Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Scirocco' yu Aldım....

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Scirocco' yu Aldım....

Ya Gokhanim aracn daha yeni aldin .....anahtarini almayayim simdi.....ben tsin her turlusun kullandim 225 civarinda nefesi kesilmeyen tsi cok zor hadi senin ki 160 lik 235 osun sonra ne olacak 260 gorecek mi senin ki?......o yuzden bosver biraz tadini cikar nasil olsa geri doneceksin abini dinleyip astra gtc alacaksin.......

Yorum

Bu arada sen stsnasin baska senden yok insignia motoru yiyen...lpgliler haric. Ancak ben sana son zamanlarda 10 larca Tsi motoru eline alms kisi gsterebilirim.....bunu unutma...sonra aracin yanar manar üzülürüz o kadar para verdin....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
        Ya Gokhanim aracn daha yeni aldin .....anahtarini almayayim simdi.....ben tsin her turlusun kullandim 225 civarinda nefesi kesilmeyen tsi cok zor hadi senin ki 160 lik 235 osun sonra ne olacak 260 gorecek mi senin ki?......o yuzden bosver biraz tadini cikar nasil olsa geri doneceksin abini dinleyip astra gtc alacaksin.......
        fantazi
        F30 Sport+

Yorum

Bu arada sen stsnasin baska senden yok insignia motoru yiyen...lpgliler haric. Ancak ben sana son zamanlarda 10 larca Tsi motoru eline alms kisi gsterebilirim.....bunu unutma...sonra aracin yanar manar üzülürüz o kadar para verdin....
          chipcilerdi,r onlar
          F30 Sport+

Yorum

Hayırlı olsun clapclap

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
              Hayırlı olsun clapclap
              darısı başına
              F30 Sport+

Yorum

Hayırlı olsun gökhan abi, artık sciroccon bir abt chip ister... DSG idi dimi aracın?
                2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                  Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                  Yakışır kardeşime hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Sonunda razı oldu galiba arkadaş. O araba değilmi?
                  çok sağol abi seninde çok başını ağrıttım... evet o araba..
                  Estağfurullah kardeşim nedemek benim zevkti. Çok sevindim o araba olduğuna çok güzel maşallah...

Yorum

Yooo dedigim araclarda chip mip yok. Neyse fantazi mi degil mi satmazsan gorusuruz... muhaha muhaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
                      Hayırlı olsun gökhan abi, artık sciroccon bir abt chip ister... DSG idi dimi aracın?
                      teşekkürler ben chip işine karşı olanlardanım hala bu arada araba manuel..
                      F30 Sport+

Yorum

Manuel secimin de cok dogru olmus Gokhanim !, en azindan birinden yirttin muhaha muhaha

Yorum

Yooo dedigim araclarda chip mip yok. Neyse fantazi mi degil mi satmazsan gorusuruz... muhaha muhaha
                          özellikle seni 2 kere geçeceğim
                          F30 Sport+

Yorum

2 kere gecersin de yanimdan degil karsimdan !!!!!!! Ben bir turu bitirirken sen daha yarim turda olursun ve beni ancak karsidan gorur yanimdan gecersin muhaha muhaha

Yorum

hadi hayırlı olsun, kasazı belasız inşallah.. ama BİN, satma
                              *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
                                hadi hayırlı olsun, kasazı belasız inşallah.. ama BİN, satma
                                Ahmet merak etme benim aslında binici olduğumu bilen bilir...
                                F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                                X