cr@ck'lidir
                  Bi tek Underground2 de var , o da sürekli CDyi takmaya uğraşamadığımdan Orjinal CDden Yükledim Oyunu , Orjinal CD den Seriali girdim Okeylendi Ama Oyunu Açarken Sürekli CD istiyordu bende Crack İndirdim (Yapmadım İndirdim. )

Yorum

Orijinal oyun oynamanın verdiği huzur hiçbir şeyde yok kabul ediyorum, uygun fiyata gördüğümü de alıyorum zaten; ama bir ACR oynamak için 160 tl mi verecez yazık günah ya
                    Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
                      Orijinal oyun oynamanın verdiği huzur hiçbir şeyde yok kabul ediyorum, uygun fiyata gördüğümü de alıyorum zaten; ama bir ACR oynamak için 160 tl mi verecez yazık günah ya
                      Kesinlikle Mesela Şu An PCde 64x bile olsa Windows 7 Kullanmanın , 3 Yıl Bedava Güncelleştirmeli Tam Sürüm Virüs Programı (Belki Bİlgisayarın +Para İle Uzatılmış Toplam 6 Yıl Garantisini Göz Önünde Bulundurursak , onun verdiği bir Oh çekme duygusu başka oluyor. )+ Sürekli güncel kalan Windows'un verdiği huzur yok gerçekten. (Tabiki Office'e Para Vermiyorum burda gerçek ürün kullanmadığımı belirteyim.)
                      Oyun konusuna gelecek olursak, +20 TL üzerindeki hiç bir oyunu oynamıyor - para vermiyorum. Demo sürümlerini indiriyorum. Zaten beni sarmayan oyunlar oluyorlar. Stratejiden pek hoşlanmam (Online Dışında , Gerçi Artık O da Sıkmaya Başladı). Zaten stratejiden başka oyunlara 20+ TL istemiyorlar. Tabiki Futbol oyunları başka, arkadaşdan aldığım orjinal CDli bir Pes2011 var, Basmış parayı almışlar. her seferinde CD takmaktan sıkıldıkları için Crack yapmışlar. CD yi de bana verdiler ve bende Yükleyip Her seferinde CD takmaktan sıkıldığım için bende crack indirdim. Aslında Crack iyi niyetli de kullanılabilir.

Yorum

Eğer Photoshop'a lisans ücreti ödemek istemiyorsanız ve ücretsiz bir alternatif arıyorsanız Gimp'i önerebilirim.
                        Görünüm olarak photoshop'tan biraz farklı görünsede özellik olarak hemen hemen aynı . Ayrıca 19 MB lık bir boyutu var..

GIMP - The GNU Image Manipulation Program: The Free and Open Source Image Editor

Yorum

İşleniyor...
                        X