Orjinal yazı sahibi: ufukkk
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kaza-pert total
Collapse
X
-
Geçmiş olsun. Mücadelenizden dolayı tebrik ediyorum. Bu süreci detaylıca tarif ederseniz benzer durumla karşılaşan üyelerimiz açısından yol gösterici olacaktır.34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
-
Bu şekilde geçte olsa hak yerini buluyor ya çok başka bir mutlu oluyor insan. Medeniyet için savaşıyorsak önce insani haklara hukuka saygı duyup adil davranmayı öğrenmeliyiz.
Geçmiş Olsun abi.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mehmet_5260 View PostÇok geçmiş olsun abi, araçlarımızı bu tür durumlar için
kaskolatıyoruz ama görüldüğü gibi başımıza bu tür bir durum geldiği zamanda sigorta şirketiyle
cebelleşiyoruz.Kısacası, Allah sigorta şirketlerine bizleri muhtaç etmesin yokluğunu da göstermesin.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ratip View PostGeçmiş olsun. Mücadelenizden dolayı tebrik ediyorum.
Bu süreci detaylıca tarif ederseniz benzer durumla karşılaşan üyelerimiz açısından
yol gösterici olacaktır.
Tahkim süreci basit , ilk fırsatta bağımsız bir başlık açarak özetleyeceğim.
Yorum
-
Tekrardan geçmiş olsun abi, Allah kimseye büyük kaza yaşatmasın
Orjinal yazı sahibi: BirFani View PostTekrar geçmiş olsun. Kasko ödemeyi yaparken poliçede belirtilen araç rayiç bedelinin tamamını ödediğini okumuştum.
Sizin poliçede araç kasko değeri ne kadardı acaba?
Her arabada poliçede yazan rakam ödense piyasa pert arabadan geçilmezdi pejo 301/citroen c-ellyse’lerin sigorta bedeli 80-90bin tl ama piyasa rayici 60bin TLInsigniaTEAM
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum