ben dün cam filmi yaptırdım 600 lira para verdim diyelim. bugün böyle bir şey açıklanıyor. devletin polisi benim aracımdaki filmleri sökerken bana 600 liramı geri verecekler mi?
1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof
Şu işi standart hale getiremedik eğer cam filmi yasaksa devlet cam filim ithalatını ve üretimini durduracak o zaman yasak işe yarar bunun dışında tavşan kaç tazı kovala oynunu oynamaya devam ederiz
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Geçtiğimiz günlerde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yapılan yönetmelik değişikliğiyle araçlarda cam filmi ve renkli cama yeniden yasak geldi. Cam filminin tekrar yasaklandığından haberi olmayan bazı vatandaşlar öğrendiklerinde şaşkınlıklarını gizleyemedi. Peki cam filmi cezası ne kadar? Aracınızdaki cam filmini çıkarmak için ne kadar ödeyeceksiniz? Sozcu.com.tr olarak bu soruların cevabını aradık. İşte detayları...
Cam filmi yasağının amacı nedir? Görüşü engelleyerek kazaya sebep olması. Peki siz camları simsiyah olmayan bir polis aracı gördünüz mü? Çifte standarttır bu. Bazıları da şunu öne sürüyor yok arabanın içinde silahlı terörist olurmuş da polis onu fark edemezmiş. Yani vatandaşını potansiyel terörist olarak görüyor devletimiz. Ama şunu gözden kaçırıyorlar bu ülke polis araçlarıyla uyuşturucu kaçırıldığını da gördü, terörist taşındığını da, hatta fetöcü polisin askerin vatandaşına silah sıktığını da. O zaman polis araçlarından da sökülsün cam filmi.
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Altı senedir arka üç camda perde, Yaklaşık üç senedir de dört yan camda bir numara film ile kullanıyorum. Arka camda rezistans olması nedeniyle film çektirmedim. Arka camlar 3 numara gibi içeriyi göstermiyor. Önler ise gayet görünür şekilde olması gereken halde. Vizeye gittim perdelerimi dahi sökmeden hafif kusur ile geçmiştim. Önümüzdeki şubatta vize var tekrar, bakalım neler çıkaracaklar.
Şimdiden 2018 için trafik cezalarını öngörüyorlar, ceza ve vergi ile dönen bir ülke haline geldik. Etine zam, sütüne zam hani bize zam zam?!?
Yorum