Duyuru

Collapse
No announcement yet.

PTT İçin Yaş

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• PTT İçin Yaş

Öncelikle merhaba abilerim / ablalarım ve arkdaşlarım.

sahibinden.com da 99 lu yıllarda sahip olduğum nintendo 64 ün birebir aynısını gördüm. Ve almaya karar verdim. 70 Lira gibi komik bir fiyat bu alete göre. Biraz geliştirince harika bir oyun canavarına dönüşüyor

Ben bunu almaya karar verdim. Anneme ve Babama söylemeyeceğim çünki 4 Sene önce çöpe attıkları bir şeyi 70 liraya alırsam kızarlar ayrıca "Ne İşin Var Çocuk Oyuncağıyla, Çık dışarı gez dolaş" derler.

Adamla konuştum orjinal bir parçanın kalan son Serisi. Araştırınca adamın normal biri ve gerçek satıcı olduğunu öğrendim ve PTTden 70 Lira Havale ile Yollayacağım fakat sorun şu..:

Ben 16 Yaşımdayım maad

Bazı arkadaşlarım bunun PTT de sorun olmadığını söylüyorlar "Ama kıl birine denk gelirsen yandın" diyorlar.

Bazıları ise Para havalesi gerçekleştirilirken sadece havale ücreti + yatırılacak para alınacağını, fakat havale ile para alırken 18+ olunmadığı için para vermediklerini söylüyor.

Ben şimdi bu aleti bi şekilde alacağım bu kesin fakat beni PTT de uyuz etmelerinden korkuyorum orda uğraştırırlarmı beni?

Bu konuda bilgili olan varsa ve benimle paylaşacak Abi/Abla veya Arkadaşım varsa Çok Mutlu olurum.
    Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Ynt: PTT İçin Yaş

18 yasımın altındayken birçok kez alış veriş yaptım bir kere bile sormadılar merak etme problem olcağını sanmıyorum olsa bile birinin adına yatırmasını rica edebilirsin
    2016 w205 AMG

Yorum

Ynt: PTT İçin Yaş

Teşekkür ederim bir abimin desteğiyle de yarın paramı yatırıyorum
      Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

İşleniyor...
      X