Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kar Altında Ankara
Collapse
X
-
Ynt: Kar Altında Ankara
viperking haddime değil ama su isim yer yaş kısmını doldursanda sana nasıl hitap edeceğimizi bilsek nasıl olur ihihiHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Tavsiyelere uyup profilimi güncelledim umarım olmuştur
Kardan sonra maalesef inanılmaz bir soğuk ve ayaz var, Allah bu koşullarda açta açıkta olanlara yardım etsin
Kediye gelince, normalde hiç hoşlanmam ama bu kediyi eşimi fizik tedaviye götürdüğüm kliniğin önünde gördüm. Benden biraz ürkmesine rağmen merakı baskın çıktı ve kaçmadı. İlk defa bi kediyi bu kadar çok sevdim
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mstfklsfotoğraflar çok güzel tebrik ederim ama fotoşortu biraz fazla kullanmışsınız, özellikle sonradan eklediğiniz fotoğraflarda
Noldu bu senin çektiğin fotoğraflar, ben mi göremedim. Abant girişinde senin aracın sunroof undan flaşlar patlıyordu coolMorpheus
61 TT 971
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: viperkingTavsiyelere uyup profilimi güncelledim umarım olmuştur
Kardan sonra maalesef inanılmaz bir soğuk ve ayaz var, Allah bu koşullarda açta açıkta olanlara yardım etsin
Kediye gelince, normalde hiç hoşlanmam ama bu kediyi eşimi fizik tedaviye götürdüğüm kliniğin önünde gördüm. Benden biraz ürkmesine rağmen merakı baskın çıktı ve kaçmadı. İlk defa bi kediyi bu kadar çok sevdimHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Son resimlerde masus fatoşu abarttım HDR yaptığımda doğal değil bunun gibi daha dramatik sonuçlardan hoşlanıyorum, biraz kartpostal havası vermek için, zevk meselesi tabii.
O viraj gerçekten de tam yanlamalık ama hem o karda bile traifiği çok fazla hem de terso bir durumda yana parketmiş araçlar tehlike oluşturuyor, cedaret edemedim açıkçası
Yorum
Yorum