Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Scirocco' yu Aldım....

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Scirocco' yu Aldım....

Hahahahahahahahahaha hiç güleceğim yoktu. Şimdi kendinden şüphelenmeye başladı diğer vwcilere abi nedir durum deyip kendini güvenceyealmaya çalışıyor..Hayırdır Gökhanım titreme semptomları görmeye başladım....Bir doktor olarak biz buna uçuklama öncesi son çırpınışlar diyoruz. Neyse merak etme arabana satana kadar bin arabanı falan almayacağız ancak şunu bil daha ilk buluşman olan Mehmet hoca buluşması bile senin arabanı satmana meğillenmene neden olacak. Ama biliyorum ki memleketin gereği biraz inat adeceksin sonra diyeceksin ki niye büyük sözü dinlemedim ve astra gtc almadım. Ama yine merak etme biz de düşene vurmak yoktur.O yüzden bak ben sana ne demiştim demeyeceğim. O yüzden için rahat olsun. Beyaz roccona biraz bin ama sonra satacak kişiler aramaya başla....... urock oleyy oleyy muhaha muhaha muhaha

Yorum

hadi hayırlısı olsun...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
        Orjinal yazı sahibi: 18XET01
        Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
        2010 model 1.4 TSI 160 hp.. Cam tavan, Rns315 navigasyon sistemli, Karakter body kit,beyaz renk... 30 binde garantisi devam ediyor ve hatasız...

Aracı pazartesi teslim alacağım inşallah, fotolar o zaman...
        Oof oof of of ne gider o şimdi İnsignia Avlarsın Artık Abi (Volkan Abiye Bulaşma )

DSG var mı. Var de lütfen..

en doğru mesajı sen yazdın kardeşim) dsg ne yazık ki... yok
        Canın sağolsun abi , bir de resimleri görürsek Bi gün polo falan alırsam (scirocco golfe para nerdee ) Kesinlikle DSG li Alacağım. Son 2 yılda otomatik vitese olan görüşüm çok değişti gerçekten. Bunda otomatik vitesin gelişmesi de çok büyük etken gerçekten
        Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

oohhhh be kurtulduk senden valla haha yakışıor gökhanıma 160 heeeee ihihi eeee bunu nezaman değiştirecen
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

gökhan kardeşim yeni gördüm hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanırsın inşallah, hayırlı geceler,hoşçakal,görüşmek üzere.
            06 FA 1466 kışın karda tank,yazın asfaltta uçak.

Yorum

hayırlı olsun Gokhan .kazasız belasız kullan yeni arabani inşallah

Yorum

Gökhan , hayırlı uğurlu olsun , kazasız belasız iyi günlerde kullan
                Güle güle gazla

Yorum

İşleniyor...
                X