Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Scirocco için Fikir Yardımı....

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Scirocco için Fikir Yardımı....

Ya beyler farkindamisiniz sitemiz bir kardesimize scirocco aldiriyor butun gece boyunca. Ya kardesim birileri siteye girse bunlar ne yapiyor bunlar nasil opeli bunlarin araba birseye benzemioki astra gtc yerine scirocco aldirtiyrlar diyecek....... muhaha maad

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
      Ya beyler farkindamisiniz sitemiz bir kardesimize scirocco aldiriyor butun gece boyunca. Ya kardesim birileri siteye girse bunlar ne yapiyor bunlar nasil opeli bunlarin araba birseye benzemioki astra gtc yerine scirocco aldirtiyrlar diyecek....... muhaha maad
      opel yapamadığı çift kavramalı vitesinin olmayışından utansın bence... 1.6 180 lik astrayı 1.4 160 lık rocco geçiyor yaw:S
      F30 Sport+

Yorum

adamı hasta etme gökhan ihihi 130 hp araba yı 1000 tl ye 175hp yaptım
        130 la 160 hp arasında 17000 tl fark vardı ozaman naberrrrrrrrrrr haha
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
          aynı durum benim içinde geçerli şimdi hadi şimdi napcaz?
          F30 Sport+

Yorum

Gokhanim yemisim sciroccoyu arabanin icine oturunca polodan farki yok. Astra gtcnin siyah fulunun icine oturdugumda icinde bir ruh var bir cekicilik var. Araba ben seninleyim diyor sciocco da ise ben varim sen bana uyacaksin. Ben arabanin icine oturdum mu araba bana degil ben arabaya hukmetmeliyim. Yok dsg sececekms vitesi de ona gore hizlanacak misim? Bu arada astra gtc sciroccoyu ust hizlarda cok rahat katlar merak etme.......bu motorlarin ust devirleri bos kocum.....Ayrica su an astra gtcnin alt ypisi sciroccoyu havada karada katlar.....

Yorum

64000 laraya full flexrideli astragtc alacakken 122 bglik sciocco alacagim hemi?... Birak kalsin scirocco gel al astra gtc cik yollara insanlar ne dehset araba desinler.....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                Gokhanim yemisim sciroccoyu arabanin icine oturunca polodan farki yok. Astra gtcnin siyah fulunun icine oturdugumda icinde bir ruh var bir cekicilik var. Araba ben seninleyim diyor sciocco da ise ben varim sen bana uyacaksin. Ben arabanin icine oturdum mu araba bana degil ben arabaya hukmetmeliyim. Yok dsg sececekms vitesi de ona gore hizlanacak misim? Bu arada astra gtc sciroccoyu ust hizlarda cok rahat katlar merak etme.......bu motorlarin ust devirleri bos kocum.....Ayrica su an astra gtcnin alt ypisi sciroccoyu havada karada katlar.....
                bence rocco daha sportif bir kimliğe sahip abi...üst devirler için haklısın ama kaç kere üst devirlere çıkıyoruz ki bide o var..

gtc yi ilk geldiğinde çok beğenmiştim arkadan ama önü normal astra gibi olunca içide farklı olmayınca vazgeötim
                F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                  Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                  aynı durum benim içinde geçerli şimdi hadi şimdi napcaz?
                  allah kurtarsın seni ozamn haha
                  Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                  [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

gtc güya spor araç ama kapıları hala çıtasız değil....
                    F30 Sport+

Yorum

hacı al kafandakı scirocco yu baktın olmadı satarsın ihihi
                      2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Ya Gokhan sana Tavsiyem yarin arabalardan anlamayan ama senin icin degerli bir kiz arkadasini al ve iki arabayi da goster.scirocconun içine oturunca bu ne ya diyecektir ancak astranin kirmizisina bir oturusa muhtemeln asik olackti hem arabaya hm d sana....bir abin olarak sana daha ne
                        diyeyim..?.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                          gtc güya spor araç ama kapıları hala çıtasız değil....
                          o çıtasız cam başına çoook dert açıcak 70i geç içeri giren sesten dert ettiğin kadar hiçbirşeyden dert etmiyeceksin

Yorum

Ya Gokhan kardesim bak sana son kez soyluyorum kirmizi gtcnin fotografini ac bir de scirocconun ac aralarinda daglar kadar fark var. O ekranin kirmiziya donusup arabanin agresiflestigini gormekmiin bile bazen gece arba kullanasim geliyor....

Yorum

gökhancım aracım eski sahibinin bir video su bak bu 1.4t haa 122lik scirocco nerde birde düşün gtc benim araçtan daha seri bir şanzımana sahip

Yorum

Bu arda sirf sana fikirolsun diye esime iki aracin da en guzel fotolarini gosterdim. Kendisi bilmeden direkt astra gtc ye enfes dedi. Astra gtcnin cok daha agresif hissetirdigini soyledi. Digerinin eski kasa bir arac gibi hissetirdigi soyledi. Ayrica su yorumu yapti genc yasamktan zevk alan biriysekesinlikle ASTRA GTC ununu elemis ve az da olsa sportif ise sciroccoyu alsin dedi....Tarafsiz bir bayan gozu....Bu arada benim hanim cok zor begenir...Kendi direkt seat ibizanin yeni kasasini begendi. Ne poloyu ne clioyu nede baska bir kucugu....Bna gore de en estetik kucuk seat ibiza....

Yorum

İşleniyor...
                                X