Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Scirocco için Fikir Yardımı....

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: SCİROCCO İÇİN FİKİR YARDIMI....

Ben bu aracı alıcak olsam "arden blue" gibi bir rengi var mavi onu alırdım.Piyasada az var ve çok yakışıyor.Tabiki renkler tartışılmaz.

Motor konusuna gelince almışken 160HP olsun bence.
    2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
      Ben bu aracı alıcak olsam "arden blue" gibi bir rengi var mavi onu alırdım.Piyasada az var ve çok yakışıyor.Tabiki renkler tartışılmaz.

Motor konusuna gelince almışken 160HP olsun bence.
      mavi için baya beklermişim... ama 160 lık alırsam sıfır alamam...
      F30 Sport+

Yorum

Gökhan kardeşim, "Yaprak Dökümü" konu başlığında "Cemil abi bende yaprak döktüm şimdi geri yeşermeye çalışıyorum bakalım ne olacak " demiştin. Bu konu başlığı ile herşey rayına oturdu.

Hayırlısı olsun, Allah gönlüne göre nasip etsin.

Forum sayfasına biraz uzak kaldık ya, Fransızlaştık !!!!! herşey altüst oldu, Bu arada "GK 444"e ne oldu? dknow

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
          Gökhan kardeşim, "Yaprak Dökümü" konu başlığında "Cemil abi bende yaprak döktüm şimdi geri yeşermeye çalışıyorum bakalım ne olacak " demiştin. Bu konu başlığı ile herşey rayına oturdu.

Forum sayfasına biraz uzak kaldık ya, Fransızlaştık !!!!! herşey altüst oldu, Bu arada "GK 444"e ne oldu? dknow
          yeni sahibinin oldu abi izmirde şimdi...
          F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
            Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya

yeni sahibinin oldu abi izmirde şimdi...
            Yeni sahibi, güzel ve bakımlı bir araca sahip olduğu için sana ne kadar çok dua ediyordur.

Yorum

Ynt: Scirocco için Fikir Yardımı....

daha gitmeden 1 gün önce garantiden termostadınıda değiştirmişlerdi gerçekten baya bakımlıydı kerata...
              F30 Sport+

Yorum

Yüreğinin götürdüğü arabayı al Gökhanım Sıfır aracın tadı başka olur,ama her sıfır araç alındığı gün 2.el olur bunuda unutma ihihi
                2011 dsg 160lık fena olmaz aslında...
                Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

bülent abi bencede 2011 dsg her zman 2012 122 likten iyidir gibime geldi..
                  F30 Sport+

Yorum

2011 ise evet,2010 ise bence hayır
                    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                      2011 ise evet,2010 ise bence hayır
                      nihayet hemfikir olabilidik
                      F30 Sport+

Yorum

bencede 2 el olsun sende araba fazla durmuyor 160 hp varken hayatta 120 hp binmem
                        120 hp chip yaparmısın yaparsan yine az km 2 el al 7000 -----8000 tl cebinde kalır
                        160 motormu şişiyormuş 2 zamanlı motormu bu bence hikaye
                        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                          Dsg yi anlatmayayım gıcık oluyorum maad
                          Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş diyeceğim Alınacaksın. DSG o kadar güzel bir sistemki. DSGli 160Lık Golfe Binmiştim. Kuzenimin arkadaşıyla aydında gezerken. Çok hızlı atıyor. Boşluk az değil , hiç yok. Çok güzel bence

Abi 160lık Bir beyaz Al keyfine bak derim. Ha bu her 4 arabadan 1i motor yenilemeye giriyor. Bu iddiayı duymadım da, bu forumdaki insignialar kadar zorlanırsa , dayanamayacağı aşikar
                          Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

160 lık 2. el değerini düşürdüğü kadar düşürmüştür.. 122 0 olunca değer kaybınıda hesapla (birde bu pencereden bak==)
                            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                            [center]

Yorum

dsg olmassa zaten alma videste ne öğle 1 2 3 4 5 6 bence bu videsi kökten kaldırsınlar devlet bunları komle yasaklasın haha haha dsg olmak şartıyla tabi ihihi
                              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                                bencede 2 el olsun sende araba fazla durmuyor 160 hp varken hayatta 120 hp binmem
                                120 hp chip yaparmısın yaparsan yine az km 2 el al 7000 -----8000 tl cebinde kalır
                                160 motormu şişiyormuş 2 zamanlı motormu bu bence hikaye
                                diyene bak hele sen neden 160 lık almadın o azman? chipcilerde gençliğini yedin bitirdin? )

Orjinal yazı sahibi: Sufy
                                160 lık 2. el değerini düşürdüğü kadar düşürmüştür.. 122 0 olunca değer kaybınıda hesapla (birde bu pencereden bak==)
                                Abi 122 liği % 7 indirimle alacağım için neredeyse 2. el fiyatına alacağım ondan çok zarar eteceğini düşünmüyorum ama 2. elde de sanırım 160 lık daha çok tutuluyor, belki satarken zor olur 122
                                F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                                X