Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Scirocco' yu Aldım....

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Scirocco' yu Aldım....

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyi dilekleriniz için Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin inşallah...
    F30 Sport+

Yorum

Gokhancim hayırli olsun, güle güle kullan
      Morpheus
      61 TT 971

Yorum

hayırlı olsun Gökhan Allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
        insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Gokhanim hayirli olsun olmasinada buda fazla durmayacak sende

Yengen fazla yipratmasin, bize teslim ederken yikatsin da getirsin demekte

Ne zaman istersen kapisabiliriz.
          2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

hayırlı olsn gokhan

Yorum

Kazasiz belasiz digerlerinden daha uzun seninle Olsun
              Duz mu dsg mi ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: _ToLGa_
                hayırlı olsn gokhan
                mehmet abiye cevap verir misin?
                F30 Sport+

Yorum

Gokhanim hayirli ugurlu olsun. Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin.....haaaa Mehmet hocami kaale almiyorsan istedigin yerde ben varim. Ancak 224 bg sana fazla kacar be Gokhanim....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                    Gokhanim hayirli ugurlu olsun. Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin.....haaaa Mehmet hocami kaale almiyorsan istedigin yerde ben varim. Ancak 224 bg sana fazla kacar be Gokhanim....
                    abi bak 160 lık roccolar tek chiple 210 hp oluyor direkt ifadeni fena alırım 700 liraya Mehmet abiyi saymıyorum bile
                    F30 Sport+

Yorum

Yanliz sana verdigim uyariyi da unutma benim bzzat ilk ve en yetkili agizdan aldigim kac tane tsi motorun degistirildigine ait bilgi var. Yani azicik zorarsan ya sanzimani ya da motoru eline
                      alabilirsin..... Ama sunu untma daha motoru veya sanzimani eline alms bir tane insignia sahibi yok. Ayrica mesafe uzadikca sen biterken biz aciliyoruz bunu da unutma.....benden tavsiye tsiyi fazla zorlama Ayrica arkasinda turbo yazan inignia va astralardan uzak dur cunku onlar motor acisindan sorunuz sen ise aliverirsin eline muhaha muhaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                        Yanliz sana verdigim uyariyi da unutma benim bzzat ilk ve en yetkili agizdan aldigim kac tane tsi motorun degistirildigine ait bilgi var. Yani azicik zorarsan ya sanzimani ya da motoru eline
                        alabilirsin..... Ama sunu untma daha motoru veya sanzimani eline alms bir tane insignia sahibi yok. Ayrica mesafe uzadikca sen biterken biz aciliyoruz bunu da unutma.....benden tavsiye tsiyi fazla zorlama Ayrica arkasinda turbo yazan inignia va astralardan uzak dur cunku onlar motor acisindan sorunuz sen ise aliverirsin eline muhaha muhaha
                        İnsigniada motoru 6500 km eline alan ilk insan benim sen daha bilmiyorsun... bu arada hodri meydan, benim garaj insignia dolacak bi tane gümüş grim var bi tanede siyahım olur benim için sorun yok
                        F30 Sport+

Yorum

duello war

Yorum

Yakışır kardeşime hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Sonunda razı oldu galiba arkadaş. O araba değilmi?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                              Kazasiz belasiz digerlerinden daha uzun seninle Olsun
                              Duz mu dsg mi ?
                              çok teşekkürler.. düz...
                              F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                                Yakışır kardeşime hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Sonunda razı oldu galiba arkadaş. O araba değilmi?
                                çok sağol abi seninde çok başını ağrıttım... evet o araba..
                                F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                                X