Arkadaşlar autocar dunyanın ilk otomobil dergisini aldım . İnceleyince ne gördüm , affedersiniz göremedim hiç Opel hakkında bir şey yok sanki Opel diye bir marka yok. Bana ilginç geldi bu normal mı? Güya 1928 'den bugüne en iyi testler vede aralarda ünlü markaların kült modellerinin tarihçeleri var ama Opel yok bende burada paylaşayım dedim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
AUTOCAR özel kolleksiyon sayısı
Collapse
X
-
Ynt: AUTOCAR özel kolleksiyon sayısı
Bahsettigim bu en iyi test edilen araçlar içerisinde hiç Opel yada vauxhall yok . Testlerde skoda da yok ama firma gecmisi ve modelleri hakkında kısa bir tarihçe var, mazda icin 4-5 sayfa ayrılmış kapsamlı tarihçe var vw aynen ama opel(vauxhall) yok.
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266Bahsettigim bu en iyi test edilen araçlar içerisinde hiç Opel yada vauxhall yok . Testlerde skoda da yok ama firma gecmisi ve modelleri hakkında kısa bir tarihçe var, mazda icin 4-5 sayfa ayrılmış kapsamlı tarihçe var vw aynen ama opel(vauxhall) yok.
Yorum
-
Bu otomobil dergilerindeki kronik sorun, adamlara inanırsan vw dünyanın en iyi otomobil üreticisi, yanılmıyorsam bu haftaki auto show'da kapsamlı bir karşılaştırma yapılmış, opel astra 1.6 180 hp, ford focus 1.6 ecoboost 180 hp, renault megane tce 180, bmw 118i 170 hp ve vw golf 1.4 tsi 160 hp tahmin edin kim birinci....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: deeper_insideBu otomobil dergilerindeki kronik sorun, adamlara inanırsan vw dünyanın en iyi otomobil üreticisi, yanılmıyorsam bu haftaki auto show'da kapsamlı bir karşılaştırma yapılmış, opel astra 1.6 180 hp, ford focus 1.6 ecoboost 180 hp, renault megane tce 180, bmw 118i 170 hp ve vw golf 1.4 tsi 160 hp tahmin edin kim birinci....
Yorum
Yorum