Helal be Kadir
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ücretsiz parçalar
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Bende de 2012 beyaz renkli orginal arka tampon, 1 adet 1.6T sol arka egzos kazanı mevcut, arka Opel amblemi, ayrıca 2 adet orginal ayna kapağı (beyaz renkli), mevcut. Ön tamponu ve sprint boosterı ihtiyacı olan arkadaşlarımıza vermiştim daha önce. Daha farklı şeyler çıkarsa bende hepsini verebilirim.*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: whiteagle View PostBende de 2012 beyaz renkli orginal arka tampon, 1 adet 1.6T sol arka egzos kazanı mevcut, arka Opel amblemi, ayrıca 2 adet orginal ayna kapağı (beyaz renkli), mevcut. Ön tamponu ve sprint boosterı ihtiyacı olan arkadaşlarımıza vermiştim daha önce. Daha farklı şeyler çıkarsa bende hepsini verebilirim.
insigniateam ruhu bu olsa gerek
clapclapclapclapclapclap2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800
Yorum
-
ön ve arka opel amblemleri bagaj ve panjur(çizilen kırılan var ise alabilir)
Öncelikle tebrikler takdire şayan bir davranış, ön panjura talibim bende. Benimkinin krom yerlerinde taş izleri mevcut ne yazıkki..
Yiğit 0554 426 50 37Insignia 1.6T 2010 Cosmo Teknik Gri
+DVD 800 Navi
+19" Jant
+Prins Vsı 1.0
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yigitgasgil View Postön ve arka opel amblemleri bagaj ve panjur(çizilen kırılan var ise alabilir)
Öncelikle tebrikler takdire şayan bir davranış, ön panjura talibim bende. Benimkinin krom yerlerinde taş izleri mevcut ne yazıkki..
Yiğit 0554 426 50 37Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
İnsignia44 Murat abinin gönderdiği ekran bugün ulaştı elime, tekrar teşekkürlerimi iletiyorum kendisine.
kdristnbl Kadir abi akım başlattı forumda, forumdaşlık ruhunu daha bi sıkılaştırdı.
Yorum
Yorum