Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Scirocco için Fikir Yardımı....

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Scirocco için Fikir Yardımı....

Arkadaşlar bir süredir scirocco arıyorum malumunuz.. Şuana kadar öğrendiğim şeylere göre 160 lık olanların superchenger li motora sahip olduğu ve çok sıkıştırınca motorun şiştiği ve neredeyse 4 araçtan birinin motorunun değiştiği yönünde.. Ama sürüş zevki açısından kesinlikle tavsiye edilen motor 160 lık olanı...
    122 ise kesinlikle sorunsuz ve benim bütçeme göre 0 km alabiliyorum.. 160 alacak olursam 2. el olacak ve muhtemelen garantisi bitme aşamasında olacak ve hergün endişe ile bineceğim motor arıza verirse diye...

siz olsanız ne yapardınız?
    0
    Cam tavanlı Kırmızı al, bakımlı olursa güzel olur
    0%
    0
    Kırmızı alma satarken zor olur..
    0%
    0
    Beyaz Cam Tavanlı al, satarken kolay olur ama kullanırken sıradan olursun...
    0%
    0
    122 Lik araç alma
    0%
    0
    2. el 160 lık bak...
    0%
    0
    2011 model beyaz dsg 160 lık..
    0%
    0
    F30 Sport+

Ynt: SCİROCCO İÇİN FİKİR YARDIMI....

Kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun kardeşim cam tavanda olursa tadından yenmez..

Yorum

peki 122 lik için ne diyorsun abi? 122 olursa sıfır olacak garantisi olacak ama neticede 122 lik:S
      F30 Sport+

Yorum

sorunlu olduğunu bildiğin bir motoru alma derim ,seni bu forumlardan tanıdığım kadarıyla aracı arasıra sağlam sıkıştırmak isteyeceksin ve sıkıştırırken içinde sürekli bir şüphe kalacak.tamam rocco güzel görüne bilir ama wv ufak hacimli motorları ısınınca performans vermez ve uzunda seni üzer ,122 lik ise 180lik astra ve insignia dan sora seni kesmez bence sen bu sevdadan vazgeç
        insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ulas79
          sorunlu olduğunu bildiğin bir motoru alma derim ,seni bu forumlardan tanıdığım kadarıyla aracı arasıra sağlam sıkıştırmak isteyeceksin ve sıkıştırırken içinde sürekli bir şüphe kalacak.tamam rocco güzel görüne bilir ama wv ufak hacimli motorları ısınınca performans vermez ve uzunda seni üzer ,122 lik ise 180lik astra ve insignia dan sora seni kesmez bence sen bu sevdadan vazgeç

o sorunlu motoru garantili bulabilsem sorun yokta bu arada vazgeçmek için çok geç, ateş bacayı sardı
          F30 Sport+

Yorum

Keşke bütçe yetsede scirocco R olsa ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Eses
              Keşke bütçe yetsede scirocco R olsa ...
              ) ya ben 160 lığına bile fitim ama içimin rahat etmediği bir 160 lık almaktansa sıfır 122 lik daha mantıklı gibi..
              F30 Sport+

Yorum

bırak roccoyu tsi ı 5 dak güç verebilen motordan ne çıkar şişip duracak alıcaksan 2.0 al ikinci el en azından motor şişmez

Yorum

Kardesimde 122 golf vardi sehir icinde tatmin edici bir performansı vardi . Kalkışlarda seriydi kamak gibi gidiyordu.
                  Dsg yi anlatmayayım gıcık oluyorum maad

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                  Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Gokhan ikisini de kullanmis hatta 1.4 140 bglik kullanmis olarak sunu soyleyeyim bu araclar kisa mesafe perfpormanslari iyi aralarinda cok bir fak yok. 160 likda olsa devir yukseldikce bir astra ve insignia degiller yani son suratleri ok dolu degil. Benim jetta 225 ustunu goremedi. B nedenle 122 lik sifir al eger arac sende kalirsa bir baraboros yazilim i ile zaten 160 i bulursun. Bu arada 140 lik jetta bile birtek parcasina dokunulmadan 211 bg olabiliyordu. Yaniyazlim bu araclarda ise yarar.....

Yorum

tabiki 0 iyi olur da bu güç seni tatmin etmez iki aya kalmaz satarsın ,en iyisi 2.0tfsi ikinci ellere bak derim
                      insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                        Gokhan ikisini de kullanmis hatta 1.4 140 bglik kullanmis olarak sunu soyleyeyim bu araclar kisa mesafe perfpormanslari iyi aralarinda cok bir fak yok. 160 likda olsa devir yukseldikce bir astra ve insignia degiller yani son suratleri ok dolu degil. Benim jetta 225 ustunu goremedi. B nedenle 122 lik sifir al eger arac sende kalirsa bir baraboros yazilim i ile zaten 160 i bulursun. Bu arada 140 lik jetta bile birtek parcasina dokunulmadan 211 bg olabiliyordu. Yaniyazlim bu araclarda ise yarar.....
                        Utku abi ben kolay kolay hız yapmıyorum zaten.. Şu hayatta sadece fatih abiyi bide erhanı görünce gaza geliyorum o kadar

Açıkcası 180 lik insignia varkende astra varkende yakmasın diye ayağımın ucuyla basıyordum, dolayısıylada hızlı gidemiyordum chipede uygun olmasından dolayı 122 lik mantıklı gelmeye başladı...
                        F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ulas79
                          tabiki 0 iyi olur da bu güç seni tatmin etmez iki aya kalmaz satarsın ,en iyisi 2.0tfsi ikinci ellere bak derim
                          2.0 ın vergisine acımasam insignia dizelde düşünürüm ayrıca yorumlarını okudum şehir içi 300 kmde depo bitiren var 2.0 larda..
                          F30 Sport+

Yorum

Gökhanım cam tavan ğri veya siyah 122 lik derim,sağlam bir yazılımla dehşet olur

Yorum

Sen fiyat aldin mi?....yarin sana fiyat bakalim....dsgli olacak degil mi?

Yorum

İşleniyor...
                              X