Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Scirocco için Fikir Yardımı....

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Scirocco için Fikir Yardımı....

Orjinal yazı sahibi: 18XET01
    Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
    Dsg yi anlatmayayım gıcık oluyorum maad
    Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş diyeceğim Alınacaksın. DSG o kadar güzel bir sistemki. DSGli 160Lık Golfe Binmiştim. Kuzenimin arkadaşıyla aydında gezerken. Çok hızlı atıyor. Boşluk az değil , hiç yok. Çok güzel bence

Abi 160lık Bir beyaz Al keyfine bak derim. Ha bu her 4 arabadan 1i motor yenilemeye giriyor. Bu iddiayı duymadım da, bu forumdaki insignialar kadar zorlanırsa , dayanamayacağı aşikar
    Yusuf kardesim sen beni anlayamadın.bende çok iyi olduğu ve insignia da tek eksik olarak gördüğüm için dsg o yüzden gıcık oluyorum . Kısacası kıskanıyorum . 15 yasına gorede bayağı fazla deneyimin var . (kardesimde dsg golf, babamda dsg passat vardi , yani dsg de senden çok tecrübeye sahibim sanırım canım kardesim bir daha okurken daha dikkatli okumanı tavsiye ederim) ayrıca dsg yogun trafik biraz sıkıntılı bir şanzımandır .
    Bende sazan diyeceğim alınacaksın!

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

ortak gel sana benım ayıcıgı verım heryere gıder

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Gökhan ne alırsan al, beyaz ve otomatk vites olacak unutma. Pazar gününede yetiştir. Dönüşte alıp götürmek istiyoruz. hiho hiho
        2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Walla ben de olsam Rocco alan kadar GTC alırdım hem daha yeni bir araç hem de içi çok daha güzel. Ama yeni GTC yi canlı canlı görmüş biri olarak çok da agresif görünmediğini, biraz corsa havası olduğunu söyleyebilirim. Ha belki gözüm tam alışmadı ondandır veya gördüğüm GTC siyah dı (hiç yakışmamış) ondandır. Yine de rocco yerine GTC derimi hele kırmızı olursa tadından yenmez.

Rocco nun GTC ye bence tek üstün yanı biraz daha agresif görünüşü. Ama gerek eski kasa, gerek iç tasarım, gerek iç hacim darlığı nedeniyle tercih etmezdim. Yok illa alıcam diyorsan da kızılay dağıtmış gibi her yerde olan beyaz renk alma bari. Kırmızı + siyah cam tavan çok daha güzel olur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 18XET01
            Dsg yi anlatmayayım gıcık oluyorum maad
            Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş diyeceğim Alınacaksın. DSG o kadar güzel bir sistemki. DSGli 160Lık Golfe Binmiştim. Kuzenimin arkadaşıyla aydında gezerken. Çok hızlı atıyor. Boşluk az değil , hiç yok. Çok güzel bence

Abi 160lık Bir beyaz Al keyfine bak derim. Ha bu her 4 arabadan 1i motor yenilemeye giriyor. Bu iddiayı duymadım da, bu forumdaki insignialar kadar zorlanırsa , dayanamayacağı aşikar
            Yusuf kardesim sen beni anlayamadın.bende çok iyi olduğu ve insignia da tek eksik olarak gördüğüm için dsg o yüzden gıcık oluyorum . Kısacası kıskanıyorum . 15 yasına gorede bayağı fazla deneyimin var . (kardesimde dsg golf, babamda dsg passat vardi , yani dsg de senden çok tecrübeye sahibim sanırım canım kardesim bir daha okurken daha dikkatli okumanı tavsiye ederim) ayrıca dsg yogun trafik biraz sıkıntılı bir şanzımandır .
            Bende sazan diyeceğim alınacaksın!
            EST. Abi Ne demek Atladık sazan gibi fena bozuldum galiba -,-
            Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

Polo Gti desem 1.4 180 beygir
              Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Ya Gökhan araban burda , fullerin fulu diyorum sen hala gün vermiyorlar diyorsun. BU nasıl iştir anlamadım. Ayrıca piyasada alalede scirocco da oturacağıma ,bir gtc de otururum daha iyi diye kaç kere dedim bilmiyorum. Bu arada artık Erhanıma katılmaya başladım konu iyice scirocco sitesi muhabbetine gitti.Yeter ya scirocco scirocco gören de insigniadan astradan iyi sanacak.... haha muhaha muhaha muhaha

Yorum

İşleniyor...
                X