Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Siteye Girememe Problemi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Orjinal yazı sahibi: FacomX View Post
    Durum sitenin teması ile alakalı değil
    önerimiz için teşekkürler
    Rica ederim Fatih bey

Yorum

Geçmiş olsun....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post
        Kimin dötüne , pardon gözüne batıyoruz acabaihihi
        Ağbi valla güldürdün...Allahta seni güldürsün hahahahahaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia View Post
          Ben de bir maruzatımı dile getireyim konu açılmışken.Siteye giriş yapmama rağmen giriş yapılmamış gibi sağ üstte "giriş yap" bölümü kalıyor.Sonra herhangi bir konuya girince üye girişi yapılmış oluyor fakat anasayfaya gelince tekrar giriş yapmamı istiyor.Derde çare var mıdır?
          sırf bu tarifi yapmakta zorlandığım için bu konuda problemimi yazamadım. Umut Bey güzel tarif etmiş.
          "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Hepimize geçmiş olsun
            Ergün GÜRBÜZ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia View Post
              Ben de bir maruzatımı dile getireyim konu açılmışken.Siteye giriş yapmama rağmen giriş yapılmamış gibi sağ üstte "giriş yap" bölümü kalıyor.Sonra herhangi bir konuya girince üye girişi yapılmış oluyor fakat anasayfaya gelince tekrar giriş yapmamı istiyor.Derde çare var mıdır?
              Bu sorun bugünlerde daha arttı.Her konu için ayrı giriş yapıyorum. Bu işe Asker el koymalı.(Çağrım çağrıya yanlış anlaşılmasın. )
              "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

İşleniyor...
              X