Takipteydim ama çabuk bitti. Hayırlı olsun Ali
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Hangi Akıllı Telefon ?
Collapse
X
-
Afyon 8 plus kullandım 1 ay sonra dayanamayıp sattım. Bence, her iki kesimde alıştığı ile kalması hayırlıCARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Mate 10 pro' ya 3 gün dayanabildim. Kasada üretim hataları vardı. Ekran ile kasa bileşim bölgelerinde sağ taraf bariz daha açık ve arasındaki sıvı conta paraları çıkmıştı. İğne ile temizledim. O derece. Ekran hiç beklediğim gibi çıkmadı. HD+ olması ( 1080P ) 6'' olup + 402 PPI yoğunluğunda kalması VE bunlara ek olarak Pentile pixel dizilimi ile ekran kalitesini öldürmüş. İncelemelerde cok anlayamadım da kullanınca farkı ciddi gördüm. 3 senelik G4 fark atıyor ekranda o kadar yani. Tek + sı kamerası.
Kirin 970' ile 960 arası farkı anlamadım zaten. Bana göre mate serilerindeki lider hala mate 9 dur. Fazla zarara uğramadan sattım. Düşük fiyata G6 aldım. Cebime paramda kaldı. Kısaca gördüm ki 2000 üzeri android akıllı telefon haram.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aSya View PostMate 10 pro' ya 3 gün dayanabildim. Kasada üretim hataları vardı. Ekran ile kasa bileşim bölgelerinde sağ taraf bariz daha açık ve arasındaki sıvı conta paraları çıkmıştı. İğne ile temizledim. O derece. Ekran hiç beklediğim gibi çıkmadı. HD+ olması ( 1080P ) 6'' olup + 402 PPI yoğunluğunda kalması VE bunlara ek olarak Pentile pixel dizilimi ile ekran kalitesini öldürmüş. İncelemelerde cok anlayamadım da kullanınca farkı ciddi gördüm. 3 senelik G4 fark atıyor ekranda o kadar yani. Tek + sı kamerası.
Kirin 970' ile 960 arası farkı anlamadım zaten. Bana göre mate serilerindeki lider hala mate 9 dur. Fazla zarara uğramadan sattım. Düşük fiyata G6 aldım. Cebime paramda kaldı. Kısaca gördüm ki 2000 üzeri android akıllı telefon haram.Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: drdilmen View Post
Benim de almayı düşündüğüm bir telefondu fiyat fazla diye almamıştım. Şimdi sizin yorumunuzu okuyunca iyiki de almamışım. Bu kadar bariz üretim hatalarının olması ilginç doğrusu. Hayırlı olsun yeni telefonunuz.
Ayrıca, G6 da garip sorunlarım var. sosyal medya uygulamaları takılıyor. Kaydırmalar filan gecikmeli. Bildiğin watsapp sohbet penceresi içeriği kekeleyerek yukarı / aşşa ilerliyor. Facebook + instagramda öyle. Haricinde Crhome' de en ağır siteler gram takılmıyor. Menüler ise keza bir okadar akıcı. Burada bilinçli bir öldürme politikası var. Haziranda G7 cıkacak ya. Ayıp...CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aSya View Post
İsabetli denk gelmiş o zaman. Almamanız yerinde olurmuş Mate10 pro. İthalat olarak Düz mate 10' var. Pro dan daha hayırlıdır.
Ayrıca, G6 da garip sorunlarım var. sosyal medya uygulamaları takılıyor. Kaydırmalar filan gecikmeli. Bildiğin watsapp sohbet penceresi içeriği kekeleyerek yukarı / aşşa ilerliyor. Facebook + instagramda öyle. Haricinde Crhome' de en ağır siteler gram takılmıyor. Menüler ise keza bir okadar akıcı. Burada bilinçli bir öldürme politikası var. Haziranda G7 cıkacak ya. Ayıp...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aSya View Post
İsabetli denk gelmiş o zaman. Almamanız yerinde olurmuş Mate10 pro. İthalat olarak Düz mate 10' var. Pro dan daha hayırlıdır.
Ayrıca, G6 da garip sorunlarım var. sosyal medya uygulamaları takılıyor. Kaydırmalar filan gecikmeli. Bildiğin watsapp sohbet penceresi içeriği kekeleyerek yukarı / aşşa ilerliyor. Facebook + instagramda öyle. Haricinde Crhome' de en ağır siteler gram takılmıyor. Menüler ise keza bir okadar akıcı. Burada bilinçli bir öldürme politikası var. Haziranda G7 cıkacak ya. Ayıp...Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective
Yorum
Yorum