Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Siteye Girememe Problemi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Siteye Girememe Problemi

Çok kıymetli Forumdaşlar,

Son günlerde sitemiz ciddi sanal saldırılara maruz kalmaktadır bu sebepten dolayı zaman zaman siteye girişler durdurulmaktadır.
    Eldeki imkanlar çerçevesinde saldırılara önlemler alınmaktadır buna rağmen saldırılara her geçen gün artarak devam etmektedir
    son yapılan iyileştirmelerle sistemimizi ayakta tutmaya çalışıyoruz.

Bilgilerinize sunarım.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Sevgili adminimiz ne kadar daha böyle devam edecek varmi bi onlemimiz

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun konu ile ilgili size özel mesaj gönderiyorum inceleyip dönüş sağlarsınız.

iyi forumlar,

Yorum

Özel mesaj gönderemedim

Yorum

Eski siteyi yükleyin kurtulalım

Yorum

Durum sitenin teması ile alakalı değil
            önerimiz için teşekkürler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Erhktn View Post
              Erhktn bey durumun olmaması için adımlar atılıyor ama belli bir yerlere kadar oluyor %100 güvenli internet servis sağlayıcılarından hizmet almak gerekebiliyor buda ciddi maliyet sizlerinde bildiği üzere formumuzun düzenli geliri yok forumdaki arkadaşlarımız dostlarımız sayesinde sitemiz ayakta duruyor desteklerini esirgemeyen arkadaşlara canı gönülden teşekkür ederim özellikle bu saldırılar karşısında gece gündüz calışan Halilzade kardeşlere ayrıca teşekkürler.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Erhktn View Post
                abi haydarları hazırladık dalacağız ama bulamıyoruz adamları :

Sola Sinyal Devamlı Açık!

Yorum

Sorun giderildi sanırım artık
                  Sola Sinyal Devamlı Açık!

Yorum

Çok geçmiş olsun insigniateam olarak.
                    Site geliri için, yıllık veya aylık üyelik bedeli gibi bir çalışma yapılsa güzel olur diye düşünüyorum.
                    2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Geçmiş olsun hepimize, elimizden gelen ne varsa team olarak her zaman desteğe hazırız.angry

Yorum

Kimin dötüne , pardon gözüne batıyoruz acabaihihi

Yorum

Ben de bir maruzatımı dile getireyim konu açılmışken.Siteye giriş yapmama rağmen giriş yapılmamış gibi sağ üstte "giriş yap" bölümü kalıyor.Sonra herhangi bir konuya girince üye girişi yapılmış oluyor fakat anasayfaya gelince tekrar giriş yapmamı istiyor.Derde çare var mıdır?
                          http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                          2.0 CDTI
                          Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia View Post
                            Ben de bir maruzatımı dile getireyim konu açılmışken.Siteye giriş yapmama rağmen giriş yapılmamış gibi sağ üstte "giriş yap" bölümü kalıyor.Sonra herhangi bir konuya girince üye girişi yapılmış oluyor fakat anasayfaya gelince tekrar giriş yapmamı istiyor.Derde çare var mıdır?
                            Bu kullandigimiz yazilim alt yapisinin bir bug (hata) i diyebiliriz. Yakin zamanda bir guncelleme yapilacak bu konuda.
                            34HZD10

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia View Post
                              Bendede aynı umut.. telefonda sayfa yı aşağı çekerek yenile yapıyorum aktif oluyor.. benim çözüm bu şekilde..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

İşleniyor...
                              X