Orjinal yazı sahibi: basoglanh
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ücretsiz parçalar
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Insignia 1.6 T Cosmo // Safire Black // Flexride // Bej + Maun Deri Döşeme // Koltuk Isıtma // Sunroof
-
Orjinal yazı sahibi: egeyildirim View Post
park sensörleri üzerindeyse (pek sanmıyorum ama) ve lazım değilse onları da ben alabilirim. arka park sensörlerim çalışmıyor, yetkili servis değişimi gerekli hepsinin diyerek 260 tl x 4 fiyat biçti. tabi ki hadi ordan diyerek ayrıldım.
4ü birden çalışmıyorsa sorun başka birşey de olabilir.InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagri View Post
Park sensöründe 2 farklı fiyat var ve size verilen fiyat gelişmiş park asistanının ön 2 köşedeki sensörlerinin fiyatı gibi geldi bana. Bence başka bir yerden yeni fiyat alın. FacomX de bilir, 260 TL ön 2 sensörün fiyatı olması lazım. Arkalar 2-3 yıl önce 70-80 TL idi sanırım.
4ü birden çalışmıyorsa sorun başka birşey de olabilir.Insignia 1.6 T Cosmo // Safire Black // Flexride // Bej + Maun Deri Döşeme // Koltuk Isıtma // Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: egeyildirim View Post
ya şöyle bahsedeyim aydın-surtaş yetkili servisi hiç hoşuma gitmedi, direkt parça değişimine gittiler. dedim 4ü de mi bozuk yani bunların hepsi aynı anda mı bozuldu yani. verdikleri cevap 1' i bozulursa hiç biri ötmez. bana çok saçma geldi. dedim o zaman bozuk olanı bulun, bilgisayara bağladılar arıza falan da yok, mırın kırın ettiler daha fazla konuşmadan bastım döndüm. tamponu söküp eskilerinin soketlerini çıkartmadan yuvalarından çıkartıp tamponun içine yapıştırdım, aynı yuvaya uygun uyduruk toplamı 80 liralık 4 sensörü takıp montajını yaptım o şekilde devam ediyorum geçici olarak.
Hangi sensörün bozuk olduğunu gayet tespit edebilirler.
Bence başka yerlere de gösterin.InsigniaTEAM
Yorum
-
[IMG width=500]http://i90.photobucket.com/albums/k276/deathroww_06/uye_imza/DBF5ED50-30E0-4F9F-B916-121DD52EB61C.jpg[/img]
Mondeo 2.0 240 hp selectiv
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insgna44 View PostSüpersin kadirim.. bendede cd400 orjinal ekran var.. hiç kullanılmadı.. ihtiyacı olan ücretsiz gönderelim..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: whiteagle View PostBende de 2012 beyaz renkli orginal arka tampon, 1 adet 1.6T sol arka egzos kazanı mevcut, arka Opel amblemi, ayrıca 2 adet orginal ayna kapağı (beyaz renkli), mevcut. Ön tamponu ve sprint boosterı ihtiyacı olan arkadaşlarımıza vermiştim daha önce. Daha farklı şeyler çıkarsa bende hepsini verebilirim.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View Post
Size özelden mesaj yolluyamıyorum. Hata alıyorum.
+90 539 xxx xx xx ahmet abinin nosu bu arayin whatsappdan gorusun gondersin kapaklari iyi gunlerSon düzenleme: Halilzade; 23.03.2018, 13:27.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
-
Ne kadar güzel ne kadar sıcak bir dostluk var burda,harika. Bugün Ahmet beye ulaştım ayna kapakları için ve kargoya verildi.Burdan da bir kez daha Ahmet beye ve sizlee teşekkür ederim. insigniateam bir forum değil,tam anlamıyla "AİLE"
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View PostNe kadar güzel ne kadar sıcak bir dostluk var burda,harika. Bugün Ahmet beye ulaştım ayna kapakları için ve kargoya verildi.Burdan da bir kez daha Ahmet beye ve sizlee teşekkür ederim. insigniateam bir forum değil,tam anlamıyla "AİLE"Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View Post
Teşekkür ederim.Şimdi irtibata geçiyorum.
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum