Ynt: Şirket aracı olarak kullanacağım c sınıfı dizel önerileriniz..
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
şuanda jetta alıyor...
Gökhanında dediği gibi,bugün düz vites (gerçi otomatiği zaten yok ) jetta 1.2 tsi 105 bg.test ettim performansı fena gelmedi bana.Ayrıca yılda fazla km.yapmadığım için benzinli daha mantıklı zaten.Ya Jetta olacak yada yeni honda civic otm.Bakalım kısmet...
Renault fluence edc fena değil ama Fransız olması dolayısı ile firma sahipleri yanaşmadılar,zaten benim gönlümde jettadan yana,aracın kasasını beğeniyorum,en azından passattan daha kibar bence
Orjinal yazı sahibi: Seyyah
şuanda jetta alıyor...
Gökhanında dediği gibi,bugün düz vites (gerçi otomatiği zaten yok ) jetta 1.2 tsi 105 bg.test ettim performansı fena gelmedi bana.Ayrıca yılda fazla km.yapmadığım için benzinli daha mantıklı zaten.Ya Jetta olacak yada yeni honda civic otm.Bakalım kısmet...
Renault fluence edc fena değil ama Fransız olması dolayısı ile firma sahipleri yanaşmadılar,zaten benim gönlümde jettadan yana,aracın kasasını beğeniyorum,en azından passattan daha kibar bence
Bulent Hocam
Dizel otomatikten
Jetta 1.2 TSİ yapmissin
En azindan 1.4 TSİ al derim o zaman
Malum insignia sonrasi 1.2 cok sikistiracaksin yalan olacak yakit tuketimi
Honda'ya bir baglilik var gibi
Sahsen honda ve toyota gibi dev firmalar rekabetin cOk grrisinde kaldilar
Yeni civic ile Honda dosyasi benim icin kapanmis oldu
Orjinal yazı sahibi: Funkyair
Orjinal yazı sahibi: Seyyah
şuanda jetta alıyor...
Bulent Hocam
Dizel otomatikten
Jetta 1.2 TSİ yapmissin
En azindan 1.4 TSİ al derim o zaman
Malum insignia sonrasi 1.2 cok sikistiracaksin yalan olacak yakit tuketimi
Honda'ya bir baglilik var gibi
Sahsen honda ve toyota gibi dev firmalar rekabetin cOk grrisinde kaldilar
Yeni civic ile Honda dosyasi benim icin kapanmis oldu
Evet Hakan yaw,konu başlığı ile tezat oldu ama, az km.yaptığım için biraz mantıklı geldi.Insignia'm garajda duruyor onun yeri ayrı.Honda civic gerçekten kendini bence de bitirdi.Firmam illede alacağım bineceksin buna derse yapacak bişye yok
Arkadaşlar,Salı yada Çarşamba günü fluence extreme 85 bg. düz vites alınacak kısmetse Yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ediyor,konuyu kilitliyorum...
Yorum