Asus alacaksanız bu modeli bekleyin derim. Asus Transformer Prime TF700T
Şubat ayında çıkacak. Şu akadarını söyleyim IPAD 3 ile rakip olacakları söyleniyor.
Tahmini Türkiye fiyatı 1850 tl olacakmış.
Benim acelem yok.
Amerikada bu yilin ikinci ceyreginde cikacagindan bahsediyor. Turkiyeye gelmesi sene sonunu bulur.
Prime serisinin ilk modelleri bile henuz gelmedi.
Alacagimiz tablet 2-3 sene sonra zaten ozellik ve teknoloji konusunda geri kalacak.
Cihaz/Fiyat/performans/zamanlama dortlusunu iyi ayarlamak lazim.
Takibe devam.
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Mart 2012 gibi Apple süpriz yaparak Ipad 3 çıkartabilir. O da 4 çekirdekli, retina ekran olacak. Belki çok beklemeye gerek kalmaz.
Ama usb den bağlantı gibi özellikleri Apple her zaman olduğu gibi elinde tutar sanırım. Jailbreak ile bu durum kısmen aşılıyor.
Asus mu Apple mı deseler ben yinede oyumu Apple dab yana kullanırım. Işletim sistemi sorunsuz, sürekli güncelleme var.
Apple store pahalı değil ama istenirse jailbreak ile binler prg. elinizin altında.
Flash dünyada çok yaygın bir biçimde kullanılan bir unsur ve Flash desteği olmaması Ipad seçeneğini 1. dakikada eliyor bende.
Apple ürünlerinde markanın belirlediği teknolojik özellikler ve standartlara mahkum olmakda Apple markasını gözümde soğuk tutuyor ve hep uzağım.
Bu güne kadar Flyaudio cihazın görselliğini yükseltmek için aldığım Ipod hariç Applle ürünleri bana hep uzak ve soğuktu.
Hiç Iphone'a özenmedim, Mac bilgisayarımın olmasını heves etmedim vs vs. Ipad2 veya Ipad3'de bu gözle baktığım yanıp tutuşmadığım bir cihaz.
Ben daha çok işlevselliğe bakıyorum. Kendi adıma konuşacak olursam, USB desteği, SD Card desteği, Flash desteği benim için çok çok önemli.
Binlerce lira verdiğim bir cihaza USB desteğini kazandırmak için uğraşmak çok pratik gelmiyor bana...
Değil retina ekran, gerçek kamera yerine gerçek retina koysalar gözümde değil
Orjinal yazı sahibi: turquaz72
Mart 2012 gibi Apple süpriz yaparak Ipad 3 çıkartabilir. O da 4 çekirdekli, retina ekran olacak. Belki çok beklemeye gerek kalmaz.
Ama usb den bağlantı gibi özellikleri Apple her zaman olduğu gibi elinde tutar sanırım. Jailbreak ile bu durum kısmen aşılıyor.
Asus mu Apple mı deseler ben yinede oyumu Apple dab yana kullanırım. Işletim sistemi sorunsuz, sürekli güncelleme var.
Apple store pahalı değil ama istenirse jailbreak ile binler prg. elinizin altında.
Bir kere mac kullanırsanız düşünceleriniz tamamen değişir . Virüs yazılımlarına karsı olan dayanıklılığı , işletim sisteminin hızı ve daha çok detay varki kalitesiyle diğer markalarla ayrılıyor. Ya şimdi öyle yazdım ki Apple de çalışıyorum sanılacak . Netice itibari ile sizin kararınız tabii
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Bu arada flash destegi apple tarafindan degil ama 3rd party prg. Tarafindan saglanmaktadir. 1 usd alinacak basit browser ile sorun asilmaktadir. O yuzden bu durumu kafa takmayin. Aplleden sasmayin.
Bu arada flash destegi apple tarafindan degil ama 3rd party prg. Tarafindan saglanmaktadir. 1 usd alinacak basit browser ile sorun asilmaktadir. O yuzden bu durumu kafa takmayin. Aplleden sasmayin.
Onumuzdeki hafta teknoloji marketlerde deneyip, mukayese edecegim.
Flash uygulama benim icin %1000 gerekli.
Bu uygulama sende yuklu ise ve mumkunse bir sey rica edecegim. E-mail ile gonderecegim sayfayi test edebilirmisin?
Bir cok prg. Var ama benim kullandigim Puffin web browser. Anladigim kadariyla flash sayfasi bir servera yonlendiyor ve burada decoding yapilarak flash sayfasi aciliyor. Su ana kadar acamadigim sayfa yok. Ama yukarida soyledigim nedenden dolayi biraz yavas calisiyor.
Onumuzdeki hafta teknoloji marketlerde deneyip, mukayese edecegim.
Flash uygulama benim icin %1000 gerekli.
Bu uygulama sende yuklu ise ve mumkunse bir sey rica edecegim. E-mail ile gonderecegim sayfayi test edebilirmisin?
Email adresime gonder. Puffin ile girip sayfayi Test edeyim. Screen capture edip sana geri gonderirim.
Bir cok prg. Var ama benim kullandigim Puffin web browser. Anladigim kadariyla flash sayfasi bir servera yonlendiyor ve burada decoding yapilarak flash sayfasi aciliyor. Su ana kadar acamadigim sayfa yok. Ama yukarida soyledigim nedenden dolayi biraz yavas calisiyor.
Yorum