Duyuru

Collapse
No announcement yet.

AUTOCAR özel kolleksiyon sayısı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• AUTOCAR özel kolleksiyon sayısı

Arkadaşlar autocar dunyanın ilk otomobil dergisini aldım . İnceleyince ne gördüm , affedersiniz göremedim hiç Opel hakkında bir şey yok sanki Opel diye bir marka yok. Bana ilginç geldi bu normal mı? Güya 1928 'den bugüne en iyi testler vede aralarda ünlü markaların kült modellerinin tarihçeleri var ama Opel yok bende burada paylaşayım dedim.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Ynt: AUTOCAR özel kolleksiyon sayısı

Autocar ; Opel değilde Vauxhall olarak test etmiştir

Goodwin drives the Vauxhall Insignia to Istanbul. For more Vauxhall news and reviews visit http://www.autocar.co.uk/vauxhall/

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX

Goodwin drives the Vauxhall Insignia to Istanbul. For more Vauxhall news and reviews visit http://www.autocar.co.uk/vauxhall/
      Bahsettigim bu en iyi test edilen araçlar içerisinde hiç Opel yada vauxhall yok . Testlerde skoda da yok ama firma gecmisi ve modelleri hakkında kısa bir tarihçe var, mazda icin 4-5 sayfa ayrılmış kapsamlı tarihçe var vw aynen ama opel(vauxhall) yok.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
        Orjinal yazı sahibi: FacomX

Bahsettigim bu en iyi test edilen araçlar içerisinde hiç Opel yada vauxhall yok . Testlerde skoda da yok ama firma gecmisi ve modelleri hakkında kısa bir tarihçe var, mazda icin 4-5 sayfa ayrılmış kapsamlı tarihçe var vw aynen ama opel(vauxhall) yok.
        birçok dergide saçma sapan taraflı yorumlar var mesela bi yerde focusla astrayı kıyaslarken astra 20ps düşük beygir gücüne rağmen daha isteksiz bile demişlerdi ^^

Yorum

Bu otomobil dergilerindeki kronik sorun, adamlara inanırsan vw dünyanın en iyi otomobil üreticisi, yanılmıyorsam bu haftaki auto show'da kapsamlı bir karşılaştırma yapılmış, opel astra 1.6 180 hp, ford focus 1.6 ecoboost 180 hp, renault megane tce 180, bmw 118i 170 hp ve vw golf 1.4 tsi 160 hp tahmin edin kim birinci....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deeper_inside
            Bu otomobil dergilerindeki kronik sorun, adamlara inanırsan vw dünyanın en iyi otomobil üreticisi, yanılmıyorsam bu haftaki auto show'da kapsamlı bir karşılaştırma yapılmış, opel astra 1.6 180 hp, ford focus 1.6 ecoboost 180 hp, renault megane tce 180, bmw 118i 170 hp ve vw golf 1.4 tsi 160 hp tahmin edin kim birinci....
            7.5s 0-100 yapan bmw yi golf un altına indirdilerse ayıp

Yorum

1 golf, 2 focus, 3 bmw, 4 opel ve son megane...bir de utanmadan golfun birinciliği kimseyi şaşırtmadı falan diyor...arabanın üretimi bitecek şurada 3-5 ay içerisinde eski kasa olacak, çıkalı daha 1 sene olmamış bmw 1 serisinden üstün gösteriliyor.

Yorum

İşleniyor...
              X