Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hangi Akıllı Telefon ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Hangi Akıllı Telefon ?

Beyler bayanlar merhaba.

Elimdeki telefon, bluetooth sorunu yaptığından ötürü sattım gitti. Acil telefon almalıyım. Birkaç amiral gemisinde takılı kaldım. Tabi fiyat büyük etken. Önerilerinize açığım.

Listemde,

Xiaomi mi mix 2 2200 TL
    Oneplus 5T 2600 TL
    LG V30 3300 TL
    Huawei mate 10 pro 3600 TL.

İçlerinde en baba fotoğrafçı kuşkusuz mate10. Fakat, hanımda aynı lensli p10 var. Onlada idare ederimde okadar para bayılmaya deymiyor gözümde mate.
    Ayrıca, mate10 vd lG V30 harici diğer ürünler ithalatcı.

Tavsiyelerinizi alabilirim.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Okuduğum bir yazıda akıllı telefonlardaki en mantıklı modellerin bir önceki yılın amiral gemileri olduğu yazıyordu. Gerçekten de yenisi çıktığı anda büyük fiyat düşüşü yaşıyorlar. Ben de Samsung S8 çıktığında S7 almıştım.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Ayfon yedi pılas.
      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
      2.0 CDTI
      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Ali bende mi mix2 var hizindan ve stabil calismasinda tasarimindan pilin verimliliginden memnunum sadece on kamera sag altta o biraz tuhaf geliyor
        Mi 6 daki gibi cift kamerasi yok

Sonuc olarak guzel

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ali Bey ben de Mi5 kullanmaktayken şarjın az gitmesi nedeniyle servise göndermek yerine ( 15 gün süre verdiler telefonun çift hattını da kullandığım için bekleyemezdim ) yeni telefon arayışına girmiştim.
          Aynı fiyat bandı ve mantalitede olduğumuzu görüyorum. Ben de Mi6 yada Mix alayım diyordum zira Mi5 çok çok memnun kaldığım bir telefon olmuştu. O sırda bir arkadaşım Samsung Note Fan Edition tavsiye etti. Benim de çift hat önceliğim var ( Hastalarla olan konuşmalarda farklı bir hat kullanıyorum ) İnceledim hoşuma gitti. Aldım 3 haftadır kullanıyorum. Kesinlikle tavisye ederim. Bir inceleyin hak vereceksiniz. 2099 TL ve 100 TL Chip para hgediyesi ile aldım. 2000 TL ye geldi. İçinden 200 TL lik kılıf çıkıyor zaten orjinal Samsung. Ben Samsung düşmanı bir adamım hiç almadım alana da razı olmadım. Ama Note serisi özellikle belli işler için çok kullanışlı.
          İsterseniz daha detaylı da anlatabilirim. Bir değerlendirin derim.
          Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

HTC u11 veya HTC u11 plus....Ben plus olanını kullanıyorum....Arkadaşim Note 8,den U11 Plus,a geçiş yaptı....Ses,kamera,hız ve stabilite konusunda alayından iyi hemde çok iyi....Şiddetle tavsiye ederim...

Yorum

FacomX Patron, Mimix2 için senle bir görüşme yapabilirim
              drdilmen Daha önce de Note5 iki kere alıp kullanmış bir olarak cok cok haz edemedim note' de. Ekran keskinliğialamıyorum bu alette. Fakat FE edition' u yine de inceleyeceğim. Teşekkürederim.
              @mozarto Listemde yoktu. Ama dikkatimi çekti.
              CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -

Yorum

Umut, 7plus kullandımda alışamadım ios ekosistemine. Gerdi beni.

Yorum

Hanımın bir gazı ile mate 10 pro Telefoncudan müşteri faturalı, cok avantajlı rakama alınmıştır.
                  Teşekkürler arkadaşlar.

Yorum

Güle güle kullanın...Güzel tlf.....
                    Mümkünse fiyatı öğrenebilirmiyim..Merak ettim...

Yorum

3300 TL. KApalı kuru. Huawei Türkiye Garantili. Müşteri Faturalı.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya View Post
                        3300 TL. KApalı kuru. Huawei Türkiye Garantili. Müşteri Faturalı.
                        Teşekkür ederim...Güzel alettir..

Yorum

Zamanının amiral gemisi olan HTC One kullanmıştım, servis bir güzellik yapıp telefonu kırdı bende paramı iade almıştım (forumda paylaşmıştım) o bahaneyle iphone'a geçtim, hayatımda verdiğim en iyi kararlardan diyebilirim 3 yıldır aynı telefon, yenileyeceğim zaman yine iphone bakarım.

Orjinal yazı sahibi: aSya View Post
                          Umut, 7plus kullandımda alışamadım ios ekosistemine. Gerdi beni.
                          Alıştıktan sonra dünyanın en kolayı
                          InsigniaTEAM

Yorum

Htc urock

Yorum

bende iphone dan sonra iphone devam ediyorum. El alışkanlığı mıdır nedir, başka telefonlara baksamda gözüm iphone bakıyordu. Bende iphone devam dedim. Hayırlısı artık.
                              Ergün GÜRBÜZ

Yorum

İşleniyor...
                              X