valla çalışsa bile otomatik yükseklik ayarı lazım abi senin muayenene daha 2 yıl var diye tahmin ediyorum, 2 yıl sonra halojene dönmeli yada otm. olanı takmalısın
muayeneye kadar belki satarım yada muayene zamanı serviste söktürür sonra geri taktırırım. su otomatik yükseklik ayarının biraz daha açarmısım çağrıcım. konuya yabancıyım
2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Otomatik far yukseklik ayarai mercekli xenonlarin hepsinde yok ki.....bu o kadar sacma olur ki nerdeyse butun arablar kusurlu olur. Belki manuel yukseklik ayarindan bahsediyorlardir....
manuelse benimki çalışıyor.far iniyo kalkıyo.otomatikse utku arkadaşımın dediği gibi çoğu arabada yok. ben de yeni duydum. o zaman çok araba geçemeyecek muayeneden.
2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
en basit örnek honda civiclerdeki xenon merceksiz ve otomatik far ayarıda olduğunu düşünmüyorum. far yıkmayı engel koysalar daha mantıklı. yakın zamanda o da gelir
Far yikama varmis zaten .simi onuarastiriyorum. Ya motorlu olarak orjinali aptiracagim ya da diasridan tampona kuuk bir parca ile takilan yikamalar var
Yorum