İstanbul da bugün yaşanan fırtına sonucu çılgın bir dolu yağışı yaşandı...Umarım aracı zarar gören olmamıştır....Arkadaşım silivriden aradı ve çok şiddetli dolu yağışının yaşandığını ve orda bir çok arabanın zarar gördüğünü söyleyince...Saat 18 gibi arabayı kapalı otoparka çektim...Park çıkışın da fırtına başladı...Dükkanın birine sığındım...Biraz sakinleşince eve gitmek için koşar adım sokağa girdim..Sokağa girer girmez karşılaştığım manzara şuydu...Karşıda ki iki apartmanın çatısı uçmuş az önce park halinde duran arabamın olduğu yere yığılmıştı...8 araç hasar almış...1 araç direkt perte çıkmıştı...Ve yerde kanlar içinde yatan 1 vatandaş vardı...Hemen onu kaldırıp esnaflardan birinin arabayla hastaneye yolladık....Can kaybının olmaması mucizeydi....
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Dolu yağışı...
Collapse
X
-
üsküdarda teyzemlerin evlerinin camları patladı, neredeyse hepsi, ev girilmez hale gelmiş herşey devrilmiş. ayrıca binalar kurşunla taranmış gibi delik deşik.
Arabalar doludan etkilendiği gibi aynı zamanda yükseklerden kopup düşen parçalar daha fazla zarar vermiş. çatılar uçmuş. iş yerinden servis çeken bir kaç aracın da ön camları patlamış.
Velhasıl bir nefv afet bu doğa olayları. Rabbimin vardır bir bildiği şüphesiz. Herkesi korusun inşallah bu tür afetlerden.
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
-
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mehmet_5260 View PostGeçmiş olsun tüm dostlara, Cenab-ı Hak daha beterinden korusun tüm Müslümanları.
Geçmiş olsun doğa olaylarına karşı koymak imkansızlığını bir kez daha gördük
Allahım beterinden korusun bizi
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Sokaktaki enkaz kaldırıldı...Altından çıkan arabanın hali...
https://i.hizliresim.com/G0N55r.jpg
https://i.hizliresim.com/aGp0Eg.jpg
Yorum
Yorum