Arkadaşlar öncelikle herkeze merhabalar,uzun zamandır foruma dahil olamıyordum işlerim dolayısıyla.Ipad2 almaya karar vermek üzereyim,ıpad 2 hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşabilirmi?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ipad 2 hakkında!
Collapse
X
-
Ynt: Ipad 2 hakkında!
Ipad internet ve e-mail icin en pratik cihaz. Ustune cihaz tanimiyorum. Ayrica oyunlari seviyorsan oyunlarda muhtesem. Ipad neleri iyi yapamaz dersen ms office uygulamalari konusunda goruntuleme yapar ama edit konusunu iyi degil. Jail break yapmadigin surece parali parasiz tum uygulamalari apple store dan almak zorundasin. Fotograf cekmek icin kamerasi zayif. Ama guzel fotograf degistirme uygulamalari var. Son olarak tavsiye eder miyim ? Kesinlikle ederim. Ama unutulmamasi gereken nokta asla gervek bir bilgisayarin yerini alamaz.2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Harici herhangi birşey derken USB flash bellek , hafıza kartı v.s. Takılmaz . Fakat iPad 2 icin artı olarak satılan kabloyla tv ye bağlanmak mümkün ve bütün yapmak istediğiniz herseyi yaparken tv yi monitör gibi kullanabiliyorsunuz . Güncelleme yapmak icin iOS 5.0 dan itibaren pc ihtiyacıda gerek kalmamıştır . Direk güncellemeyi internetten yapabiliyosunuz. Flash player desteklemediginden bazı görüntü dosyalarını acmaz . Virüslere dayanıklılık yüksek . Yıllardır(10yılı aşkın) Apple kullanan biri olarak her ürününden memnunum kalite en üst seviyede, kullanilabilirlik mükemmel ,
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Nuri'cim istersen biraz daha bekle.
ipad 3 çıkacak.
Aynı zamanda ios 5.1 sürümü ile çıkacaktır.
ALINTIDIR:
Steve Jobs Apple'ın kurucusu olduğu için, şirketin saygı duyduğu bir isim. Buna istinaden, ölümünden sonra şirketi onun yolundan gidebilmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Fakat diğer bir yandan da "Steve Jobs'ın gölgesinde şirket ne kadar daha ilerleyebilir?" diye sormadan edemiyor insan.
Son dedikodulara göre Apple, iPad 3'ü kurucusu Steve Jobs'un doğum günü olan 24 Şubat'ta piyasaya sürebilmek için elinden gelen herşeyi yapıyor.
FocusTaiwan isimli yerel gazatede çıkan habere göre, Apple malzeme tedarikçilerini zamanında teslimat yapmaları için baskı altına almış durumda. iPad 3'ün önce 2012 yazında piyasaya çıkacağını, daha sonra ise bu tarihin Mart ya da Nisan olabileceğini bildirmiştik. Bu son habere göre ise sadece 2 ay sonra iPad 3 satılmaya başlayacak.
Geçtiğimiz sene 24 Şubat'ta yeni Macbook Pro modellerini tanıtan Apple, yine böyle bir sürpriz yapabilecek mi, bekleyip göreceğiz.
2010 İNSİGNİA 1.6T COSMO BEYAZ
Yorum
-
Bu ara bende mac air var. I5 islemci, 2-4 gb ram, 64-128 gb hardisk. 11-13 inch ekran.
Ipad gibi acilmasi sadece 4-5 sn aliyor. 5 saat calisiyor. Ipad kadar pratik degil ama ona cok yakin performans var. Ayrica normal bilgisayarin her turlu nimetini sunuyor. Internetten indirdigin her turlu prg yukleyebilirsin. Ipad 3 turkiye ye gelmesi mart ayinda olacagi dunuluyor. En onemli 2 ozellligi, yuksek cozunurluk, retina ekran ve 4 cekirdekli islemci olacaktir. Mac air indirimde 2100 tl civarina aldim.
Unutmadan mac air 1 kg civari. Ipada agirligi cok yakin. Aluminyum kasa. Cok sik bir laptopdur. Ustelik windows 7 yukleyerek cift isletim sistemi ile kullanabilirsin.2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Bende yakın zamanda bir tablet edinmek istiyorum..
Flash uygulamaları desteklemediği için ipad ilk dakikada eleniyor.
Asus EEE Pad Transformer ilk inceleyeceklerimin arasında.
KDV dahil 777 dolar - 1.470 TL Kredi kartına 12 taksit ile tedarik edebiliyorum.
Operatörün biri 4 GB internet ile ayda 60-70 liraya kampanya yapsa hemen alırım dediğim bir cihaz.
Vodafone Red tarifesindeyim. Geçenlerde Vodafon'da bu tür tedarikler konusunda araştırma yapan birisinede bu cihazı önerdim. Çok ilgilerini çekti.
Bu cihazı bana, hem Ipad2 hemde Samsung Galaxy Tab kullanan bir arkadaşım önerdi. Kendisi facebook uygulamaları yazan bir arkadaşım.
İhtiyaçlarımı üç aşağı beş yukarı bildiği için bu cihazı önermişti. Satürn'de biraz inceleme fırsatı bulmuştum ama zamanım olmadığı için çok detaya giremedim.
Nasipse haftaya...
ASUS EEEPAD Transformer 101G 16GB 10.1" WiFi + 3G + Dock
ASUS, dizüstü bilgisayarlar, anakartlar, ekran kartları, monitörler, masaüstü bilgisayarlar, sunucular, kablosuz çözümler ağ cihazlarının olduğu ürünlerinde kaliteden asla ödün vermeyen bir şirkettir.
•NVIDIA® Tegra™ 2 1.0GHz çift çekirdek işlemci ile mükemmel çoklu uygulamalar & HD video oynatma
•Adobe® Flash® 10.2 destekli* Android 3.2 Honeycomb İşletim Sistemi (4.0 Ice Cream Sandwich’e yükseltilebilir)
•Polaris® Office® ile tam QWERTY klavye ve touchpad
•Dock ünitesi ile 14.5*1 saate varan pil ömrü
•178°geniş görüş açılı parlak IPS panel
•Kolay dosya paylaşımı ve depolama olanağı sağlayan 1 yıl limitsiz ASUS WebDepolama, 2 USB portu, SD ve Mikro SD kart okuyucu
•SRS Premium ses sistemi ve maksimum bas tepkisi ile 3D ses deneyimi
İşletim Sistemi AndroidTM 3.2 (4.0'a upgrade edilebilir)
Ekran: 10.1" LED Arka Aydınlatmalı WXGA (1280x800) Ekran, 10 parmak çoklu dokunmaktik desteği, Çizilmeye karşı dayanıklı cam
CPU: NVIDIA® Tegra™ 2
Bellek: 1GB(512MB option)
Depolama: 16GB/32GB Unlimited ASUS Webstorage*2
Kablosuz Veri Ağı: WLAN 802.11 b/g/n@2.4GHz, Bluetooth V2.1+EDR, Mobile broadband: GSM Quad bands, HSPA+ (I,II,V,VIII) (3G)
Kamera 1.2 M Piksel Ön Kamera, 5 M Piksel Arka Kamera
Ses: SRS Premium Ses, Stereo Hoparlörler, Yüksek Kalite Mikrofon
Arayüz: 1 x Mini HDMI, 2 x Audio Jack (Headphone/Mic-In) , 1 x Card Reader : Micro SD, 1 X SIM Card reader
Sensör: G-Sensor , Light Sensor, Gyroscope, E-Compass, GPS
Uygulama: Multi-Task Support : Yes
Flash Support : Yes *3
Software :
- ASUS Launcher
- MyLibrary
- MyNet
- MyCloud
- File manager
- PC Sync
Pil: Tablet ile 8.5 saat Dock ünitesi ile 14.5 saat
Boyutlar: 271 x 171 x 12.98 mm
Ağırlık : 695 g
Mobil Dock
Keyboard
Touch Pad
2 x USB 2.0
2 x Docking port (Host + Client)
1 x Card Reader (MMC/SD/SDHC)
1 x 24.4Wh Battery
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
Az önce Hepsiburadanın fiyatına baktım. Aynı cihazın 3G siz versiyonu. 1.405 TL ... 3G olmayan modeli 1.275 TL fiyata 12 taksitle alıyorum...
Ben 3G'lisine iyi fiyat alıyorum.. ihihi
Link:
http://www.hepsiburada.com/liste/asus-tablet/department.aspx?q=fh_eds%3d%25c3%259f%26categoryid %3d3008012%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_refview%3dlister% 26fh_refpath%3dfacet_4%26fh_reffacet%3dbrand%26fh_ location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcateg ories%253c%257bcatalog01_2147483646%257d%252fcateg ories%253c%257bcatalog01_2147483646_3000500%257d%2 52fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_300050 0_3008012%257d%252fbrand%253d%257basus%257d
Orjinal yazı sahibi: nuriozenMehmet abi benimde aklıma yatmadı zaten bu flash desteklememe olayı,tavsiyen gerçekten müthiş.Şuan bende senin gibi araştırmalardayım abi beraber karar verelim2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
Vodafone'a bugun bununla ilgili oneri yazdim.
Su an icin acelem yok. Onumde 1 aylik bir zamanim var.
Operatorlerden birisi bir kampanya yapar, internetiyle beraber 24 taksitle verirlerse balli kaymak olur.
Operator kampanyasi olmazsa, fiyat dususu takip edip, ilk firsatta alacagim.
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
Yorum